Luchthaven Athene

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Luchthaven Athene

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Athene

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 778 beoordelingen

Vrij naadloze transactie.

Er waren veel goede taxi's buiten de luchthaven. Niet zeker of ze allemaal betrouwbaar waren als 1e keer in Athene. Was op reis met 2 jonge kinderen en koffers dus wilden niet het gedoe van opportunistische taxi's dus betaald voor deze service. Onze taxichauffeur was vriendelijk en uitstekend. Hij liep ook met de meter en was ongeveer EUR 10 duurder dan wat ik betaalde, maar ik denk dat dat de prijs is voor gemak en winst voor de dienstverlener.

Goede service, vriendelijke chauffeur

Alles was soepel en handig. De chauffeur wachtte op ons op de luchthaven, we vonden elkaar gemakkelijk. Hij was erg vriendelijk, sprak goed Engels en gaf ons enkele tips over plaatsen om te bezoeken in Athene. De auto was ruim, schoon en comfortabel. Het was een leuke en ontspannen manier om naar een nieuwe, onbekende stad te komen.

Netjes opgehaald. Vlucht arriveerde eerder maar hij was er.

Fantastisch. Wachtte nog op iemand anders. Toen het wachten te lang duurde bracht een andere inmiddels gearriveerde chauffeur mij naar mijn hotel. Beide mannen waren professioneel. Ik boek een retourtje. Zie ik nog wat voor vertrek.

Fantastisch

De buschauffeur was top. Gaf mij een soort tour tijdens het rijden. Vertelde veel en gaf antwoordt op al mijn vragen. Op naar de volgende bestelling. Doe ik iedere reis.

Uitstekende service

Zeer vriendelijk ontvangen, vriendelijke EN behulpzame chauffeur . Had voor ons beide een fles fris water voorzien !