Meer foto's

Vanaf € 99 € 78,21 Bespaar tot 21% per persoon

Aegina, Poros & Hydra eilanden dagcruise vanuit Athene

Belangrijke Informatie
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging

Ophaalservice

Bij de meeste hotels / appartementen binnen 30 km van Athene (kort na de boeking ontvang je meer informatie over de precieze details via e-mail). Indien jouw hotel of accommodatie buiten de zone is, dan is de pick-up en drop-off mogelijk, maar tegen extra kosten. Als alternatief, kun je ook naar het kantoor van de organisator komen, Leof. Vas. Amalias (Amalias Avenue) 44, Athene.
Eenvoudig annuleren
Gratis annuleren met één klik

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Cruise de Griekse eilanden Hydra, Poros en Aegina
 • Geniet van een lunch en een traditionele zang en dansshow aan boord
 • Ontdek deze populaire eilanden individueel
 • Geniet van een VIP-behandeling tegen een extra vergoeding
Overzicht
Bezoek het populaire Griekse eiland Hydra, Poros en Aegina tijdens een ontspannende dagtour vanuit Athene. Je geniet van heerlijk eten en traditionele Griekse muziek en dans. Ontdek de verborgen wonderen van deze eilanden individueel, op jouw eigen tempo.
Wat te verwachten
Neem een dagcruise naar Hydra, Poros en Aegina met een elegant vervoersmiddel vanuit de haven Piraeus. Geniet van heerlijk eten, live muziek, dans en traditioneel entertainment tijdens de reis en ontdek de 3 Griekse eilanden.

Het eiland Aegina is de eerste halte tijdens de tour. Het staat bekend om zijn rijke geschiedenis, pistache boomgaarden en pitoreske zeedorpjes. Een van die dorpjes is St. Martina, waar je de majesteuse tempel die gebouwd werd om de godin Aphaia te eren, kunt bekijken. Dit is een van de best onderhouden antieke tempels in Griekenland. Een andere mogelijkheid is om een bezoek te brengen aan de St. Nectarios, bekend om zijn indrukwekkende Byzantijnse architectuur en zilver gegraveerde tombe van de Heilige.

Het tweede deel van de trip is het dorp Poros, dat te vinden is in een smalle straat tussen het eiland Poros en de Peloponnese. Het is genesteld in de diepe groene pijnboomwouden en grotten die licht naar limoen ruiken. Tijdens deze stop kun je de bijzondere beltoren van het dorp beklimmen voor een onvergetelijk uitzicht over de omgeving.

Hydra is een geliefde muse van handwerkers, schilders en fotografen. De unieke architectuur, het kristalheldere water, het prachtige handwerk en de juwelenwinkels en volkskunst vormen samen een levende Mediterraanse geschiedenis. Onderzoek het eiland op een traditionele manier, namelijk per ezel.

Tijdens de terugreis naar Piraeus geniet je van een Griekse volksshow met zangers en dansers in traditionele kostuums van over heel Griekenland.
Inbegrepen
 • Hotel of haven pick-up en drop-off in Athene (binnen een straal van 30 mijl)
 • Transport per luxe niet-roken A/C bus
 • Bezienswaardighedentour
 • Lunch
 • Alle belastingen, fooien en extra kosten
Niet inbegrepen
 • Toegansprijzen
 • Extra excursies op de eilanden
 • Persoonlijke uitgaves
 • Fooien
Trefpunt

Bij hotels / appartementen binnen 30 km van Athene (kort na de boeking ontvang je meer informatie over de precieze details via e-mail).

Wat te onthouden
08:00 uur – vertrek vanuit de haven.

19:30 uur – terugkomst bij de haven. Terugkeertransport naar jouw hotel.

Gratis pick-up en drop-off service is inclusief voor de meeste hotels binnen een straal van 30 km vanuit Athene (na het boeken van jouw tour ontvang je een email met alle informatie over de exacte tijd en het ontmoetingspunt).

Indien jouw hotel of accommodatie buiten de zone is, dan is de pick-up en drop-off mogelijk, maar tegen extra kosten.

Als alternatief, kun je ook naar het kantoor van de organisator komen, Leof. Vas. Amalias (Amalias Avenue) 44, Athene.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (253 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Hop in Sightseeing

Product ID: 7743