Athene
Fotografietours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Athene

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 165 beoordelingen

Kostas legt Athene in je hart en de kust raakt je wielen. Fantastisch

Kun je fietsen in Athene? Na enkele dagen sjouwen door de stad hield deze vraag mij bezig. Ik zag bijna geen fietsers. We waren ook nog van plan om de haven te gaan bezoeken. Liever niet met de metro. Wij zijn fietsers. Dus..... internet .....boeken de volgende dag.... fietsen we al. Kostas onze gids maakt echt contact met ons en we krijgen binding met Athene. We stoppen op fotogenieke plekken. We krijgen uitleg over cultuur en architectuur. Hij neemt ons mee naar het dak van de opera en zien een geweldig panorama. Kostas is geïnteresseerd in de groep en geeft ons een goed gevoel. Op plekken waar zijn grootvader hem liet proeven laat hij ons nu proeven. Wauw wat een ervaring. Op het strand hebben we met de groep een relax moment om een bakkie te doen. We hebben leuke gesprekken dankzij de open houding van onze gids Kostas. Hij verbind de groep. Bedankt voor alle tips en we gaan er zeker nog enkele opvolgen. Kostas bedankt.

Very nice trip to Sounion, beautiful sunset with a view from the temple. The guide Gary and driver 'Santa Claus' were very friendly and explained all the important aspects of the trip and the monument. On top of everything, there were some surprise stops during the way back to Athens. We recommend this satisfying trip!

Het was een hele mooie en bijzondere ervaring! Bereid je wel voor op minimaal 8 uur reizen met de trein!!! In de trein is er wel een toilet en een ruimte waar je kan zitten en eten en drinken. Meteora zelf duurde ongeveer 3 uurtjes... Misschien iets minder of iets meer.

Het was een unieke ervaring met een toffe chauffeur en een inspirerende gids. Ze waren beiden zeer vriendelijk.

Très belle excursion. Site magnifique et la guide, Gari, était très intéressante. A conseiller !