1. Nieuw-Zeeland
  2. Auckland (regio)
  3. Auckland
  4. Waiheke-eiland

Auckland: ticket snelle veerboot naar Waiheke-eiland

Product ID: 253627
Bekijk gallery
Milieucertificaat
Reis door de Waitemata Harbout vanuit Auckland en bezoek het prachtige Waiheke-eiland met deze handige veerboot die regelmatig vertrekt. Profiteer van een betrouwbare veerbootdienst en verken de hoogtepunten van Waiheke.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 maand
Directe bevestiging
Chauffeur
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Reis door de Waitemata Harbour naar Waiheke-eiland
  • Profiteer van de regelmatige vertrektijden vanuit Auckland
  • Je mag je huisdier meenemen op deze veerboot
  • Bewonder het weidse uitzicht over de stad en omgeving vanaf het observatiedek
Volledige beschrijving
Maak je bezoek aan Waiheke-eiland zo snel en zorgeloos mogelijk met deze snelle, betrouwbare en betaalbare veerbootdienst. Je reist van de stad naar het eiland en terug in comfort en met alle voorzieningen die je je kunt wensen, terwijl je geniet van het panorama op het prachtige omringende landschap.

De veerboot vertrek op gezette tijden door de dag heen. Het is dus geen probleem om de rit met de veerboot in je programma te passen, zodat je het eiland in je eigen tempo kunt verkennen. Het Waiheke-eiland bevindt zich in de Golf van Hauraki, is een populaire bestemming onder reizigers en ligt op maar 40 minuten met de veerboot van Auckland.

Tijdens de tocht vaart de veerboot langs de prachtige kustlijn van Auckland en kun je genieten van het uitzicht. Na aankomst op het eiland kun je de rest van de dag wandelen door het unieke landschap met olijfgaarden en zandstranden alvorens je weer terug naar de stad gaat.
Inbegrepen
  • Veerboot in 1 richting of beide richtingen
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Vervoer van voertuigen

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• De activiteit gaat bij vrijwel alle weersomstandigheden door, dus kleed je naar het weer
• De meeste boten hebben een café met schenkvergunning, Wi-Fi, stopcontacten, bagagerekken en fietsenrekken. Alle boten hebben toiletten
• Maandag - vrijdag: vertrekt vanuit Auckland 06:00 - 23:45 uur (vertrekt elke 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van het tijdstip). Vertrekt vanuit Waiheke 06:00 - 00:30 uur (vertrekt elke 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van het tijdstip)
• Zaterdag: vertrekt vanuit Auckland 06:00 - 23:45 uur (vertrekt elke 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van het tijdstip). Vertrekt vanuit Waiheke 07:00 - 00:30 uur (vertrekt elke 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van het tijdstip)
• Zon- en feestdagen: vertrekt vanuit Auckland 07:00 - 22:15 uur (vertrekt elke 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van het tijdstip). Vertrekt vanuit Waiheke 08:00 - 23:00 uur (vertrekt elke 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van het tijdstip)

Vanaf € 23,57 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,6 / 5
gebaseerd op 23 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,0/5
organisatie
4,0/5
prijs / kwaliteit
4,5/5
veiligheid
3,0/5

Georganiseerd door

Fullers Group

Product ID: 253627