Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Auckland: Scenic Sightseeing Tour van een halve dag

Auckland: Scenic Sightseeing Tour van een halve dag

Vanaf $47,07 per persoon

Bekijk de meest iconische bezienswaardigheden in Auckland met een kleine groepsreis. Geniet vanuit meerdere uitzichten van een panoramisch uitzicht over de stad en de kustlijn.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Begintijden 08:30, 13:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Haal je op van het door jou gekozen adres in Downtown Auckland of de hoofdingang van de Sky Tower.

Belevenis

Highlights
  • Volg een uitgebreide rondleiding langs de bezienswaardigheden van Auckland
  • Laat je inspireren door 360 graden uitzicht bovenop twee uitgedoofde vulkanen
  • Leer de rijke geschiedenis van Auckland kennen van een deskundige, lokale gids
Volledige beschrijving
Doe mee aan deze bekroonde sightseeingtour om in 4 uur zoveel mogelijk van Auckland te zien. Haal het meeste uit uw tijd met handig ophalen en wegbrengen van alle hotels in het centrum van Auckland met een maximum van 14 personen per tour om een persoonlijke en comfortabele ervaring te garanderen. Reis over de Auckland Harbour Bridge en geniet van 360-graden uitzicht over de stad op weg naar de noordkust van Auckland. Verken Devonport, misschien wel het meest schilderachtige stadje in Auckland en dateert uit 1850 en is daarmee de oudste aan de noordkust. Bewonder de 5.000 vreemde villa's terwijl we uitleggen hoe je hun leeftijd kunt vertellen. Geniet van meer spectaculaire uitzichten over de stad Auckland en de Hauraki-golf vanuit North Head. Luister naar verhalen over hoe dit een ondergronds stadje was met een doolhof van tunnels tijdens de Tweede Wereldoorlog en de jaren 1880. Verken twee kassen in Victoriaanse stijl, de Wintertuinen, die meer dan 100 jaar oud zijn. Zie 80 inheemse varens, waaronder de beroemdste Silver Fern in the Fernery. Reis vervolgens naar de top van Eden, het hoogste punt op de landengte van Auckland op 196 meter. Kijk uit over enkele van de beste 360-graden uitzichten over de stad Auckland. Verken Tamaki Drive en geniet van de schoonheid van de stranden van de binnenstad van Auckland en de prachtige inheemse Pohutakawa-bomen langs de kust. Ga verder naar Paritai Drive, de rijkste straat van Nieuw-Zeeland, en geniet van een spectaculair uitzicht over Okahu Bay en de haven van Auckland. Bezoek Mission Bay en bekijk het oude stenen huisje gebouwd door vulkanisch gesteente door bisschop Selwyn in 1848. Dwaal door een van de meest schilderachtige buitenwijken van de kust van Auckland en begeef je via Kohimarama naar Achilles Point. Maak een fotomoment met het meest spectaculaire uitzicht op de haven van Auckland en de Hauraki-golf op een van de meest historische plekken in Auckland. Je bezoekt ook Orakei Basin, een van de drie kratermeren in Auckland. Luister naar verhalen over zijn rol in de geschiedenis. Ga vervolgens langs de huizen in de rijkste buitenwijk van Nieuw-Zeeland, Remuera. Lees meer over de houtsoorten die worden gebruikt bij de constructie van de huizen in deze wijk en hoe u kunt zien hoe oud elk gebouw is. Rijd de gouden mijl van Parnell af en bekijk de oudste buitenwijk van Auckland. Na een volledige dag sightseeing, kunt u genieten van het gemak van teruggebracht te worden naar uw hotel in het stadscentrum.
Inbegrepen
  • Ophalen en afzetten bij hotel in het centrum van Auckland
  • Minibus met audiosysteem
  • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Voor degenen die in de buitenwijken van Auckland verblijven en buiten het ophaalgebied van het hotel, selecteer de Sky Tower als uw favoriete ophaalpunt tijdens het afrekenen
Georganiseerd door

Product ID: 386726