Athene
IJsland Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Athene

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 423 beoordelingen

Het was een mooie boot, genoeg ruimte en een fijne ontspannen sfeer. De voorkant bedekt met allemaal matrassen waardoor er genoeg ligruimte is voor iedereen. De hele tijd werd erg gezellige muziek gedraaid en je kunt de hele dag gebruik maken van water (niet van de kraan), koffie en thee. In het begin van de dag een croissantje. Later op de dag een lekkere warme lunch, wijn/bier. Leuke zwemstops en een aanbieding bij elk eiland om met iemand samen wat te doen, fietstocht, zwemmen, museum, markt. Einde van de dag heeft een van de personeelsleden ons nog bij een lekker betaalbaar restaurantje afgezet, goede service dus!

Een leuke boottrip ter aanvulling voor stedentrip Athene. Hydra en Egina zijn prachtige eilanden. Poros kunnen ze beter overslaan. Te kort is het bezoek aan dit eiland en er is weinig te doen of te zien (maar 50minuten). Op Hydra en Egina is Daarentegen meer te beleven en mag langer duren. Eten aan boord is OK maar niet geweldig. Op Egina voor weinig geld geluncht aan de boulevard. op de Boot is er wel te kort aan zitplekken. Vervolgen kondigen ze een VIP lounge upgrade aan (extra betalen natuurlijk). Al met al toch we een leuke trip maar niet de 100€ per persoon waard. Mag goedkoper.

Goed verzorgde dagtrip met voldoende eten en drinken aan boord. Goede reisbegeleiding wat veel kon vertellen. Voordeel van corona was dat we de boot bijna voor ons zelf hadden.

deze boeking is enkel de verplaatsing met de grote boot en lunch aan boord. voor elke bijkomende excursie op de eilanden moet flink bij betaald worden

Ik vond het zooooooo gezellig met gids en leuk over de boeking Ik raad iedereen aan om een keertje proberen en meedoen dan pas beseffen wat ik zeg