Athene
Valentijnsdag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Athene

Wil je alle activiteiten in Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Athene

Super geregeld, alles tot in de puntjes verzorgd. Leuke en vriendelijke crew. Heerlijk om naast Athene ook een beetje sfeer van de eilanden mee te pikken. Een echte aanrader! Helaas staan bij de foto’s van deze activiteit foto’s van twee schepen. Als je verwacht op het mooiste van de twee schepen (waar de close up foto’s van zijn) te varen, kom je bedrogen uit. Lunch was eenvoudig en stelde niet zoveel voor. Activiteiten op de eilanden zijn prijzig, maar dat is natuurlijk te verwachten. We hebben de culturele tour gedaan op Aegina. Jammer dat de Engelssprekende gids dusdanig belabberd Engels sprak, dat er maar moeilijk een touw aan vast te knopen was. Excursie an sich was zeker de moeite waard! Alles bij elkaar toch gewoon een supermooie dag gehad en geen seconde spijt! Een topervaring!!!!

Het was een mooie boot, genoeg ruimte en een fijne ontspannen sfeer. De voorkant bedekt met allemaal matrassen waardoor er genoeg ligruimte is voor iedereen. De hele tijd werd erg gezellige muziek gedraaid en je kunt de hele dag gebruik maken van water (niet van de kraan), koffie en thee. In het begin van de dag een croissantje. Later op de dag een lekkere warme lunch, wijn/bier. Leuke zwemstops en een aanbieding bij elk eiland om met iemand samen wat te doen, fietstocht, zwemmen, museum, markt. Einde van de dag heeft een van de personeelsleden ons nog bij een lekker betaalbaar restaurantje afgezet, goede service dus!

Goed verzorgde dagtrip met voldoende eten en drinken aan boord. Goede reisbegeleiding wat veel kon vertellen. Voordeel van corona was dat we de boot bijna voor ons zelf hadden.

Ik vond het zooooooo gezellig met gids en leuk over de boeking Ik raad iedereen aan om een keertje proberen en meedoen dan pas beseffen wat ik zeg

Een hele mooi beleving, niet alleen de eilanden zelf, maar zeker de bootreis zelf