Athene
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Athene

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4 beoordelingen

Het was een mooie boot, genoeg ruimte en een fijne ontspannen sfeer. De voorkant bedekt met allemaal matrassen waardoor er genoeg ligruimte is voor iedereen. De hele tijd werd erg gezellige muziek gedraaid en je kunt de hele dag gebruik maken van water (niet van de kraan), koffie en thee. In het begin van de dag een croissantje. Later op de dag een lekkere warme lunch, wijn/bier. Leuke zwemstops en een aanbieding bij elk eiland om met iemand samen wat te doen, fietstocht, zwemmen, museum, markt. Einde van de dag heeft een van de personeelsleden ons nog bij een lekker betaalbaar restaurantje afgezet, goede service dus!

Fantastische activiteit! Zeer vriendelijke, professionele en bekwame begeleiding. Een aanrader voor elke leeftijd. Voor een klein prijsje krijg je een prima activiteit met eten en snacks bij in. Demetri neemt zelfs foto's en bezorgt ze je via mail. Zeer behulpzaam om je na de activiteit terug ah strand of bushalte af te zetten. Absoluut een aanrader!

Goed verzorgde dagtrip met voldoende eten en drinken aan boord. Goede reisbegeleiding wat veel kon vertellen. Voordeel van corona was dat we de boot bijna voor ons zelf hadden.

Ik vond het zooooooo gezellig met gids en leuk over de boeking Ik raad iedereen aan om een keertje proberen en meedoen dan pas beseffen wat ik zeg

Mooie, nieuwe zeilboot. En in overleg kan de route gewijzigd worden. (Wij wilden liever zeilen dan snorkelen) Eten was heerlijk