Kies data

Attractiepark Tibidabo

Verwacht spanning en schitterend uitzicht in dit Barcelonese monument, dat een van 's werelds oudste pretparken is.

Attractiepark Tibidabo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Opium VIP-nachttour

1. Opium VIP-nachttour

Trek je dansschoenen aan en verken de legendarische uitgaans-scene van Barcelona als een VIP. De avondtour is inclusief vervoer, skip the line toegang, gratis drankjes en is de perfecte tour voor wie op zoek is naar alles wat de wereldberoemde clubs en loungebars van Barcelona te bieden hebben. Onderweg ervaar je een adembenemend uitzicht over Barcelona in de avond en dans je met de lokale bevolking. Begin bij Casa Lola. Je wordt opgewacht door vriendelijke hosts en krijgt een drankje naar keuze. Er is ook eten, voor diegenen die honger hebben. Volgende halte is Mirablau, gelegen op de berg Tibidabo. Hier zie je een spectaculair uitzicht over de stad. In de lounge geniet je van het uitzicht met een gratis glas cava. Dit is waar het feest echt begint en voor je het weet ben je al aan het dansen! Feest verder bij Nubar; een geweldige loungeclub met uitzicht op de haven. Geniet van gratis shot en housemuziek. Ga daarna naar Club Opium, waar je de rij overslaat en om ongeveer 01:30 uur gratis toegang hebt tot deze populaire huisclub - de gebruikelijke kosten bedragen 20 EUR. Opium ligt aan het strand en werd in 2017 gekozen tot de beste club van Barcelona. Hier eindigt de tour, maar je kunt doorgaan met feesten tot in de vroege uurtjes.

Barcelona: privé Ferrari rijervaring

2. Barcelona: privé Ferrari rijervaring

Ontdek Barcelona vanuit een ander perspectief terwijl je met een Ferrari door de straten van de stad rijdt. Begin je spannende avontuur in La Barceloneta. Voel de opwinding achter het stuur van deze supercar te zitten terwijl je het pedaal op het metaal zet, waardoor het in slechts 4 seconden van 0 tot 60 mijl per uur (100 kilometer per uur) kan schommelen. Een professionele rij-instructeur helpt u de ware kracht van de Supercar te ontketenen en ervoor te zorgen dat uw ervaring veilig en gedenkwaardig is. Als je een adrenalineminnaar bent, is dit jouw ervaring. Ga op weg naar de route die je hebt gekozen, elk met ongelooflijke uitzichten en aantrekkelijke monumenten van de stad die je unieke momenten zullen bezorgen. Je kunt kiezen tussen La Barceloneta (20 minuten), Montjuïc (40 minuten) of Tibidabo (90 minuten). U krijgt de gelegenheid om de oude vissersbuurt en de vroegmoderne Parc Ciutadella-weg langs het oude Formule 1-circuit te bewonderen en een prachtig uitzicht op de haven van Barcelona te ontdekken of te genieten van een panoramisch uitzicht op de stad vanaf het hoogste punt, Tibidabo.

Barcelona: Ferrari rijden en jetski-ervaring

3. Barcelona: Ferrari rijden en jetski-ervaring

Combineer het plezier van het besturen van een Ferrari California met een activiteit op het water in dit gecombineerde Barcelona-programma. Kies voor 20, 40 of 90 minuten rijden met keuze uit routes door de historische stad. Na de rit is er de mogelijkheid van een zeil- of jetski-ervaring. Voor de zeilervaring stap je aan boord van een jacht van 40 voet en geniet je van een glas cava of een cocktail tijdens een zeiltocht van 90 minuten langs het glinsterende water voor de kust. Kies de jetski-ervaring als je op zoek bent naar snelheid en adrenaline. Ga na je Ferrari-rit naar de haven en stuur rond de haven en spring over de golven tijdens een jetski-rit van 30 minuten.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Citycards
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Attractiepark Tibidabo

Wil je alle activiteiten in Attractiepark Tibidabo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Attractiepark Tibidabo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 331 beoordelingen

Geweldige avond met JGA-groep, organisatie een beetje hobbelig

In het begin wordt u rechtstreeks naar een dansbar geleid op het ontmoetingspunt. We werden daar bediend, maar het contact met de organisatoren was erg hobbelig, omdat eerst niemand kwam en iets over het proces zei. Na een tijdje stelde een van de gidsen zich knielend voor, bracht een rondje gratis drankjes, maar verdween toen meteen weer naar de andere gidsen. De gids had niet veel interesse om de hele avond met onze groep te communiceren, wat we een beetje jammer vonden. Anders ging het goed. De tweede club MiraBlau ligt op een berg met een geweldig uitzicht over Barcelona. De derde club is op weg naar de Strand Club Opium en zou niet nodig zijn geweest omdat we er slechts 15 minuten waren en toen gingen we rechtdoor. Deze keer is nauwelijks genoeg voor een drankje. De laatste club heette opium en was erg groot en druk. Ondanks de VIP-tour werd een vrouwelijke JGA aan de deur afgewezen omdat ze slecht gekleed was (JGA-slokje)

Wat een leuke avond! De activiteit zelf is heel goed georganiseerd, met elk iets minder dan een uur bij 3 leuke bars om op te warmen, en dan de wachtrij over te slaan om deel te nemen aan het ultieme feest in Club Opium! Elke plaats begroette ons met een gratis drankje. Hield van onze gastheer Marianna en maakte veel nieuwe vrienden met de anderen op de tour. Bus was geweldig. De andere mensen op de tour bij Opium uit het oog verloren omdat het zo druk was; Ik neem aan dat de meeste mensen waarschijnlijk tot in de vroege ochtend zijn gebleven om de hele nacht te dansen. Hoge energie, geweldige vibes, zeer aan te bevelen !!