Kies data

Austurvöllur

Austurvöllur: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor toeristen uit de VS

1. Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor toeristen uit de VS

Komt u uit de Verenigde Staten van Amerika? Deze tour is aangepast voor jou! Plan je een reis naar Reykjavík? Waarom is Reykjavik beroemd? Op zoek naar de beste bezienswaardigheden in Reykjavik? De majestueuze en koninklijke stad Reykjavik biedt een lange verzameling musea, gebouwen, markten en topattracties die je een keer in je leven moet bezoeken. Wat zijn de beste attracties van Reykjavik? De oude binnenstad is nog maar het begin van de charmes van de stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Sta versteld van de straten vol geschiedenis en prachtige architectonische voorbeelden. Maak je klaar om IJsland vanuit een ander perspectief te ervaren. Een lokale charismatische gids onthult de geheimen en interessante feiten over een van de belangrijkste steden van Europa.

Reykjavik: privéwandeling van 3 uur voor senioren

2. Reykjavik: privéwandeling van 3 uur voor senioren

Deze privétour door Reykjavik is ontworpen met de hulp van experts om senioren te ontvangen. Bekijk tijdens deze 3 uur durende wandeling de topattracties van de stad en leer wat Reykjavik zo'n populaire bestemming maakte. Verken Reykjavik en bezoek de charmante oude stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Sta versteld van straten vol geschiedenis en prachtige architectonische voorbeelden. Ervaar IJsland vanuit een ander perspectief. Volg je gids terwijl ze geheimen en interessante feiten over Reykjavik onthullen.

Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor Europese toeristen

3. Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor Europese toeristen

Komt u uit Europa? Deze tour is aangepast voor jou! Plan je een reis naar Reykjavík? Waarom is Reykjavik beroemd? Op zoek naar de beste bezienswaardigheden in Reykjavik? De majestueuze en koninklijke stad Reykjavik biedt een lange verzameling musea, gebouwen, markten en topattracties die je een keer in je leven moet bezoeken. Wat zijn de beste attracties van Reykjavik? De oude binnenstad is nog maar het begin van de charmes van de stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Sta versteld van de straten vol geschiedenis en prachtige architectonische voorbeelden. Maak je klaar om IJsland vanuit een ander perspectief te ervaren. Een lokale charismatische gids onthult de geheimen en interessante feiten over een van de belangrijkste steden van Europa.

Beschikbare activiteiten

  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Austurvöllur

Wil je alle activiteiten in Austurvöllur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.