Kies data
Belevingen in

Atsipopoulo

Atsipopoulo: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Rethimnon: roze strand Elafonissi

1. Vanuit Rethimnon: roze strand Elafonissi

Dit is je kans om één van de mooiste stranden ter wereld te bezoeken. Elafonissi is een ware hemel op aarde, met zacht wit/roze zand, exotisch kristalhelder water en cederbomen die reiken tot aan de kustlijn. Het is gelegen aan Kreta's zuidwestelijke kant, die goed toegankelijk is. Je wordt rond 08:00 uur bij je hotel opgehaald om deel te nemen aan uitstapjes die in kleine groepen worden uitgevoerd voor optimaal comfort. De plaats van je eerste korte pauze is de Aya Sofia-grot. Hier kan je de grot bezoeken en, als je wil, een kopje koffie of ander drankje nuttigen. Hierna vertrek je naar Elafonissi. Op weg naar Elafonissi zul je kleine traditionele dorpen en het typische mediterrane landschap zien, evenals de ruige omgeving rond de Topolia Gorge. Bij aankomst in Elafonissi heb je 4 uur vrije tijd om te genieten van de heerlijke zon en het spectrum aan blauwe kleuren dat dit strand te bieden heeft. Aan het einde van je begeleide tour heb je 1 uur tijd voor jezelf, voordat je weer wordt teruggebracht naar je accommodatie in Kreta.

Sitemap Atsipopoulo

Wil je alle activiteiten in Atsipopoulo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Atsipopoulo

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 198 beoordelingen

Superleuke aanbieding. De gidsen waren super aardig, grappig en gaven ons interessante informatie op weg naar Elafonisi. Lunch bij Elos was erg goed. We kregen ons eten heel snel en kregen een heerlijke kastanje-schnaps zodra we aankwamen. Ondanks zeer moeilijke, smalle wegen had onze buschauffeur alles onder controle. Al met al was het een zorgeloze, mooie reis! Wij raden aan.

Ondanks de iets langere reis was de reis naar Elafonissi echt de moeite waard. Onderweg passeer je een adembenemende kloof, het strand van Elafonissi is prachtig en op de terugweg stop je voor de lunch bij een idyllische taverna. Anastasia en Kostas zijn hele aardige en warme mensen die van hun werk genieten en de dag geweldig hebben gemaakt!

We gingen naar Elafinossi met Anastasia en Costos. Het was zeer informatief en beide gidsen hadden zo'n positieve energie en verrijkten de dagtocht met hun gedienstige, aardige en behulpzame manier! De dag had niet beter of mooier kunnen zijn - bedankt!

Zeer fijne reisgenoot (Anastasia). Ze was erg boeiend, behulpzaam en gaf een gevoel van veiligheid. De informatie over Kreta tijdens de bustour was spannend, maar niet te veel. Het strand was erg mooi en het zwemmen was erg leuk!

Superleuke reis. Onze gids was zo aardig. Het strand was een droom. Je moet het gewoon zien. Je waant je in het Caribisch gebied. We zijn in een dorpje gaan eten, dat was ook heerlijk. We hebben meteen nog een reis geboekt!