Asni

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Asni

Wil je alle activiteiten in Asni ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Asni

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.303 beoordelingen

Van te voren niet echt een idee wat nou te verwachten bij deze tour maar erg blij dat we hem gedaan hebben. We werden netjes op tijd opgehaald door gids/chauffeur Adil. Hij gaf ons tijdens de tour veel informatie over de geschiedenis en deed dit overduidelijk met passie. Het uitzicht tijdens de hike van de eerste vallei is prachtig en de lunch bij de berbers was heerlijk. Na de lunch stelt de reis niet heel veel meer voor.

Leuke dag gehad met aardige gids. Ondanks dat we veel moois gezien hebben staan er bij de foto's op de site waarvan je boekt toch een aantal fotos die je niet herkent als je de reis zelf gemaakt hebt. De reis werd ook andersom gemaakt dan in de beschrijving, waardoor de zon voor het maken van de fotos bij de waterval niet fijn stond. Reis ondanks dit toch een aanrader !

Hele leuke dag excursie gehad, goed verzorgd en hele mooie dingen gezien. De gids en chauffeur hadden vertraging maar hiervoor werden we netjes per telefoon ingelicht. Onze gids Said was heel vlot en grappig. Hij kwam zelf uit het dorp waar we naartoe zijn geweest en hierdoor was het heel persoonlijk.

Zowel onze chauffeur (Abderrahim) als onze gids (Rachid Jellah) waren top. Ze hebben ons goed begeleid, veel uitleg gegeven en waren heel behulpzaam en vriendelijk! Een aanrader om buiten de drukke stad van Marrakech de natuur te ontdekken.

uitgebreid verhaal van onze gids Mustafa over de Berber geschiedenis en hoe zij (nog steeds) leven. leuke tussenstops, inclusief kamelen tot en prachtige wandeling door en langs de dorpjes. Afgesloten met een heerlijke lunch.