Kies data

Astrup-Fearnleymuseum voor Moderne Kunst

Astrup-Fearnleymuseum voor Moderne Kunst: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

1. Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

De Oslo Pass is je ticket naar de stad Oslo. Deze kortingskaart is de beste manier om Oslo te ervaren en geeft je toegang tot meer dan 30 musea en attracties, gratis openbaar vervoer, rondleidingen  en speciale aanbiedingen bij restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De pas is beschikbaar voor een periode van 24, 48 of 72 uur. De Oslo Pass is een echte aanwinst en betaalt zichzelf al snel uit. Je ontvangt een boekje met alle voordelen van een Oslo Pass, samen met de kaart zelf. De kaart is geldig voor alle attracties die in het Oslo Pass-boekje staan en ze geeft je onbeperkt toegang tot de metro, bussen, trams, lokale treinen en veerboten naar de eilanden in de binnenfjord van Oslo. Je kunt met je kortingskaart de volgende tours maken:  Oslo Walks, OURWAY Tours: Oslo City Walk. Daarnaast heb je toegang tot het openbare buitenbad  Frognerbadet. Bezoek de volgende musea met je Oslo Pass:  Akershus kasteel, Armed Forces Museum, Astrup Fearnley Museum, Ekebergparken Beeldenpark, Fram Museum - Polar Ship Fram, Henie Onstad Kunstsenter, Historisch Museum, Holmenkollen Ski Museum & Tower, Holocaust Center, Intercultureel Museum, International Museum of Children's Art, Kunsternes Hus,   Labour Museum, Munch Museum, Museum van Oslo, Museum voor Wetenschap en Technologie,  Nationaal Museum - Architectuur, Natuurhistorisch Museum, Nobel Piece Center, Nordic Bijbelmuseum,  Noors Folkemuseum - Norwegian Museum of Cultural History, Noors Verzetsmuseum, Noors Maritime Museum, Stadhuis van Oslo, Reptielenpark van Oslo, Transportmuseum van Oslo, Popcentrum,  het Kon-Tiki Museum, The Salmon - Wetenschapscentrum en het Vigeland Museum.

Oslo: wandeltocht het beste van Oslo

2. Oslo: wandeltocht het beste van Oslo

Ontdek Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, tijdens deze epische wandeltochten overdag of 's avonds met een flexibel 3-daags ticket. Met de hulp van je gids krijg je een ongeëvenaard inzicht in wat deze Scandinavische stad zo bijzonder maakt. Tijdens de dagtour omcirkel je Sentrum, het gevarieerde stadscentrum van Oslo aan de Skagerrak-straat, om je de beste bezienswaardigheden, musea, restaurants en bars te laten zien. Je kunt ook deelnemen aan de avondtour om alles te weten te komen over de hipste uitgaansgelegenheden en meeslepende hedendaagse kunstscene van Oslo in de trendy wijk Aker Brygge. Maak je geen zorgen als je geen tijd hebt om deel te nemen aan de tour op dezelfde dag dat je hebt geboekt! Je ticket is vanaf het eerste gebruik 3 dagen geldig. Nadat je met je gids veel van de bezienswaardigheden van de stad hebt verkend, waaronder het fort Akershus, het Koninklijk Paleis, de kathedraal van Oslo en het operagebouw, gebruik je de app (inbegrepen in je ticket) om meer van Oslo en zijn ongelooflijke geschiedenis te ontdekken. Het beste van Oslo omvat: Stadhuis van Oslo Nationaal Theater Universiteit van Oslo Noorse parlement Stortorvet Gjestgiveri Glasmagazine Kvadraturen Kathedraal van Oslo Karl Johan Straat Vuurtoren Tijger sculptuur Tweede stadhuis van Oslo Gamle rådhus Ceremonie Pier 3 belangrijkste bezienswaardigheden van de zelfgeleide route: Frogner Stadion Noors operagebouw Drievuldigheidskerk Karl Johans monument Vestkanttorvet Grensen Losæter 7 juni Plein Monument van koningin Maud Sorenga-brug Damstredet ...en nog veel meer!

  • Rondleidingen
  • Citycards
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Astrup-Fearnleymuseum voor Moderne Kunst

Wil je alle activiteiten in Astrup-Fearnleymuseum voor Moderne Kunst ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Astrup-Fearnleymuseum voor Moderne Kunst

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 418 beoordelingen

Als je goed gebruik maakt van de pas, is het zeker de moeite waard! Een waar genoegen om naar veel plaatsen te gaan alleen al vanwege de presentatie en om naar believen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Dankzij kortingen in bepaalde restaurants kon ik mezelf ook trakteren op een paar maaltijden die buiten het budget zouden zijn geweest. Ik denk echter dat degenen die niet geïnteresseerd zijn in musea hun eigen weg kunnen gaan. Ik betwijfel of de pas alleen voor het gebruik van vervoer kosteneffectief kan zijn.

Openbaar vervoer en een groot aantal musea konden met de Oslo Pass bezocht worden. De prijs-prestatieverhouding is zeer goed! We kwamen in elk museum behalve één (in ons geval het Paradox Museum) en bij een ander museum kregen we korting via de Oslo Pass (Viking Planet). De twee genoemde musea waren echter relatief nieuw, maar we hebben met de organisatoren gesproken en ze werken momenteel aan opname in het Oslo Pass-programma.

Een zeer goede optie voor mensen die in korte tijd zoveel mogelijk willen zien. Tijdens mijn 3-daagse verblijf in Oslo heb ik de meeste bekende plekken en musea bezocht. En dankzij de Oslo Pass-kaart kon ik me vrij snel door de stad verplaatsen en veel geld besparen voor museumingangen. Ik raad ten zeerste aan.

Ohne den Oslo-Pass ist es schwierig durch die Stadt zu kommen. Habe ihn gut nutzen können. Auch für die Museen. Ist auf jedenfalls zu empfehlen.

De ideale manier om Oslo te ontdekken en de vele leuke plekken te zien. Oslo (Centrum) heeft een zeer uitgebreid openbaar vervoer netwerk.