Atsipopoulo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Atsipopoulo

Wil je alle activiteiten in Atsipopoulo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Atsipopoulo

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 140 beoordelingen

We reden eerst naar het strand waar we 4 uur verbleven. We deden ook een tussenstop voor het strand om koffie te drinken en eten te kopen indien je dat wenste. Heel veel toerisme en weinig roze te zien. Op zich een heel mooi strand met rosten maar had toch meer roze verwacht door de foto’s die getoond waren. Om 15:30 zijn we naar een lokaal dorpje gegaan om daar iets te eten en rond 16:45 zijn we naar de grot gegaan. Dit was bewust in de namiddag om drukte te vermijden. Het is lang rijden maar zeer aangenaam. De buschauffeur en gids deden er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Gids gaf veel info doorheen de rit, zeer aanspreekbaar en vriendelijk.

De tour was goed ontworpen, gevarieerd, erg vriendelijk en professioneel. Ik kan alleen maar de positieve recensies van Kostas en Barbara bevestigen.

Perfect gepland. We hadden genoeg tijd om van alles te genieten en een heerlijk vermakelijke reisgenoot. De chauffeur was erg aardig en reed veilig.

Heel mooi, airco in de bus, mooi uitzicht met leuke verhalen over het eiland, mooie stranden, lekker eten onderweg terug. Bedankt Barbara

Het was heel erg leuk. We hadden een geweldige chauffeur en een supergids (Barbara) Heel erg bedankt voor de leuke dag!