Astronomisch uurwerk van Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Astronomisch uurwerk van Praag

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.009 beoordelingen

Leuke activiteit. De activiteit kun je zelf invullen welke dag er zit geen tijd limiet aan. Maar wij zijn s"morgens gelijk om 09.00 gegaan bij opening ,ideaal want dan zit heel Praag nog aan het ontbijt en dan kun je rustig genieten van het uitzicht. Je gaat bij de klok gelijk de grote deur aan de linkerkant naar binnen en de trap omhoog. Op de 1 ste verdieping zit een mannetje die de voucher op je mobiel bekijkt aan een loketje. Wanneer je aan de balie gelijk naa links gaat bekijk je eerst de city hall maar ons advies is om gelijk net de lift omhoog te gaan. En het uitzicht boven te bewonderen. Daarna kun je bij het loket pp de 1ste verdieping de city hall bekijken. Vraag aan de dame die daar staat voor een Nederlandse beschrijving. Die is er gewoon.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.

We waren de eerste en ik heb daardoor heel mooie foto's kunnen maken in de oude Raad zalen. De toren is mooi van binnen en buiten.. het uitzicht geweldig!

Prachtig en gemakkelijk als eerste kennismaking met een mooie stad

We hebben gedurende 2 uur een prachtig beeld gekregen van een uitgestrekte stad .Een stop van 30 minuten op het mooiste punt was perfect .

Informatief, ruimte om vragen te stellen, jammer genoeg was t koud en begon t te sneeuwen, maar raad t zeker aan!!