Avenida dos Aliados

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Avenida dos Aliados

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.022 beoordelingen

Met een fantastische aardige gids Fernando, die de tijd voor ons nam, de veiligheid in acht nam en ons de mooiste plekjes van de stad liet zien, hebben we genoten van deze trip en heeft Fernando met zijn informatie ons de weg gewezen op plekjes en bezienswaardigheden waar we zelf niet op zouden zijn gekomen. Goede manier om de stad te leren kennen!

Uitstekende gids Stephen die op een passende wijze en kennis terrein uitleg gaf. Fietsen waren van erg goede kwaliteit en alle steile stukken kon je probleemloos aan. De toer was een uitstekende manier om alle interessantere plekken van Porto te ontdekken. Wij vonden het alleszins de moeite en zouden iedereen dit aanraden om te doen. Nadia & Kris

Wat een geweldige middag. Onze gids Stephen Dors was onwijs leuk. Hij wist veel te vertellen, nam overal goed de tijd voor en maakte van de tour echt een geweldige middag. Echt een aanrader!

Heerlijk gefietst langs mooie punten in Porto. Gelukkig wel met een electrische fiets want die heb je wel nodig met al die stijle straatjes. En de gids wist ook veel te vertellen. Echt top

We vonden het zeer leuk en leerrijk. We hadden een goede gids ter beschikking privé voor ons beiden . Een heel mooie stad.