Rondleiding

Halve dag Pont du Gard, Uzès, Nîmes: rondleiding met entree

Activiteitenaanbieder: Provence Panorama

Halve dag Pont du Gard, Uzès, Nîmes: rondleiding met entree

Activiteitenaanbieder: Provence Panorama

Vanaf € 80 per persoon

Reis door de geschiedenis van het Romeinse tijdperk tot de Middeleeuwen in Uzès en Nîmes. Bewonder de bezienswaardigheden van Uzès, de spectaculaire Romeinse bouwwerken in Nîmes en de 2000-jaar oude Pont du Gard, die op de lijst van Unesco staat.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels, Frans
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de wereldberoemde 2000 jaar oude Pont du Gard
 • Bezoek de Romeinse en middeleeuwse bezienswaardigheden in de stad Uzès
 • Bewonder het Romeinse Colosseum en het amfitheater in Nîmes
Volledige beschrijving
Bezoek het charmante middeleeuwse stadje Uzès, gesticht in de Romeinse tijd en de plaats van een aquaduct dat werd gebouwd om de stad Nîmes te bevoorraden. De Pont du Gard is het bekendste deel van het aquaduct dat nog overeind staat. Tijdens dit 5-uur durende programma zie je de sporen van de Romeinse beschaving in Uzès en de belangrijke monumenten uit de Middeleeuwen. Je bezoekt de beroemde 2000 jaar oude Pont du Gard, een deel van het Romeinse aquaduct dat water gaf aan Nîmes. De zeer vaak gefotografeerde brug werd in 1985 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Je ontdekt de schatten van Nîmes, inclusief het Colosseum dat als de 2e alleen voor het Colosseum in Rome wordt beschouwd. Het Romeinse amfitheater is nog steeds in gebruik en heeft tegenwoordig een capaciteit van 10.000 zitplaatsen.
Inbegrepen
 • Toegangsprijs voor de Pont du Gard
 • Toegangsprijs voor de Arena van Nîmes
 • Lunch
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Tijdens de zomer is de arena gesloten voor verschillende festiviteiten In dit geval bezoek je een andere plaats, zoals het theater van Orange of Maison Carrée
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 45 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We waren de enige twee mensen op de tour, dus reisden we met de auto met onze gids, Gus. Gus was erg vriendelijk en deskundig en hij vergezelde ons tijdens de hele tour, behalve dat we de arena in Nimes betraden die we zelf moesten doen. Pont du Gard was erg interessant en we hebben ook het museum bezocht. Uzes was een lieftallig stadje - we hadden er gemakkelijk meer tijd kunnen doorbrengen. In Nimes gingen we de Arena binnen en liepen rond, maar we hadden geen andere tijd om andere sites in Nimes te zien. We hadden daar ook meer tijd kunnen doorbrengen. Al met al was het echter een goede tour met een goede gids.

Verder lezen

23 oktober 2019

Hoewel het tijdens onze tour regende, hadden we een ontzettend plezierige tour. Onze gids was erg sociaal en informatief. Ik zou willen voorstellen dat er een of andere vorm van opstap moet worden voorzien om minder mensen in staat te stellen in uw minibus te klimmen. Nadat we tickets hadden geboekt om in de rij te kunnen springen, was er geen wachtrij. Ik vind dat dit een onnodige extra vergoeding was en als zodanig moet het verschil aan ons worden terugbetaald samen met een compensatie voor onjuiste informatie.

Verder lezen

18 september 2019

Our guide Fred was excellent spoke good English and was extremely well informed. He presented the information well and with humour. Not his fault, but the afternoon was too full with a stop in Nimes Uzès and Pont du Gard. Not enough time in each place and especially the P du G. We could have spent at least 2 hours here ( instead 35 mins). Organisers should re consider the structure of the tour. Or do a separate one just for Uzès and Pont du Gard.

Verder lezen

14 september 2022

Vertalen

Product ID: 46599