Datums kiezen

Assumption of Maria Church

Assumption of Maria Church: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Ljubljana: Bled meer en Bohinj tocht

1. Vanuit Ljubljana: Bled meer en Bohinj tocht

Geniet van Bled, of het "Beeld van het Paradijs", dat al eeuwenlang bezoekers aantrekt met zijn adembenemende schoonheid. De kalme en uitnodigende wateren van het meer hebben de traditie van het maken van de typische 'pletna'-boten in de 12e eeuw gestimuleerd. Optioneel kun je aan boord van een van deze houten schoonheden stappen om het eiland te bereiken, met zijn romantische kerk en mysterieuze wensbel. Sightseeing in Bled gaat verder met een bezoek aan het indrukwekkende kasteel, gelegen op een klif hoog boven het meer. Ga terug in de tijd in het museum en geniet van het onvergetelijke uitzicht op de omgeving. De Bohinj-vallei wordt omringd door verleidelijke toppen en charmeert bezoekers met zijn inspirerende landschap, kristalheldere wateren van meren en de harmonieuze coëxistentie van mens en natuur. De pittoreske oever van het meer pronkt met de fresco's van de kerk van St. Johannes de Doper. Je hebt tijd om de legende van Zlatorog (Goudhoorn) te ontdekken, te genieten van een prachtig uitzicht over de berg Triglav en de stevige lokale keuken te proberen. Neem je badpak mee in de zomer en neem een late duik in het meer.

Vanuit Ljubljana: Meer van Bled & Postojna Grot met toegangsbewijzen

2. Vanuit Ljubljana: Meer van Bled & Postojna Grot met toegangsbewijzen

Ontdek 2 van de beste natuurlijke attracties van Slovenië met een gids. Bezoek het charmante stadje Bled met zijn prachtige meer en bewonder de stalagmieten in de Postojna-grot. Ontmoet uw gids in uw hotel in het centrum van Ljubljana en geniet van uw rit terwijl u op weg gaat naar 2 van de meest betoverende natuurlijke wonderen van Slovenië, het Meer van Bled en de Postojna-grot. Bezoek eerst de Postojna-grot. Betreed een mysterieuze wereld van ondergrondse gangen, spelonken en grote zalen, versierd met druipstenen, doorschijnende gordijnen en pilaren in fascinerende vormen en kleuren. Keer terug in het daglicht en ontdek het verbazingwekkende kasteel van Predjama, de zetel van de roversridder Erasmus. Leer meer over de geschiedenis van uw gids en bewonder het uitzicht op het weelderige, landelijke Slovenië. Dan gaan we naar het tweede natuurwonder, het adembenemende meer van Bled. Geniet van een rondleiding langs de beste locaties met uw gids. Maak een tochtje op het smaragdgroene water van het meer van Bled in een van de traditionele 'Pletna'-boten om het enige eiland van Slovenië te ontdekken en kijk of het luiden van de kerkklok je wensen vervult. Geniet daarna van een aangename wandeling rond het meer, klim naar het mysterieuze kasteel van Bled of trakteer uzelf op een stuk (of twee) heerlijke slagroomtaart uit Bled. Leun daarna achterover en ontspan tijdens uw rit terug naar Ljubljana. In de zomer kun je zwemkleding meenemen, om een duik te nemen in het meer Houd er rekening mee dat vanwege het winterseizoen en de kortere uren met daglicht een deel van onze tour in het donker kan plaatsvinden. Bovendien moeten deelnemers zich ervan bewust zijn dat de Pletna-boottocht mogelijk niet beschikbaar is tijdens onze middagtochten vanwege hun winterschema. We stellen uw begrip op prijs. We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden, ongeacht het seizoen.

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Assumption of Maria Church: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Assumption of Maria Church

Wil je alle activiteiten in Assumption of Maria Church bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Assumption of Maria Church

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

Dit was een geweldige dagtocht naar Vintgar, Bled en Bohinj. Een multi-internationale groep van zeven toeristen, vakkundig geleid door Lana, wier kennis en enthousiasme geen grenzen leken te kennen. We verlieten Ljubljana kort na 8.00 uur en waren kort na 18.00 uur terug bij het ophaalpunt. De dag was goed uitgebalanceerd met 2 uur in de kloof, 1 uur aan het meer van Bohinj (met meer tijd hadden we de panoramische boottocht op het meer kunnen maken) en 3 uur aan het meer van Bled, waardoor we het kasteel konden bezoeken en rondlopen een deel van het meer en de kerk op het eiland. Al met al een fantastische dag sightseeing, extra speciaal gemaakt door onze gids en extreem goed herfstweer.

Deze dagtocht was een van de beste ervaringen die we ooit hebben gehad. Vooral Dado, onze gids, was een heel bijzonder persoon, de beste gids en dat meen ik, aangezien hij ons bijna over alles van Slovenië vertelde. Ook was hij erg vriendelijk en grappig en dat maakte de reis tot een geweldige ervaring. Deze reis combineerde 3 fantastische locaties en we hadden tijd om van ze allemaal te genieten. Verder is alles verlopen zoals gepland. Dado, we hopen je snel in Athene te zien.

Een fantastisch mooie tocht die meer smaak gaf. Zeer goede en deskundige gids - perfect genavigeerd tussen verschillende haltes, zodat we wachtrijen vermeden en tegelijkertijd reageerden op onze wensen. Het enige minpuntje was dat de headset van de gids niet werkte - soms was het moeilijk om alles te verstaan omdat ik een licht gehoorverlies heb.

Aangenaam, meer wandelen dan verwacht, vooral bij Vintgar Gorge, overal prachtige landschappen. Enige nadeel: geen tijd voor een goede lunch, tussendoortje met cake en ijs. Kaya onze gids geweldig. Leuke mensen ontmoet tijdens de tour, iedereen zorgde voor elkaar.

Kortom ongelooflijke ervaring. Geweldige gids en prachtige plekken om te bezoeken