Astronomisch uurwerk van Praag
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
praag stadstour per bus boot en te voet

Praag: stadstour per bus, boot en te voet

Duur: 4 uur
42 Beoordelingen
GetYourGuide Original
42

Bekijk de mooiste bezienswaardigheden van het mooie Praag tijdens deze kleine groepsreis per boot, bus en te voet. Verken de oude binnenstad en de…

Astronomisch uurwerk van Praag: tours & tickets

Astronomisch uurwerk van Praag: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Praag

Bekijk alle 409 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Astronomisch uurwerk van Praag

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 3.399 beoordelingen

Leuke rit door de stad, met duidelijke Nederlandstalige begeleiding

Het was precies lang genoeg zo, 2 uur in totaal met daarin een tussenstop van ongeveer een half uur. We hebben er 12 euro voor betaald (al vooraf, in Nederland) en dat was het ook best wel waard. Ongeveer 20 verschillende talen via een koptelefoon. We hadden het geluk dat we een bus hadden zonder open dak, want ondanks dat het een warme dag was, waaide er een koele wind. En de ramen stonden wijd open, dus verkoeling was er toch wel genoeg.

Praag: bustour historische binnenstad Beoordeeld door

Degelijke uitleg, vriendelijke en soms grappige gids.

Gids wist veel, was een local. Ze kon op alle bijkomende vragen antwoorden en nog wat annecdotes vertellen. Was een kleine groepje van maar 4 mensen. Aangenaam en niet te snel. Duurde ook niet te lang. Je krijgt met deze rondleiding eenoverzicht van de belangrijkste dingen in de stad.

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag. Op deze manier kan je een selectie maken van alles wat je tijdens je bezoek aan Praag, wilt gaan bekijken. Wel veel informatie in korte tijd waardoor je de helft niet onthoud.

Praag: bustour historische binnenstad Beoordeeld door

Alles was goed geregeld en Eva is een zeer goede gids

De tour was goed geregeld. Precies op tijd afgehaald bij camping Fremunt. De verdere tour perfect op tijd geregeld zodat we alles goed konden bezichtigen. Het is een aanrader.

uitgebreide eerste kennismaking met Praag

Gids Eva was goed in Duits en Engels. Verschafte veel infomatie en was zeer behulpzaam in advies. Kunnen de organisatie van harte aanbevelen. Manja.4 juli 2017