Atomium


Wat anderen zeggen over Atomium

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.344 beoordelingen

een uitstap naar Brussel meer dan waard ! hadden pech met het weer maar daar kunnen ze uiteraard in Brussel niks aan doen want anders hadden we prachtige vergezichten gehad en mooie fotos kunnen nemen maar met regenbuien en mistige weersomstandigheden heeft dat uiteraard geen zin maar het was zeker de moeite waard ! Een aanrader voor iedereen en zullen zeker reclame maken voor dit evenement en komen nog wel eens terug in zonnigere omstandigheden

Ondanks de weergoden wat minder goed geluimd waren, hebben we deze dag toch regenvrij kunnen doorbrengen. Het loont echt de moeite om gebouwen die ik in de werkelijkheid gezien heb, hier onder miniatuur vorm terug te zien. Een aanrader voor groot en klein, met zeer waardevolle gratis handleiding. Een must voor al de mensen die het nog niet gezien hebben. Doodjammer als de geruchten van het opdoeken 100 % waar zouden zijn.

Wij vragen ons af indien u gaat eten in het restaurant van het Atomium als je dan ook het gewone toegangsticket moet hebben zoals wij gedaan hebben ? Voor de rest was alles naar wens misschien iets meer keuze voor de kinderen om te eten Mvg Frank Dyselinck

je moest even met de tram maar is een mooie omgeving rondom Atomium. binnen eerst op de foto met Robbedoes, daarna in de rij voor de lift, bovenin rondkijken daarna naar beneden, toen door weer de trap op voor expo. 3 uurtjes rondgetoefd.

Prachtig hoe al die mooie historische gebouwen nagemaakt zijn, heel interessant met kleinkids. Met het boekje kunnen ze zelf opzoeken waar ze staan. Een minireis door Europa in 3 uur.wij gaan terug.