Athene
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Athene Segway tours: Onze meest aanbevolen

Het beste van Athene Segwaytour met kleine groepen

1. Het beste van Athene Segwaytour met kleine groepen

Je reisleider begint met een trainingssessie van 30 minuten om je te helpen je comfortabel te voelen op je Segway. Binnen enkele minuten zul je je realiseren hoe gemakkelijk en intuïtief het is! De tour begint met een bezoek aan het gebied waar in de oudheid alles eindigde! Het Keramikos-gebied was de oude begraafplaats, maar ook een van de ingangen van Athene. Volg daarna bijna hetzelfde pad als de oude Grieken om de oude agora, het hart van het oude Athene en de Romeinse agora te bezoeken. Rijd zonder te zweten naar de volgende halte, de belangrijkste, de heuvel van Mars en de ingang van de Akropolis. Geniet van de aanblik van dit majestueuze wereldpictogram vanuit je unieke gezichtspunt op een Segway terwijl je van buitenaf bezoekt. Dit is een perfecte fotomoment! Maar wacht... er is meer! Vanaf hier rijdt u gemakkelijk de Pnyka-heuvel op - geen vermoeide voeten! - en ontdek het buiten de gebaande paden gelegen terrassengebied waar de democratie werd geboren en volg het pad dat leidt naar het beste panoramische uitzicht van Athene (Akropolis). Rol door de voetgangersstraat rond de heuvel van de Akropolis om het "Romeinse" deel van de stad te ontmoeten, waar de tempel van Zeus en de poort van Andrian staan. Bezoek dan het eerste moderne Olympische "dorp", het Zappion herenhuis en het Panathinaikon Stadion, om te ontdekken waar de eerste moderne Olympische Spelen plaatsvonden en glijd verder naar de nationale tuinen, om je geest te kalmeren zoals koningen en koninginnen deden! Een zeker hoogtepunt van de dag zijn de presidentiële bewakers, met hun unieke en betekenisvolle uniform. Vlak voordat je terugkeert, heb je de kans om een foto te maken naast de bewakers, een must hier in Athene! Als je op zoek bent naar een leuke, milieuvriendelijke manier om het beste dat Modern Athene te bieden heeft in slechts een paar uur te ontdekken, dan zul je deze Modern Athene Segway Tour geweldig vinden! Je zult meer terrein bestrijken en meer zien zonder de moeite die het zou doen om dezelfde route te voet af te leggen.

...
Segwaytour door Athene bij nacht

2. Segwaytour door Athene bij nacht

De best verlichte monumenten van Athene zijn verspreid over de stad, waardoor deze tour de ideale manier is om alles per Segway te zien zonder vast te zitten in een drukke bus. U krijgt reflecterende vesten om uw veiligheid op de weg in het donker te garanderen. U zult dan genieten van een trainingssessie van 30 minuten om u te helpen comfortabel te worden op uw Segway. Binnen enkele minuten zult u zich realiseren hoe eenvoudig en intuïtief het is. Als je je eenmaal op je gemak voelt, zal je ervaren gids je door het gebied van Plaka leiden, een beroemd gebied van Athene dat dag en nacht bruist van activiteit en leven. Vaar door de Zappion-tuinen en bewonder het Zappion-landhuis, het eerste Olympische dorp vlak voordat u het Panathinaikon-stadion bereikt voor een unieke fotostop. Als je op zoek bent naar een leuke, milieuvriendelijke manier om het beste dat het oude Athene te bieden heeft in slechts een paar uur te ontdekken, dan is deze tour perfect. U zult meer terrein bestrijken en meer zien zonder de moeite die het kost om dezelfde route te voet af te leggen.

...
Athene Moderne Olympische Spelen Segway Tour

3. Athene Moderne Olympische Spelen Segway Tour

Je reisleider begint met een trainingssessie van 30 minuten om je te helpen je comfortabel te voelen op je Segway. Binnen enkele minuten zul je je realiseren hoe gemakkelijk en intuïtief het is! Zodra je je oriënteert, rol je door de voetgangersstraat rond de heuvel van de Akropolis om het "Romeinse" deel van de stad te ontmoeten, waar de tempel van Zeus en de poort van Andrian staan. Bezoek vervolgens het eerste moderne Olympische "dorp", het Zappion-herenhuis en het Panathinaikon-stadion, om te ontdekken waar de eerste moderne Olympische Spelen plaatsvonden en glijd vervolgens over de nationale tuinen, om je geest te kalmeren zoals koningen en koninginnen deden! Een zeker hoogtepunt van de dag zijn de presidentiële bewakers, met hun unieke en betekenisvolle uniform. Vlak voordat je terugkeert, heb je de kans om een foto te maken naast de bewakers, een must hier in Athene! Als je op zoek bent naar een leuke, milieuvriendelijke manier om het beste dat Modern Athene te bieden heeft in slechts een paar uur te ontdekken, dan zal je de Modern Athens Segway Tour geweldig vinden! U zult meer terrein bestrijken en meer zien zonder de moeite die het kost om dezelfde route te voet af te leggen. Alle tours vertrekken van en eindigen bij ons kantoor in de buurt van de Thission waar een badkamer, gratis wifi en water beschikbaar zijn voor alle gasten.

...
Ancient Athens and Acropolis 3-Hour Segway Tour

4. Ancient Athens and Acropolis 3-Hour Segway Tour

Als uw tijd beperkt is en u zich afvraagt of u de heuvel van de Akropolis wilt bezoeken of de rest van de stad wilt zien, waarom doet u dan niet allebei? Bezoek de heuvel van de Akropolis en bewonder van dichtbij de belangrijkste tempel en een van de zeven wonderen uit de oudheid, het Parthenon. Reis op en neer over de mooiste van Athene, de zeven beroemde heuvels, met bezienswaardigheden die u niet mag missen, zoals de Marsheuvel, de Akropolisheuvel en de oude Agora. Begin met een bezoek aan Keramikos, de oude begraafplaats en een van de ingangen van Athene. Volg het pad van de oude Grieken om de oude Agora, het hart van het oude Athene en de Romeinse agora te bezoeken. Rijd naar je volgende stop, Marsheuvel en de ingang van de Akropolis. Geniet van dit majestueuze wereldpictogram vanuit je unieke gezichtspunt op een Segway. Dit is een perfecte fotomoment! Rijd de Pnyka-heuvel op en ontdek het terrasvormige gebied buiten de gebaande paden, waar democratie is geboren.

...
Ancient Athens, Agora en Keramikos Segway Tour

5. Ancient Athens, Agora en Keramikos Segway Tour

Reis moeiteloos op en neer over de mooiste van de zeven heuvels van Athene op een Segway. Neem een must-see bezienswaardigheden in zoals de Mars Hill, Acropolis Hill en het oude Agora tijdens een tour van 2 uur. Bedek meer grond en zie meer dan mogelijk te voet mogelijk zou zijn. Begin met een training van een half uur voordat je naar het Keramikos-gebied gaat, dat zowel een oude begraafplaats als een van de ingangen van Athene was. Doorgaan naar de oude Agora, die in het hart van Athene lag. Rijd Mars Hill op naar de ingang van de Akropolis en de Pnyka-heuvel op naar het terrasvormige gebied waar de democratie werd geboren. Volg het pad naar het beste panoramische uitzicht op Athene.

...

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.