Attractiepark Tibidabo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Attractiepark Tibidabo

Wil je alle activiteiten in Attractiepark Tibidabo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Attractiepark Tibidabo

Een geweldige manier om te verkennen!

Mijn partner en ik hadden niet lang in de stad en besloten dat het huren van een Vespa een leuke maar handige manier zou zijn om te verkennen, we hadden geen idee hoeveel we eigenlijk zouden zien! De jongens in de winkel zijn zo vriendelijk, geweldig in het uitleggen van dingen en beantwoorden graag vragen. Zeker gevonden dat je niet alleen de 'toeristische' kant van de stad te zien krijgt, je kunt ook enkele lokale plaatsen zien! Je krijgt veel tips, plaatsen om te bezoeken, eten, drinken en uitzichten die adembenemend zijn! De Vespa's zelf zijn schoon en netjes en doen wat je zou verwachten. Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken. De satellietnavigatie is modern en werkt perfect. Het was een geweldige ervaring en ik zal het opnieuw doen wanneer we samen terugkeren. Ik kan niet wachten om terug te zijn!

spectaculair <3

Het was geweldig, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze suggereerden ons leuke lokale cafés, restaurants, ze regelden zelfs een speciaal programma in de navigatie dat de bezienswaardigheden als een apart tourprogramma toont. Ik beveel de verhuur ten zeerste aan. Es war großartig, die Angestellten sind sehr freundlich und hilfsbereit. Sie schlugen nette lokale Cafés und Restaurants vor. es ist wunderbar. Ich empfehle sehr. Harika !! calisanlar arkadas canlisi ve yardimsever, tourist olarak bilemeyeceginiz yerel kafeleri ve restaurantlari önerdiler ve hatta gidilmesi gereken yerleri navigasyonda programlayip verdiler yani barcelona hakkinda hic arastirma yapmadan gifenlari gidili gifli Inanilmaz bir hizmet inanilmaz güzel insanlar.

De beste manier om Barcelona te verkennen

Gewoon magisch. We hebben ons van tevoren gedetailleerd uitgelegd welke tours zijn voorgeprogrammeerd in het navigatiesysteem en vervolgens kunnen kiezen en aan de slag gaan. De tips over waar te eten buiten de toeristische mijlen werd met name aanbevolen. We boekten een dag en verlengden vervolgens spontaan een dag met onze Vespa. Mijn vrouw en ik waren dolblij en zouden de stad op elk gewenst moment opnieuw verkennen. Overal gratis brommerparkeren, geen files zoals met de auto en je kunt met elke meter de flair van de stad opsnuiven, gewoon magisch.

Een must in Barcelona

Wat een geweldige en opwindende manier om de volledige stad te ervaren. Ga weg van de toeristische plekken en geniet van wat de lokale bevolking doet. Vergeet niet om een internationale licentie te krijgen en je zult goed zijn om te gaan.

Geweldig idee om de stad te bezoeken, de eigenaar was erg behulpzaam en hij wist echt van alle tips die hij ons gaf.