1. Nieuw-Zeeland
 2. Auckland (regio)
 3. Auckland
 4. Waitematā Harbour

Vanuit Auckland: boottocht met walvis- en dolfijnspotten

Product ID: 53125
Bekijk gallery
Milieucertificaat
Ervaar de natuur van Hauraki Gulf Marine Park op een 4,5 uur durende eco-safari. Vaar met luxe catamaran en profiteer van gegarandeerd het hele jaar door walvissen en dolfijnen spotten om je verblijf in Auckland verrijken.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 4,5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Brochures
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Verken het spectaculaire mariene park van Auckland in de Golf van Hauraki
 • Ervaar walvissen en dolfijnen van dichtbij
 • Haal het meeste uit je tijd in Auckland en geniet van een comfortabele reis
 • Geniet van een fantastisch uitzicht op de Auckland Harbour Bridge, het eiland Rangitoto en de Golf van Hauraki
 • Luister naar de opmerkingen van de experts en wissel ideeën uit met de zeeonderzoekers
 • Ontspan aan boord van een luxe catamaran van 20 meter met een café/bar aan boord
Volledige beschrijving
Kom aan boord van een luxe catamaran van 20 meter die comfortabel afgemeerd ligt in het hart van Auckland en vaar met de "Dolphin Explorer" om te genieten van de bezienswaardigheden van de stad vanaf het water. Vertrek vanuit de Viaduct Harbour in Auckland en zonnebaad op het grote open dek. Geniet van een korte rondleiding langs indrukwekkende bezienswaardigheden zoals Auckland Harbour Bridge, North Head / Devonport en het eiland Rangitoto.

Let op orka-walvissen en tuimelaars, waarvan bekend is dat ze regelmatig de wateren in de buurt van de stad bezoeken. Daarna ga je naar Hauraki Gulf Marine Park, waar je lokale populaties van Bryde's walvissen, dolfijnen en talloze kleurrijke zeevogels kunt spotten.  

Bekijk walvissen, dolfijnen en zeevogels van dichtbij terwijl je aan boord belangrijk marien biologisch onderzoek doet. Help deze diversiteit van het onderwaterleven op een meer persoonlijke en intieme manier te beschermen. Als een geregistreerd onderzoeksschip kan de "Dolphin Explorer" veel dichterbij komen dan andere walvisobservaties. Krijg de kans om te leren wat je ziet met deskundig commentaar van de scheepskapitein. De bemanning heeft in 15 jaar tijd veel kennis opgedaan tijdens haar dagelijkse reizen in de regio.

Omdat het wilde dieren in hun natuurlijke omgeving zijn, is elke reis anders. In de regel keert de boot echter na 3 of meer uur varen terug naar Auckland. Stap van boord en ga aan wal bij Auckland Viaduct Harbour waar je vrolijk met de beste wensen wordt uitgezwaaid door de bemanning.
Inbegrepen
 • Eco-boottocht van 4,5 uur
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken (aan boord te koop)

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

New Zealand Maritime Museum, 175 Quay Street, Viaduct Harbour.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Draag warme kleding en breng een waterdichte jas, zonnehoed en zonnebrandcrème mee, evenals je camera, verrekijker, persoonlijke medicatie (indien nodig) en medicijnen tegen zeeziekte (moeten vóór de reis worden ingenomen).
• Deze activiteit is niet geschikt voor hoogzwangere vrouwen
• Beperkte rolstoeltoegang is beschikbaar. Personen met lichamelijke handicaps die hulp nodig hebben, moeten worden vergezeld door een verzorger of voogd.
• Kinderen jonger dan 5 jaar kunnen alleen deelnemen aan de reis als ze nauw worden begeleid door een ouder of wettelijke voogd.
• Een klein assortiment snacks, warme gerechten en drankjes kunnen aan boord van het schip worden gekocht, inclusief bier en wijn. Er is ook een grote selectie souvenirs, waaronder T-shirts, fotokaarten en knuffels.
• In het belang van je veiligheid behoudt de lokale operator zich het recht voor om elke reis te annuleren vanwege wind-, weers- of zeeomstandigheden

Vanaf € 71,79 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,4 / 5
gebaseerd op 102 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,2/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door