Avenue Montaigne

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Avenue Montaigne

Wil je alle activiteiten in Avenue Montaigne ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Avenue Montaigne

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 313 beoordelingen

Ik met mijn partner zijn in november geweest. Heerlijk relax en lekker warm de bezienswaardigheden bekijken per boot vanaf de Seine. Het in en uit checken verliep heel soepel. Bezienswaardigheden op loopafstand heel goed te doen. Opstappen om de 25 min. Achter op de boot kon je naar buiten om mooie fotoplaatjes te maken. Een aanrader!

Leuke boot met gids.. handig hop on hop off.

De Batobus is makkelijk. Stap op bij 1 van de 8 haltes. Je print kan je inwisselen bij de kassa van Batobus bij 1 van de haltes. De hele dag hop on hop off. Erg leuke ervaring, zal het zeker aanraden. De boten varen om de 20 minuten en voor ons even niet lopen, maar je lekker laten varen.

Leuk om te doen! Zeker bij slecht weer zit je warm en droog. Parijs vanuit een andere hoek kunnen bekijken. Enige jammere is dat er reclame rond het om het half uur aankomen word gemaakt terwijl wij helaas aan een bepaalde halte een uur hebben staan wachten in de regen.

It was amazing a good sight everywhere, friendly crew, easy to get off and on, you dont have to wait long for a other boat. Yust perfect!

Was makkelijk goedkoop en ideaal als je niet afhankelijk wil zijn van tijd gebonden tijdstip.