Athene
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Athene Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

 • Athene: Ancient Greek Theatre Performance

  1. Athene: Ancient Greek Theatre Performance

  Bekijk een uniek, grappig en ontroerend stuk direct naast het Akropolismuseum. Verlaat Griekenland niet zonder deel te nemen aan die spannende ervaring, een theatervoorstelling gegeven door acteurs die in het Engels praten en leer over enkele van de meest interessante mythen met betrekking tot het oude Griekenland. Het verhaal gaat als volgt: “Tijdens zijn bezoek aan de Akropolis glijdt een hedendaagse toerist uit en wordt knock-out geslagen. Als hij wakker wordt, wordt hij getransporteerd naar de 5e eeuw voor Christus, Athene. Daar zal hij een intens gesprek hebben met Medea, de dochters van Oedipus zien treuren, de god van de rijkdom zelf achtervolgen rond het Parthenon en ontdekken hoe Odysseus een cyclopisch probleem heeft opgelost.”

 • Greek Folk dansles met Dinner & Live Music

  2. Greek Folk dansles met Dinner & Live Music

  Het is zeer waarschijnlijk dat u de film Zorba de Griek op de televisie hebben gezien. Maar zelfs als je nog niet hebt gezien, misschien heb je de drang om een traditionele Griekse dans of de noodzaak om een origineel Griekse feest ervaren leren gevoeld. Bereid je voor om de Zorba in je ontdekken en te leren van de stappen van uw favoriete Griekse volksdans! Na een ontmoeting met onze lokale gids op de Acropolis Metro Station, zult u een wandeling van 10 minuten op de mooiste Atheense laan, Dionisiou Aeropagitou Straat hebben. Uw professionele dansleraar zal worden voor u klaar in een prive, prachtige plek, waar de dansles zal plaatsvinden. Door middel van een leuk en eenvoudig proces, met de hulp van onze instructeur, je maakt kennis met het culturele belang van de traditionele Griekse dansen. Je zult ontdekken hoe de verschillen tussen de verschillende soorten dansen. Na de introducti...

 • Grieks dansen in Plaka met driegangenmaaltijd en wijn

  3. Grieks dansen in Plaka met driegangenmaaltijd en wijn

  Deze vermakelijke avond begint met een pick-up van uw hotel. Traditionele Griekse cultuur, lekker eten en wild entertainment staan op het menu in de historische Kalokerinos Taverna voor een avond die u niet mag missen. Geniet van een spectaculaire Griekse dansavond in Plaka met voortreffelijk mediterraan eten en wijn en aan plezier geen gebrek. Neem plaats in een van de oudste restaurants van Athene, gelegen in het hart van de historische wijk Plaka en op een steenworp afstand van de Akropolis. Je wordt beloond met acrobatische vertoningen van volksdansen en de bedwelmende klanken van traditionele Griekse muziek waardoor je binnen de kortste keren op de been bent! Bewonder het vakmanschap terwijl u geniet van een driegangenmenu met verfijnde Griekse gerechten en wijn. Deze onvergetelijke avond van dineren en dansen is inclusief ophalen en escorteren van uw hotel.

 • Athene: Akropolis kleine groepsreis

  4. Athene: Akropolis kleine groepsreis

  Bezoek de meest gerenommeerde monumenten in Athene met een intieme tour met kleine groepen. Je tour begint met een geleid bezoek aan het Dionysus-heiligdom en theater, gelegen aan de zuidelijke ingang van de site, aan de voet van de majestueuze rots van de Akropolis van Athene. Beklim de heilige heuvel van de oude Atheners, terwijl je gids de meest interessante feiten over de betekenis, geschiedenis en mythologie van de monumenten van de Akropolis met je deelt. Maak foto's van het Odeon van Herodes Atticus, het Nationale Observatorium van Athene en de schilderachtige heuvels van de stad: Filoppapos, Mars en Pnyx. Bezoek alle belangrijke gebouwen van de Akropolis, waaronder het Parthenon, het Erechtheion, de Propylaea en de tempel van Athena Nike. Je tour eindigt op de top van de Akropolis, zodat je voldoende tijd hebt om de weidse panorama's van Athene in je op te nemen.

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.