Kies data
Athene

Shows & musicals

Athene Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

Athene: oude Griekse theatervoorstelling

1. Athene: oude Griekse theatervoorstelling

Bekijk een uniek, grappig en ontroerend stuk direct naast het Akropolismuseum. Verlaat Griekenland niet zonder deel te nemen aan die spannende ervaring, een theatervoorstelling gegeven door acteurs die in het Engels praten en leer over enkele van de meest interessante mythen met betrekking tot het oude Griekenland. Het verhaal gaat als volgt: “Tijdens zijn bezoek aan de Akropolis glijdt een hedendaagse toerist uit en wordt knock-out geslagen. Als hij wakker wordt, wordt hij getransporteerd naar de 5e eeuw voor Christus, Athene. Daar zal hij een intens gesprek hebben met Medea, de dochters van Oedipus zien rouwen, de god van de rijkdom zelf achtervolgen rond het Parthenon en ontdekken hoe Odysseus een cyclopisch probleem oploste.”

Grieks dansen in Plaka met driegangenmenu

2. Grieks dansen in Plaka met driegangenmenu

Deze vermakelijke avond begint met een pick-up van uw hotel. Traditionele Griekse cultuur, lekker eten en wild entertainment staan op het menu in de historische Kalokerinos Taverna voor een avond die u niet mag missen. Geniet van een spectaculaire avond Grieks dansen in Plaka met voortreffelijke mediterrane gerechten en aan plezier geen gebrek. Neem plaats in een van de oudste restaurants van Athene, gelegen in het hart van de historische wijk Plaka en op een steenworp afstand van de Akropolis. Je wordt beloond met acrobatische vertoningen van volksdansen en de bedwelmende klanken van traditionele Griekse muziek waardoor je binnen de kortste keren op de been bent! Bewonder het vakmanschap terwijl u geniet van een driegangenmenu met verfijnde Griekse gerechten. Deze onvergetelijke avond van dineren en dansen is inclusief ophalen en escorteren van uw hotel.

Athene: toegangsticket voor live Ancient Greek Murder Mystery Game

3. Athene: toegangsticket voor live Ancient Greek Murder Mystery Game

Combineer een theatrale ervaring met een interactief spel met dit ticket voor een live oud Grieks moordmysteriespel in Athene. Leer leuke weetjes over het dagelijkse leven in het oude Griekenland terwijl een acteur je door een mysterieuze verhaallijn vol wendingen leidt. Ga naar een moderne locatie op het dak in het centrum van Athene, op slechts 200 meter van het Akropolismuseum. Kijk hoe een getalenteerde acteur voor je ogen verandert in verschillende personages. Ondervraag elke verdachte die met de moord te maken heeft. Werk samen met de eigenzinnige politieagent Nikarchos om aanwijzingen te verzamelen en de zaak op te lossen. Zoek gaten in de verhalen van de verdachten en stel de juiste vragen om de antwoorden te ontdekken die je naar de waarheid en de moordenaar zullen leiden. Bewonder hoe een moorddadig thema ook een nacht vol luchtig plezier kan zijn met veel humor die geschikt is voor het hele gezin. Ontvang een op maat gemaakt vel om onderweg aanwijzingen te noteren en een klein cadeautje aan het eind, als de koffer gebarsten is.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Shows & musicals in Athene

Welke andere activiteiten dan Shows & musicals zijn de moeite waard in Athene?

Welke Shows & musicals in Athene nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.