Toegangsticket

Athene: combiticket Akropolis en 6 archeologische locaties

Activiteitenaanbieder: Key Tours

Athene: combiticket Akropolis en 6 archeologische locaties

Activiteitenaanbieder: Key Tours
Snel uitverkocht Gisteren 16 keer geboekt

Vanaf € 36 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 16 keer geboekt

Haal het meeste uit je tijd in Athene en geniet van voorrangstoegang tot 7 van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van de stad, waaronder de Akropolis, de Romeinse Agora en de oude Agora.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 5 dagen
vanaf het eerste gebruik
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Highlights
 • Vermijd de lange wachtrijen en geniet van voorrangstoegang tot de topattracties van Athene
 • Dompel jezelf onder in de oude geschiedenis van Athene op de Akropolis en de Romeinse Agora
 • Verken de school van Aristoteles en de oude begraafplaats Keramikos
 • Wandel door elk van de bezienswaardigheden in je eigen tempo
 • Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf de Akropolis-heuvel
Volledige beschrijving
Bespaar tijd en geld tijdens je verblijf in Athene met een vooraf geboekt combiticket dat je voorrangstoegang geeft tot 7 van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Athene. Geniet van kortingen tot 50% en vermijd de lange wachtrijen met toeristen bij de Akropolis, de oude Agora, de Romeinse Agora, de Tempel van Zeus, de Aristotelesschool, de bibliotheek van Hadrianus en de oude begraafplaats van Kerameikos. Bewonder het Parthenon, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, dat op de Akropolis-heuvel staat, en dompel jezelf onder in de 2500 jaar rijke geschiedenis van dit indrukwekkende bouwwerk. Bezoek daar de oude Agora die op de noordwestelijke hellingen van de Akropolis ligt. Kom meer te weten over dit voormalige artistieke, spirituele en commerciële centrum. Verken net ten noorden van de Akropolis de vindplaats van de Romeinse Agora, die ooit het middelpunt was van het openbare leven in Athene. Je hebt ook toegang tot de beroemde bibliotheek van Hadrianus en de tempel van Olympische Zeus op de Olympische locatie, evenals Kerameikos, de oude begraafplaats die zich uitstrekt tot aan de oevers van de rivier de Eridanos en het nabijgelegen Lyceum.
Inbegrepen
 • Toegang zonder wachtrij tot de Akropolis, de oude agora, de Romeinse agora, de tempel van Zeus, de school van Aristoteles, de bibliotheek van Hadrianus en de oude begraafplaats van Kerameikos
 • Boekings- en administratiekosten
 • Eenmalige toegang tot elke site met hetzelfde ticket
 • Ophalen en wegbrengen van hotel
 • Gids
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ga rechtstreeks naar de ingang van elke site en scan het ticket (afgedrukt of op uw telefoon) bij de valideringsmachines. De openingstijden van de Akropolis zijn van 1 april tot 15 september dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur en de laatste toegang is 19:30 uur, van 16 september tot 30 september dagelijks van 8:00 tot 19:00 uur en de laatste toegang is om 18.30 uur, van 1 oktober tot 31 oktober dagelijks van 08.00 uur tot 18.00 uur en de laatste toegang is om 17.30 uur en van 1 november tot 8 maart dagelijks van 08.00 uur tot 17.00 uur 14.00 uur en de laatste toegang is om 16.30 uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Met dit ticket heb je binnen 5 dagen na het eerste gebruik één keer toegang tot elk van de vermelde sites
 • Dit ticket is geldig voor alle leeftijden — kinderen onder de 5 jaar en EU-burgers van 6-24 jaar oud kunnen echter ook gratis naar binnen door rechtstreeks naar het loket van elke site te gaan (ID of paspoort vereist)
 • Met de skip-the-line tickets kun je de wachtrij bij het loket overslaan, maar de beveiliging kan niet worden overgeslagen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 1468 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Very practical to have all tickets in one digital entry card + the little map with the locations helps to organise your trip. We were 1 full day in Athens and easily manage to visit all historical places. Tip: visit the Acropolis in the early afternoon. Non waiting lines and not crowed with tourists.

10 september 2022

Ze hebben een uitstekende klantenservice. Door mijn fout heb ik een paar kaartjes voor de Akropolis van Athene gedupliceerd. Ik realiseerde me toen ik binnenkwam. Ze hebben me het bedrag zonder enig probleem teruggestort. Absoluut een aanrader en zeer professioneel. Hartelijk dank voor de ontvangen behandeling. Het was een genoegen om met u een contract te sluiten.

Verder lezen

26 augustus 2022

De rondleiding is essentieel om het bezoek aan zowel de Akropolis als de rest van de sites ten volle te waarderen. Onze gids was Lorena, een charmante meid, ze weet veel over Griekenland, ze is historica en ze heeft ook een YouTube-kanaal waar je meer video's kunt zien waarin je alle informatie die ze over de tour geeft, kunt uitbreiden. Als je naar Athene gaat, aarzel dan niet om het waar voor je geld te doen, een gids van 4 uur kost meer dan wat je betaalt voor de tour.

Verder lezen

26 augustus 2022

Product ID: 400152