Athene
Strandtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Athene

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 389 beoordelingen

Kostas legt Athene in je hart en de kust raakt je wielen. Fantastisch

Kun je fietsen in Athene? Na enkele dagen sjouwen door de stad hield deze vraag mij bezig. Ik zag bijna geen fietsers. We waren ook nog van plan om de haven te gaan bezoeken. Liever niet met de metro. Wij zijn fietsers. Dus..... internet .....boeken de volgende dag.... fietsen we al. Kostas onze gids maakt echt contact met ons en we krijgen binding met Athene. We stoppen op fotogenieke plekken. We krijgen uitleg over cultuur en architectuur. Hij neemt ons mee naar het dak van de opera en zien een geweldig panorama. Kostas is geïnteresseerd in de groep en geeft ons een goed gevoel. Op plekken waar zijn grootvader hem liet proeven laat hij ons nu proeven. Wauw wat een ervaring. Op het strand hebben we met de groep een relax moment om een bakkie te doen. We hebben leuke gesprekken dankzij de open houding van onze gids Kostas. Hij verbind de groep. Bedankt voor alle tips en we gaan er zeker nog enkele opvolgen. Kostas bedankt.

Het was een mooie boot, genoeg ruimte en een fijne ontspannen sfeer. De voorkant bedekt met allemaal matrassen waardoor er genoeg ligruimte is voor iedereen. De hele tijd werd erg gezellige muziek gedraaid en je kunt de hele dag gebruik maken van water (niet van de kraan), koffie en thee. In het begin van de dag een croissantje. Later op de dag een lekkere warme lunch, wijn/bier. Leuke zwemstops en een aanbieding bij elk eiland om met iemand samen wat te doen, fietstocht, zwemmen, museum, markt. Einde van de dag heeft een van de personeelsleden ons nog bij een lekker betaalbaar restaurantje afgezet, goede service dus!

Ideale manier om een stad zoals Athene volledig te bezoeken!

Je stapt op en af zoals je zelf wilt...wij hadden een driedaags ticket voor de drie lijne,die zowel naar de haven Piraeus en de Riviera (kust) reed. Super!! we kregen er maar niet genoeg van!! Tijden werden heel goed opgevolgd en de mensen van de tickets waren ook heel vriendelijk in het geven van info!Er zijn ook blauwe en gele bussen maar onze voorkeur (telkens weer in elke stad) gaat onze voorkeur uit naar de rode bussen!

Fantastische activiteit! Zeer vriendelijke, professionele en bekwame begeleiding. Een aanrader voor elke leeftijd. Voor een klein prijsje krijg je een prima activiteit met eten en snacks bij in. Demetri neemt zelfs foto's en bezorgt ze je via mail. Zeer behulpzaam om je na de activiteit terug ah strand of bushalte af te zetten. Absoluut een aanrader!

Unieke en relaxte manier om Athene te leren kennen! Alleen jammer dat ze meer mensen toelaten dan dat er plaatsen zijn. Wij moesten eerst onderin staan zonder iets te zien. Maat als je eenmaal zit is het super. O,ja de keuze van muziek is beperkt. Te vaak de sirtaki gehoord