Kies data
Atlanta

Wandeltours

Atlanta Sightseeing te voet: Onze meest aanbevolen

Atlanta: 1,5 uur highlights kijken met de trolleybus

1. Atlanta: 1,5 uur highlights kijken met de trolleybus

Verken alle populaire en historische wijken van het 'Capitool van het Zuiden'. Spring op de trolleybus en toer door de binnenstad van Atlanta. Onderweg kun je luisteren naar verhalen over het toen en nu van deze zuidelijke metropool. Deze trolleyrit is een perfecte manier om een beetje wegwijs te worden in de stad en te ontdekken wat je er allemaal kunt doen. Je rijdt door de Old 4th Ward, de buurt waar Martin Luther King Jr. opgroeide en waar je nu talloze ambachtelijke restaurantjes en winkels vindt. Ontdek buurten als Centennial Olympic Park, Inman Park en Ansley Park.

Atlanta: Haunted Buildings en Ghosts Tour

2. Atlanta: Haunted Buildings en Ghosts Tour

Doe mee aan een tour om de donkere kant van Atlanta te zien, een van de meest spookachtige steden in de VS. Begin je tour in Babs Midtown, waar vroeger een gewelddadig spookhuis stond. Van daaruit slinger je door zes andere historische, spookachtige locaties in de stad. Ontdek het verhaal van een experimentele arts met lichamen verborgen in zijn kelder. Bezoek een Goodwill Donation Centre dat geplaagd wordt door de geesten van vervloekte poppen en standbeelden. Onderzoek de mysterieuze activiteit in het klim- en fitnesscentrum Stone Summit. Kies de 1,5 uur durende uitgebreide tour om vier extra spookachtige plekken te ontgrendelen, waaronder de Biltmore Ballrooms, waar de slachtoffers van een vliegtuigcrash uit de jaren 70 nog steeds rondzwerven. Dompel jezelf onder in de vreemde energie van de stad en neem een paar griezelige verhalen mee naar huis.

Atlanta: eet- en cocktailtour

3. Atlanta: eet- en cocktailtour

Verken de smaken van de stad, voorbij het Coca-Cola-museum en het Georgia Aquarium. Zowel bezoekers als locals kunnen bij deze lokale aanbieder op een veilige, duurzame en milieuverantwoorde manier dineren. Deze tours zijn professioneel gecertificeerd door Food Tour Pros, leden van het Atlanta Convention and Visitors Bureau en adviseurs van de Global Food Tours Association. Tijdens deze tour kun je erop vertrouwen dat je bij de profs bent. Als het officiële foodtourbedrijf van Atlanta, Georgia, zal de lokale aanbieder een foodie-ervaring bieden in de buurt van Midtown Atlanta. Bezoek een handvol beroemde en verborgen juweeltjesrestaurants die speciaal samengestelde menu-items aanbieden die speciaal voor jou zijn bereid. Tussen restaurantstops door leer je over de buurt, de geschiedenis van de stad en leer je zelfs waarom er zoveel Peachtree-straten zijn.

Atlanta: Food Tour door Inman Park en de Atlanta Beltline

4. Atlanta: Food Tour door Inman Park en de Atlanta Beltline

Ervaar heerlijke Southern Food in al zijn wonderlijke vormen, van traditioneel tot modern - vaak met een twist. Deze tour met kleine groepen neemt je alleen mee naar restaurants in de lokale gemeenschap die 'best-of-awards' hebben gewonnen voor hun eten. In totaal bezoekt u 6 bekroonde restaurants met proeverijen. Sommige proeverijen zullen kleiner zijn, andere zullen groter zijn, maar in totaal is het gelijk aan een bevredigende lunch tijdens de lunch, dus kom hongerig! Atlanta is een stad met kleine, onderling verbonden buurten en het historische Inman Park is een van de meest geliefde steden. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste foodie-bestemmingen van de stad. Terwijl je tussen restaurants loopt, dwaal je door de straat van Inman Park en hoor je de geschiedenis van hoe deze chique buitenwijk uit de jaren 1890 werd verwoest in de jaren zestig voordat ze werd hervestigd door stedelijke pioniers die de vervallen Victoriaanse huizen renoveerden en de buurt terugbrachten naar zijn vroegere glorie. Daarna krijg je de kans om de rijke kunstscene van de stad te verkennen terwijl je langs de Eastside Trail van de Beltline van Atlanta loopt. De voormalige spoorlijnen zijn omgevormd tot een voetgangerspad dat door de stad slingert. Dit brengt je naar de Krog Street Market, die is uitgeroepen tot een van de beste foodhallen van het land en een verscheidenheid aan heerlijke etenswaren biedt. Dit is de laatste stop tijdens de tour - ongeveer 15 minuten lopen van de start.

Atlanta: wandeling in de voetsporen van Martin Luther King

5. Atlanta: wandeling in de voetsporen van Martin Luther King

Beleef het verhaal van Martin Luther King Jr. en de burgerrechtenbeweging op een geheel nieuwe manier. Loop door de straten waar MLK ooit liep. Bezoek de plekken waar hij werkte, woonde en predikte. Zelfs voor mensen die hun hele leven al in Atlanta wonen is deze aangrijpende wandeling een manier om de rol van hun gemeenschap in de Amerikaanse geschiedenis beter te begrijpen. Luister naar intrigerende verhalen over burgerrechtenactivisten, waarin de biografie van MLK, de burgerrechtenbeweging en de stad Atlanta naadloos met elkaar verweven zijn. Tijdens je bezoek aan de Freedom Hall van het King Center kom je meer te weten over Dr. King. Je betreedt de Ebenezer Baptist Church, de kerk waar dominee MLK ooit samen met zijn vader predikte. Ook neem je een kijkje in Prince Hall Grand Lodge, in de jaren 60 het hoofdkwartier van de SCLC. Geniet van het prachtige uitzicht op de Jackson Street Bridge. Bij de historische wandeling is ook een exclusieve, met de hand getekende brochure inbegrepen. Aan het einde van deze tour wandel je weg met een dieper begrip van Martin Luther King.

Atlanta: Ponce City Market 2,5 uur durende foodtour in het weekend

6. Atlanta: Ponce City Market 2,5 uur durende foodtour in het weekend

Ponce City Market is uitgeroepen tot een van de beste eetzalen van het land. De markt is gevestigd in een voormalig distributiecentrum van Sears en Roebuck en is gecreëerd door dezelfde ontwikkelaars die de Chelsea Market in New York hebben ontwikkeld. Deze overdekte markt met airconditioning is nu gevuld met bekroonde restaurants van lokale eigenaren die u het beste van Atlanta Street-eten bieden, zonder de vochtigheid of de straten! Je proeft het beste dat Atlanta te bieden heeft. Geniet van proeverijen van meerdere eetgelegenheden, waaronder bijvoorbeeld een cheeseburger waar alle ingrediënten helemaal opnieuw zijn gemaakt - inclusief de mosterd en de ketchup - door de James Beard Award-winnende chef-kok, Linton Hopkins. Bijt in een Cubaanse sandwich en yuca-friet van de James Beard Award-genomineerde, chef-kok Hector Santiago. Proef Chicken Tikka Masala gegrild op Naan en gegarneerd met gastronomische slaw. Zie waarom Oprah deze Brown Butter Toffee-gelato als een van haar favorieten beschouwt. Volwassenen ouder dan 21 krijgen ook de kans om zich op te frissen met een Boozy Slushy. Alle proeverijen vormen samen een complete en bevredigende lunchmaaltijd. Ontdek de geheimen van de markt vanaf het moment dat deze bedekt was met zwavelhoudende bronnen tot nu. Gelegen in de wijk Old Fourth Ward, net ten noordoosten van Atlanta's Downtown, is dit nog steeds het grootste bakstenen gebouw in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Je kunt ook naar buiten gaan voor een korte begeleide wandeling van 20 minuten langs de Atlanta Beltline Eastside Trail om de kleurrijke muurschilderingen die op zijn pad staan te verkennen en te fotograferen.

Atlanta: Grant Park Past & Future Food Tour

7. Atlanta: Grant Park Past & Future Food Tour

Duik in de toekomst van de zuidelijke keuken terwijl je het diepe verleden van Atlanta verkent tijdens deze leuke culinaire tour door een van de oudste buurten van Atlanta. Probeer 8 moderne en zuidelijke fusion-proeverijen van 3 lokale eetstops tijdens een 2,5 tot 3 uur durende tour met kleine groepen, inclusief een uitstapje door de historische Oakland-begraafplaats. Begin met een proeverij in een restaurant en ga dan verder naar de prachtige Oakland Cemetery; vol geschiedenis en tuinen, beeldhouwkunst en architectuur, oude eiken en magnolia's. Stop vervolgens voor een smaakvolle cocktail en nog een proeverij. Sluit ten slotte af met een overheerlijk dessert bij een bakkerij die een James Beard Award heeft ontvangen voor hun heerlijke lekkernijen. Na een wandeling van 1,2 mijl, beëindigt u de tour op dezelfde plaats waar u bent begonnen.

Atlanta: kroegentocht en cabaretshow met gids door Drag Queen

8. Atlanta: kroegentocht en cabaretshow met gids door Drag Queen

Ervaar de onstuimige feestscene waar Atlanta bekend om staat tijdens een spannende kroegentocht onder leiding van een vrolijke dragqueen. Geniet van een nacht vol schaamteloos plezier met nooit eindigende grappen, dance-offs, meezingers en zelfs een cabaretvoorstelling in de handen van je unieke gids. Pak een cocktail of een van de vele speciale drankjes en bereid je voor om de hele nacht door te feesten. Bezoek de grootste lokale hotspots tijdens een speciale tour die perfect is voor vrijgezellenfeesten, verjaardagsvieringen en zelfs individuele reizigers die vrienden willen maken. Sluit de avond af met een interactieve cabaretvoorstelling. Zie je gids in actie, in volle vaart optreden en het publiek entertainen met controversiële grappen, dansen en meer. Mis de ervaring van je leven niet en haal het meeste uit je bezoek aan Atlanta met een leuk avondje uit.

Atlanta: Martin Luther King Life & Legacy-verkenningsspel

9. Atlanta: Martin Luther King Life & Legacy-verkenningsspel

Verken Atlanta met een zelfgeleide verkenningsgame en leer meer over het leven van burgerrechtenactivist Dr. Martin Luther King Jr. Los puzzels en aanwijzingen op in de app en ervaar een uniek verslag van zijn leven, samengesteld door deskundige schrijvers en onderzoekers . Start het spel op 501 Auburn Avenue en verken het in je eigen tempo. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Bekijk de International Civil Rights Hall of Fame, de Memorial Mural, de Tomb of Dr. and Mrs. King, evenals vele andere lokale bezienswaardigheden in het Martin Luther King Jr. National Historical Park. Pauzeer het spel op elk gewenst moment om bezienswaardigheden verder te verkennen tijdens een volledig zelfstandig avontuur. Hervat je tour vanaf elke locatie waar je deze hebt onderbroken. Eindig ten slotte bij het "Behold" -beeld van Patrick Morelli, gelegen voor de Ebenezer Baptist Church, waar Dr. King co-pastor was tot zijn moord in 1968.

Atlanta: verkenningsspel in de binnenstad van Atlanta

10. Atlanta: verkenningsspel in de binnenstad van Atlanta

Verken de hoogtepunten van Downtown Atlanta in dit boeiende telefoonspel. Bekijk een aquarium van 250 miljoen dollar, leer meer over de cultuur van het gebied, bezoek een van de beste arcades en ontbijtrestaurants in de regio en meer. Start het spel in het Georgia Aquarium. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Het duurt tussen de 1-1,5 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in verschillende kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen voordat je elkaar ontmoet bij de laatste stop van het spel, het National Center for Civil and Human Rights.

  • Rondleidingen
  • Privétours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Sightseeing te voet in Atlanta

Welke andere activiteiten dan Sightseeing te voet zijn de moeite waard in Atlanta?

Sitemap Atlanta

Wil je alle activiteiten in Atlanta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Atlanta

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 5 beoordelingen

Dit was echt een goede tour. We zagen zoveel en Margaret, onze gids, had veel goede informatie over de hele gemeenschap en de buurt. Ze heeft zelfs groepsfoto's gemaakt om met ons te delen!