Kies data

Aurora Reykjavík

Aurora Reykjavík: tours & activiteiten die je niet wilt missen

IJsland: bustour vanuit Reykjavik met Noorderlicht

1. IJsland: bustour vanuit Reykjavik met Noorderlicht

Ga mee op een avondtour op zoek naar de Aurora Borealis. Luister naar fascinerende feiten over het Noorderlicht van de gidsen, bezoek het Aurora Museum en ga op zoek om het licht met eigen ogen te zien. Vertrek vanuit Reykjavik om de dansende lichten van de Aurora Borealis te bekijken. Dit fenomeen staat ook bekend als het 'Noorderlicht' en is een van de spectaculairste gebeurtenissen tijdens de wintermaanden. Ga naar de plek waar de meteorologen voorspellen dat je het licht het beste kunt zien. Om het beste uitzicht op de hemel te hebben ga je naar een plek waar zo weinig mogelijk kunstlicht is. Luister naar informatie over hoe de Aurora Borealis ontstaat als resultaat van de gasdeeltjes in onze atmosfeer die samenkomen met geladen deeltjes van de atmosfeer van de zon. Profiteer van een route met stops om naar buiten te gaan en foto's te maken. De bestemmingen variëren van dag tot dag, maar je gaat in ieder geval naar de plek waar je de grootste kans hebt om het werk van moeder natuur te bewonderen. Omdat de tour afhankelijk is van de weersomstandigheden en er geen garantie kan worden gegeven dat het Noorderlicht te zien zal zijn, ben je van harte welkom om gratis aan een andere Noorderlicht-tour deel te nemen als er de eerste keer niets te zien was.  Verken het Noorderlicht bij het Aurora Museum. De Noorderlicht-tour is inclusief een ticket voor het museum in Reykjavik, geldig op de dag dat je deelneemt aan de tour, vanaf het moment dat je de bevestiging krijgt dat de tour doorgaat.

Vanuit Reykjavik: Noorderlicht premiumervaring kleine groep

2. Vanuit Reykjavik: Noorderlicht premiumervaring kleine groep

Je reist vanuit Reykjavik op een zoektocht naar één van de meest spectaculaire natuurverschijnselen van de natuur. Je verwondert je over dit adembenemende zicht, terwijl het noorderlicht door de nachtelijke hemel danst en de hemel verlicht. Je kijkt naar de Aurora Borealis in de duisternis van het IJslandse platteland, tijdens een 4-uur durende excursie die van september tot april plaatsvindt. Als de lichten tijdens de excursie niet zichtbaar zijn, kun je de excursie gratis opnieuw reserveren! De groepsgrootte is maximaal 15 personen, wat een meer intieme ervaring en flexibiliteit oplevert. Je profiteert van meer vrije tijd en spontane ontmoetingen dan mogelijk in een grotere groep. Bij het boeken van deze noorderlichttour krijg je ook toegang tot het Aurora Museum in Reykjavik. De gratis entree is alleen geldig op de dag dat je de tour gedaan hebt op de tijden die worden medegedeeld (via e-mail en op de website). 

Reykjavik: noorderlicht-fototour & Aurora Center-ticket

3. Reykjavik: noorderlicht-fototour & Aurora Center-ticket

Zoek naar het noorderlicht op de meest pittoreske locaties in Reykjavik. Verken het Aurora Center voor een diepgaande inleiding tot dit unieke fenomeen en leer hoe u de lichten het beste kunt vastleggen met uw camera van vakkundig opgeleide gidsen. Begin de tour met een exclusief bezoek aan het Aurora Center Reykjavik om een voorproefje te krijgen van wat er later op de avond gaat komen. Laat u met behulp van interactieve en informatieve displays door uw gidsen kennismaken met de wetenschap, mythologie en geschiedenis achter de lichten. Stel je camera's vooraf in voor de reis die voor je ligt en ga verder naar de meest exclusieve locaties voor perfecte noorderlichtfoto's. Het team zal overdag hard werken om de perfecte sites te vinden op basis van de weergegevens voor die avond. Ontvang tijdens de tour hulp en begeleiding bij het fotograferen van het noorderlicht om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment mist om de aurora-lichten zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien maakt uw gids ook foto's om met de groep te delen. Blijf warm met warme chocolademelk en geniet van de prachtige winterse achtergrond van de opmerkelijke plekken tijdens de reis tijdens deze onvergetelijke fotografie-ervaring. Profiteer van een kleine groepsreis met maximaal 18 passagiers, zodat u een intieme ervaring krijgt en dat uw gids voldoende tijd heeft om iedereen te helpen.

Reykjavik: Aurora Reykjavik toegangsticket

4. Reykjavik: Aurora Reykjavik toegangsticket

Ontdek het noorderlichtcentrum van Aurora Reykjavík en het educatieve en inspirerende centrum waar het magische noorderlicht altijd te zien is. Verken eerst de tentoonstellingen waar je over de aurora kunt lezen door verhalen en legendes van over de hele wereld, leer over de wetenschap achter dit verbazingwekkende fenomeen en bekijk spectaculaire Noorderlichtfotografie van topfotografen uit IJsland. Ga vervolgens naar de bioscoop waar je een fantastische 4K time-lapse-film van de Aurora Borealis kunt bekijken. Geprojecteerd op een 7-meter breed scherm, kunt u achterover leunen in zitzakken of zelfs op een groot wollen tapijt gaan liggen terwijl u geniet van deze 30 minuten durende film. Bewonder de oogverblindende vertoningen van aurorale activiteit die overal in IJsland is vastgelegd, begeleid door ontspannende muziek. Zet vervolgens je virtual reality-bril op om 's werelds eerste 360 ° -film te bekijken van filmpjes vastgelegd op de meest opwindende plaatsen van IJsland, zoals op de Langjökull-gletsjer of aan de rand van Goðafoss, de waterval van de goden. Aurora Reykjavík is een geweldig alternatief als het noorderlicht niet zichtbaar is tijdens uw verblijf in IJsland. Het wordt ook ten zeerste aanbevolen om het centrum te bezoeken om je eigen noorderlichtavontuur te beginnen. Een heel team van enthousiasten van Northern Lights verwelkomt u elke dag van 9.00 tot 21.00 uur en deelt deskundige tips over de beste plaatsen om te bezoeken en de voorspelling. Er is zelfs een speciaal uitgeruste fotocabine waar u kunt leren hoe u de instellingen van uw camera kunt aanpassen als u zelf een poging wilt doen om een beeld van het scherm vast te leggen. Zorg ervoor dat je voor je vertrekt een gratis kopje koffie neemt in de cadeauwinkel van Northern Lights Centre.

Hoogtepunten van Reykjavik Zelfgeleide speurtocht en stadstour

5. Hoogtepunten van Reykjavik Zelfgeleide speurtocht en stadstour

Los raadsels op en vind aanwijzingen tijdens deze zelfgeleide speurtocht en wandeltocht door Reykjavik. Leer feiten over de locaties die u bezoekt, inclusief bezienswaardigheden zoals de National Gallery of Iceland, Holavallagardur, Christus de Koning-kathedraal en meer. Om aan de slag te gaan, download je gewoon de tour-app op je telefoon en begin je Reykjavik in je eigen tempo te verkennen (downloadinstructies ontvangen via e-mail na boeking). Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om je tour te beginnen waar je maar wilt. Gebruik de app en geïntegreerde kaarten om je weg te vinden naar 10 attracties in de stad. Los tijdens je verkenning een locatiegebaseerd raadsel op bij elke attractie en ontgrendel de volgende locatie die je moet bezoeken. Werk als een team of voeg wat extra plezier toe door in groepen te voltooien. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en probleemoplossende vaardigheden om je een weg te banen door de stad. Onderweg kunt u ervoor kiezen om op elk gewenst moment te stoppen voor een kopje koffie, lunch of een pauze te nemen. Begin je rondleiding bij het imposante beeld 'Solfar'! Kom meer te weten over Harpa, een attractie met veel bezoekers per jaar. Kom meer te weten over Ingólfur Arnarson, de stichter van Reykjavík, bij het prachtige monument ter ere van hem, en bewonder het Cultuurhuis, een van de mooiste gebouwen van Reykjavík. De kathedraal van Reykjavík zal je sprakeloos maken met zijn serene schoonheid. Bezoek het Parliament House met zijn elegante uitstraling. Dan wacht het stadhuis van Reykjavík op je, vergeet niet om foto's te maken, het is een prachtig modern gebouw met een ongelooflijke 3D-kaart van IJsland! De ongeëvenaarde National Gallery zal je volgende stap zijn, met zijn unieke exposities. Smile at Rainbow Street, gemaakt om diversiteit te omarmen. De kers op de taart van deze unieke tour is Hallgrímskirkja, het ultieme symbool van heel Reykjavík!!!

Overzicht activiteiten in Aurora Reykjavík

Wil je alle activiteiten in Aurora Reykjavík ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aurora Reykjavík

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 2.652 beoordelingen

WE ZAG DE DAGERAAD EN HET WAS GEWELDIG! We verlieten Reykjavík en gingen naar het Pvingellir National Park-gebied om het noorderlicht te zien (de gids zei dat dit op basis van het weer de meest waarschijnlijke plaats was waar ze zouden kunnen verschijnen). We hebben 3 verschillende stops gemaakt en vanaf de eerste kon je het licht al zien maar vrij zwak.Net toen we op het punt stonden de laatste halte te verlaten, rond 1 uur 's nachts ging het licht uit, we stapten allemaal uit de bus en renden om haar te fotograferen. De aurora bewoog en veranderde constant van positie. De gids Daniel was erg behulpzaam, legde uit hoe we de aurora het beste konden fotograferen, bood ons warme chocolademelk aan en stak een vuur aan om ons op te warmen. De excursie duurde langer dan verwacht, we keerden om 3 uur terug naar het hotel, maar het was het echt waard. Een van de beste ervaringen ooit!!!

Last minute de reis geboekt en we na een uurtje hebben we het noorderlicht gezien. We bleven lang genoeg om veel foto’s te maken en achteraf konden we lekker opwarmen met een kop chocolademelk

Noorderlicht was prachtig, ervaring om nooit te vergeten. De gids was super leuk en er werd warme chocolade melk uitgedeeld & waren toiletten aanwezig, ik kan het echt iedereen aanraden!!

Ik had begrepen en gedacht dat we op meerdere plaatsen het Noorderlicht gingen zien. We bleven op 1 plek en toen snel weer naar huis!

Geweldig! 2 keer het licht mogen aanschouwen! Onze gids Denis was de beste! Leuke interactie.