Belevingen in
Aventijnheuvel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Aventijnheuvel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

1. Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

Ervaar het allerbeste van de Eeuwige Stad tijdens een privétour met een golfkar. Begin uw bezoek 's ochtends, 's middags of' s avonds door uw deskundige gids te ontmoeten op het kantoor van de lokale partner. Ga op pad om de geweldige hoogtepunten en de verborgen juweeltjes te ontdekken die Rome te bieden heeft. Begin de tour in het stadscentrum en pas uw reisschema aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Onder leiding van je gepassioneerde gids, raak je alle belangrijke hoogtepunten, waaronder Piazza Venezia en de indrukwekkende Vittoriano, de Trevifontein - waar je een muntje in het water kunt gooien om zeker te zijn dat je terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen, het hart van het glamoureuze winkelgebied . Ga dan naar Piazza Navona, met de verbazingwekkende Bernini's Fontein van de Vier Rivieren. Ga in het Pantheon om het grootste werk van de Romeinse architectuur te bewonderen, gevolgd door een stop bij Campo de Fiori om de voedselmarkt te bezoeken. Verken daarna het beste van het oude Rome, het iconische Colosseum, het majestueuze keizerlijke forum en de enorme overblijfselen van het Caracalla-badhuis. Stop voor een koffiepauze op weg naar de volgende attracties en leer interessante verhalen over de Eeuwige stad en haar inwoners. Beëindig uw tour in uw hotel of ergens in het stadscentrum. Gids in het Engels of Italiaans. Neem voor andere talen contact met ons op na de boeking

...
Rome: privétour langs highlights per golfkar incl. transfer

2. Rome: privétour langs highlights per golfkar incl. transfer

Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome tijdens een tour in een golfkar. Rijd langs alle belangrijke historische monumenten, inclusief het Forum Romanum, Colosseum, Circus Maximus en het Pantheon. Je komt ook langs minder bekende mooie locaties, zoals de Coelius, waar de prachtige villa en tuinen van Villa Celimontana en de oude basilieken van Santo Stefano Rotondo en Santi Giovanni e Paolo zich bevinden. Stop voor een kopje koffie of een cappuccino in een van de oudste cafés van Rome. Maak je vakantie in de Eeuwige Stad een onvergetelijke ervaring met deze unieke tour in een comfortabele golfkar.

...
Rome: tour per Vintage Fiat 500

3. Rome: tour per Vintage Fiat 500

Geniet van een panoramische 3 uur durende sightseeingtour door Rome achter het stuur van een iconische vintage Fiat 500. Vertrekkend vanuit een garage op slechts enkele meters van het Colosseum, vertrek je in konvooi om veel van de meest historische bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad te zien. Maar je trekt waarschijnlijk net zoveel de aandacht als de Forum Romanum en de smalle straatjes van Trastevere in je kleine kleurige autootje. Van tijd tot tijd stop je om foto's te nemen onderweg, zoals bij de Boog van Constantijn en het Circus Maximus. Zie bijzondere plekken, zoals het geheime sleutelgat van de Aventijn en het charmante Piazza dei Cavalieri di Malta (Plein van de Ridders van Malta). Rij over de Lungotevere, langs de oevers van de Tiber. Steek dan over naar Trastevere, waar de smalle straatjes geen probleem zijn voor de kleine Fiat 500! Je gids zal je in het kort wat vertellen in het Engels of het Frans, voordat je weer verder gaat, met snelheden van max. 30 km/h. De autootjes zijn uitgerust met een zacht dak, waardoor je zelfs kan zonnen onderweg. Stop onderweg voor een cappuccino of espresso, of een heerlijk echt Italiaans ijsje. Houd er rekening mee dat: de bestuurder moet in het bezit zijn van een Europese Unie of een internationaal rijbewijs   Als je geen zin hebt om het rijden, dan is er een chauffeur beschikbaar voor een kleine meerprijs. De tour neemt je mee naar plekken waar de grote hop on, hop off-bussen niet kunnen komen. En je waant je zonder meer een filmster op de rode loper als je ziet hoeveel mensen zullen stoppen om je te bewonderen. Je kunt uit 2 opties kiezen: een tour van 90 minuten of een tour van 3 uur. 

...
Rome: op een elektrische fiets langs de highlights

4. Rome: op een elektrische fiets langs de highlights

Rome is een stad vol oude monumenten, drukke straatjes, fascinerende steegjes en kleine verborgen pleintjes. Het is een uitgestrekte stad met veel heuvels en er doorheen lopen is overweldigend. Vandaag spring je op een e-bike en ervaar je de geneugten van Rome's elegante winkelstraten tot haar oude monumenten tijdens een leuk (en gezond) dagje fietsen! Stop bij de vele belangrijke hoogtepunten van Rome en bezoek ook veel kleinere charmante pleinen en gebouwen die minder bekend zijn. Je gids neemt je mee van het keizerlijke forum helemaal naar het Pantheon en zal  alles vertellen over de geschiedenis en bezienswaardigheden die het verhaal van Rome hebben gemaakt - van de oprichting tot de dag van vandaag. Hoogtepunten in de ochtend: Colosseum Keizerlijke fora Piazza Venezia en Vittoriano-monument TrevifonteinSpaanse Trappen Piazza del Popolo Park van Villa Borghese en schilderachtig uitzicht op Rome Piazza Navona (voormalig stadion van Domitian) Pantheon Joodse getto en Portico di Ottavia Theater van Marcellus Panoramisch uitzicht op Forum Romanum Hoogtepunten middag: Colosseum Circus Maximus en uitzicht op het Palatijn Aventijnheuvel en Oranjetuin met een romantisch uitzicht op Rome, inclusief de koepel van Sint Pieter Trastevere Santa Maria in Trastevere-basiliek Piazza Farnese Verborgen charmante straatjes: de ziel van Rome Piazza Navona (voormalig stadion van Domitian) Pantheon Joodse getto en Portico di Ottavia Theater van Marcellus Panoramisch uitzicht op het Forum Romanum

...
90-Minute Tour in Convoy in Vintage Fiat 500

5. 90-Minute Tour in Convoy in Vintage Fiat 500

Er is geen betere manier om uw partner voor de feestdagen verrassen dan met een unieke vintage auto tour in Rome? Deze spannende 90 minuten durende tour in een chauffeur Vintage FIAT 500 is een perfecte manier om uw Roman Holiday vieren en ontdek fantastische plekken van de Eeuwige Stad. Begin de tour op slechts 200 meter van het Colosseum, en krijg gezellig in uw vintage auto, terwijl uw chauffeur bevat voor onderdelen van Rome zelden bezocht door toeristen. Genieten van het spectaculaire panorama van Rome van de Tuin van Minnaars op Aventijn, en gluren door de beroemde sleutelgat van het rustige Piazza dei Cavalieri di Malta. De laatste halte van de versnelde tour is om de Janiculum Hill, vanwaar u het Pantheon kunt zien, genieten van het uitzicht op het Pantheon, de Villa Medici, evenals de Altare della Patria (Altaar van het Vaderland).

...
Rome: Segwaytour langs de highlights

6. Rome: Segwaytour langs de highlights

Begin je tour met een korte training, zodat je je veilig en comfortabel op je Segway voelt. Bekijk de meest iconische bezienswaardigheden van Rome op een unieke en informatieve manier, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad terwijl je onderweg bent. Je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein, de Capitolijn en de Spaanse Trappen. Het exacte aantal attracties dat je tijdens de route ziet hangt af van de gekozen tijsduur. Als je nog nooit op een Segway hebt gereden, bereid je dan voor op iets speciaals. Het is een leuke manier om de 7 heuvels van Rome te verkennen, en je gids zal je op een onderhoudende en milieuvriendelijke manier alle belangrijke locaties laten zien. Je gids vertels tevens persoonlijke verhalen en ervaringen over het lokale leven in de stad.

...
Rome: privé-e-bike-tour met lokaal eten

7. Rome: privé-e-bike-tour met lokaal eten

Begin het avontuur 's ochtends in de buurt van St. Maria Maggiore, waar je je gids zult ontmoeten. Ga zitten en geniet samen van het ontbijt, waarbij je de mogelijkheid hebt om de plaatsen te kiezen die je wilt verkennen en de route die je wilt nemen. Ga op uw e-bike en trap naar de top van de Aventino of de Campidoglio-heuvel om de meest opvallende panorama's van de stad te bewonderen. Verken buurten zoals Trastevere, Testaccio of Monti terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van Rome van je deskundige lokale gids. Bekijk populaire bezienswaardigheden zoals het Colosseo, de Trevi-fontein en de Borghese-tuinen en stop dan voor een fantastisch Italiaans eten om bij te tanken na een ongelooflijke ochtend Rome ontdekken op een comfortabele e-bike.

...
Het ontdekken van historische Rome: Half-Day Private Tour met de auto

8. Het ontdekken van historische Rome: Half-Day Private Tour met de auto

Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk op een prive-tour met de auto, naar aanleiding van een historische route die kan worden afgestemd op een bepaalde site die u wilt zien. Uw chauffeur zal u ophalen van uw hotel en nemen u mee op een reis vol architectonische schatten. Treed in de voetsporen van de Romeinse keizers, gladiatoren, wagenmenners en de dagelijkse burgers van Rome, als je rijdt naar het Circus Maximus, het Colosseum en het Forum Romanum. Reizen met de comfortabele auto, ontspannen terwijl je van het uitzicht vanaf Palatijn verkennen. Ga naar de ruïnes van de Domus Aurea ( "Golden House"), de porticoed villa gebouwd door keizer Nero op de heuvels van Rome na de grote brand van 64AD. Eindigen op de Ara Pacis in de buurt van de rivier de Tiber, en zie de opmerkelijke friezen en historische altaar gewijd aan de Romeinse godin van de Vrede. Een gids is niet inbegrepen, een suggestie kan zijn om een gids mee te nemen. Vergeet niet om te controleren op de website van de openingstijden van de locatie die u wilt bezoeken en de prijs van het toegangsbewijs. Toegangsprijzen zijn niet inbegrepen.

...
Rome: 3 uur durende tour in fiat 500 met chauffeur

9. Rome: 3 uur durende tour in fiat 500 met chauffeur

Voel je als Italiaanse royalty op een 3 uur durende privétour in de eeuwenoude stad Rome. Je privéchauffeur pikt je 200 meter van het Colosseum op en neemt je mee naar de indrukwekkendste historische bezienswaardigheden van Rome. Maak gebruik van de compacte grootte en het vouwdak van je Fiat 500 terwijl je vertrekt op je exclusieve tour. Zigzag door de oude straten van Rome om het Colosseum, de Boog van Constantijn en  Circus Maximus te bekijken. Sta versteld van het geheime sleutelgat van de Aventijnheuvel en het aantrekkelijke Piazza dei Cavalieri di Malta. Rij over de Lungotevere, volg de oevers van de rivier de Tiber en bezoek de wijk Trastevere, waar de smalle geplaveide straten de meeste auto's afschrikken – maar niet jouw Fiat 500! Stop om foto's te maken of de pracht van de stad in je op te nemen met een cappuccino of twee wanneer je daar zin in hebt; jij bent de baas. Gedurende de tour zal je gids je een korte uitleg geven over de historische bezienswaardigheden en je adviseren over de belangrijkste beslissing van de tour: waar je de beste gelato (Italiaans ijsje) in Rome kunt vinden.

...
Rome: Halve dag panoramische tour per elektrische fiets

10. Rome: Halve dag panoramische tour per elektrische fiets

Beklim Aventine Hill, de Janiculum Hill, de Capitoline Hill en geniet van het beste panoramische uitzicht over de stad. Een rondleiding waarmee u de belangrijkste koepels en monumenten van Rome vanaf een geschikte afstand kunt bekijken om ze als een geheel te bekijken. Een reisroute waarmee u bekende monumenten zoals de Palatijn en de Romeinse fora vanuit verschillende perspectieven kunt observeren en de meest suggestieve en ongebruikelijke uitzichten kunt begrijpen.

...

Sitemap Aventijnheuvel

Wil je alle activiteiten in Aventijnheuvel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aventijnheuvel

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 1.313 beoordelingen

Heel leuke manier om de belangrijkste plaatsen in Rome te ontdekken. Super vriendelijke gids (Catharina), ze geeft op een luchtige manier uitleg zonder een heel geschiedenisboek af te rammelen. De elektrische fietsen zijn ook comfortabel. Een aanrader !

Een leuke en leuke rit door Rome met de oude Cinquecentos, met veel input over geschiedenis en stopt bij geweldige bezienswaardigheden en uitzichtpunten waar we normaal niet zouden komen. Nogmaals bedankt

Met 8 personen plus de gids Rik een geweldig leuke ruim 4 uur durende tour door rome gemaakt. De historische kennis met de bijzondere anekdotes die Rik met na deelde maakte deze trip onvergetelijk.

Fantastische gids Klaas vertelde vol enthousiasme ! Hij had oog voor iedereen. Vertelde zo leuk dat het voor de volwassenen en kids leuk was. Fietsen waren top!!!

Zeker een aanrader, vele monumenten en plaatsen kunnen bezichtigen met uitleg