1. Verenigde Staten
  2. New Jersey
  3. Atlantic City
  4. Historic Gardner's Basin

Atlantic City: Dolphin Watching Ocean Cruise Adventure

Product ID: 333371
Bekijk gallery
Vertrek voor het avontuur van je leven. Zie springende, dartelende dolfijnen terwijl je de open oceaan op gaat op zoek naar het leven in zee. Geniet van zeer educatief commentaar van een natuurwetenschapper aan boord.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Begintijd 13:00
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Haal het meeste uit uw tijd op de Jersey Shore met dit gecombineerde sightseeing- en oceaancruise-avontuur
  • Zie springende, dartelende dolfijnen terwijl je het water in gaat
  • Leer van een natuurwetenschapper aan boord over hoe de dolfijnen omgaan met de lokale bevolking
Volledige beschrijving
Deze reis is perfect voor mensen van alle leeftijden en belooft een speciale ervaring te worden. Houd tijdens je twee uur durende oceaancruise je ogen open voor springende, dartelende dolfijnen terwijl je de open oceaan in gaat. Zeer informatief commentaar van een maritieme natuuronderzoeker aan boord zorgt ervoor dat uw reis inderdaad onvergetelijk zal zijn.

Deze oceaancruise op dolfijnen spotten in Atlantic City wordt gekenmerkt door reguliere media, waaronder The New York Times, The Philadelphia Inquirer, The Atlantic City Press en New Jersey Outdoors. De cruise is uitgegroeid tot hun meest gevierde avontuur, ervaren door oceanografen en zoogdierliefhebbers van kust tot kust.

Je zult nooit weten hoeveel er zijn, of hoeveel je zult zien - dat is onderdeel van het avontuur. Het enige dat kan worden gezegd, is je tank met energie vullen en je camera meenemen.
Inbegrepen
  • Twee uur dolfijnen spotten cruise
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• Zorg dat je tenminste 30 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig bent. Late aankomsten zijn niet mogelijk en restitutie is niet mogelijk. • Wissel bij aankomst uw GetYourGuide-voucher in bij het loket voor Atlantic City Cruises, gelegen onder de Amerikaanse vlag, vlak bij de hoofdparkeerplaats van Gardner's Basin. • Na het inchecken bij het loket, ontvangt u een instapkaart voor de cruise.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
Zorg dat je tenminste 30 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig bent. Late aankomsten zijn niet mogelijk en restitutie is niet mogelijk
In het onwaarschijnlijke geval dat er geen dolfijnen worden gespot, krijgt u een gratis retourticket voor de cruise. Houd er rekening mee dat er geen restitutie wordt gegeven

Vanaf € 31,72 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

Atlantic City Cruises, Inc

Product ID: 333371