Ontdek het beste van
Ávila

Alle activiteiten

37 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Ávila

Vanuit Madrid: Toledo & Segovia met optionele rondleiding door Ávila

Vanuit Madrid: Toledo & Segovia met optionele rondleiding door Ávila

Maak kennis met de geschiedenis, architectuur en culturele highlights van Toledo en Segovia. Kies tussen een gedeelde of privétour, altijd met vertrek vanuit Madrid. Op weg naar Toledo pauzeer je onderweg bij de Mirador del Valle, een uitkijkpunt met een prachtig weids uitzicht. De perfecte plek om adembenemende foto's te maken van de stad. Je busreis gaat verder naar de historische wijk van Toledo, waar je gids een rondleiding geeft. Daarna ga je naar de stad Segovia voor een bezoek aan het beroemde Romeinse aquaduct en de imposante kathedraal. Hierna kun je in je eigen tempo op ontdekking gaan in het Alcázar van Segovia, een van de beroemdste kastelen van Spanje. Na afloop is er vrije tijd om de stad te verkennen. Je gids deelt een paar handige insidertips om de verborgen juweeltjes te ontdekken. Je kunt je tour als je wilt nog uitbreiden met een begeleid bezoek aan Ávila. Deze rondleiding begint bij het uitzichtpunt Four Postes. Hier heb je een prachtig uitzicht op de skyline van de eeuwenoude stad. Kuier daarna met je gids door de oude straatjes, langs de kerk San Vicente, de indrukwekkende kathedraal van Ávila en nog veel meer bijzondere plekken. Je gids vertelt je over de geschiedenis die achter elke straathoek verborgen ligt.

Madrid: dagtrip Avila en Segovia met kaartjes voor monumenten

Madrid: dagtrip Avila en Segovia met kaartjes voor monumenten

Maak een dagtrip vanuit Madrid om twee van de oudste steden van Spanje, Avila en Segovia, te bezoeken. Verken de rijke geschiedenis van deze door UNESCO beschermde steden met een gids. Bewonder de muren, de kathedraal en de basiliek van San Vicente van Avila . Ga dan verder naar het Romeinse aquaduct van Segovia, de gotische kathedraal en het fort Alcazar. Rijd een uur van Madrid en beland in Avila. Bekijk de prachtige 11e-eeuwse muren die de stad omringen. Deze vestingwerken zijn de meest complete van heel Spanje. Bezoek vervolgens het interieur van de basiliek van San Vicente om de beste voorbeelden van romaanse architectuur in het land te zien. Passeer de Plaza Mayor en de kathedraal. Bij je volgende stop ga je het kerk-klooster van de heilige Teresa van Jezus binnen dat in de 17e eeuw werd gebouwd door de Orde van de Ongeschoeide Karmelieten, vermoedelijk op dezelfde plaats waar de heilige Teresa van Avila werd geboren. Geniet na het bezoek aan Avila van vrije tijd om wijn, bier, frisdrank en een aperitief te drinken, of ga op eigen gelegenheid verder met het verkennen van de stad. Hergroepeer om 14.00 uur om naar de stad Segovia te gaan. Begin je rondreis door Segovia met een bezoek aan het belangrijkste symbool, het Romeinse aquaduct, zoals blijkt uit zijn aanwezigheid op het wapen van de stad. Passeer de Casa de los Picos, Plaza de Juan Bravo en Plaza Mayor. Aankomst bij de kathedraal gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de Assumptie en van San Frutos. Ga naar binnen om de grootte, elegantie en mix van laatgotische stijl en renaissancekenmerken te zien, om te begrijpen waarom het de Vrouwe van de kathedralen wordt genoemd. Ga ten slotte naar het fort van het Alcazar van Segovia, een middeleeuws kasteel, gelegen op een rotsachtige rots aan de samenvloeiing van 2 rivieren in de buurt van de Sierra de Guadarrama. Wees getuige van een van de meest karakteristieke kasteelpaleizen van Spanje vanwege zijn vormen, zoals de boeg van een schip. Na het bezoek begint de reis terug naar Madrid in een comfortabele bus.

Madrid: Segovia & Avila dagtrip met optioneel toegangsbewijs

Madrid: Segovia & Avila dagtrip met optioneel toegangsbewijs

Ga op een dagvullende tour naar de op de UNESCO-lijst opgenomen steden Segovia en Avila aan boord van een bus met airconditioning. Bezoek de kathedraal van Segovia met toegangstickets en een gids. Bewonder de Muren van Avila en andere emblematische monumenten tijdens een wandeltour. Ervaar Segovia, een stad rijk aan historische monumenten. Bekijk het prachtige Romeinse Aquaduct, gebouwd in de tijd van keizer Augustus. Geniet van het rijke architectonische erfgoed door je gids te volgen naar de kathedraal in gotische stijl. Tot slot doorkruis je de wijk Canonjías totdat je bij het Alcazar van Segovia komt, een van de meest spectaculaire forten van heel Spanje. Ontdek de legendes en het glorieuze verleden. Ga dan verder naar Avila en maak een wandeltour door een van de oudste steden van Spanje. Bewonder de goed bewaard gebleven kasteelachtige muren uit de 11e eeuw. Ga de oude wijken in, waar belangrijke romaanse kerken, gotische paleizen en de gotische kathedraal uit de 12e eeuw staan. Wandel langs de buitenkant van de kathedraal van Avila, bewonder de Romaanse basiliek van San Vicente en bezoek het centrale stadsplein Plaza Mayor. Maak een korte wandeling door de oude straten van de stad naar het klooster van Sint Teresa.

Madrid: Avila met Walls en Segovia met Alcazar

Madrid: Avila met Walls en Segovia met Alcazar

Check 15 minuten voor je tour in bij ons kantoor in het centrum van Madrid. Verlaat de stad richting Ávila aan boord van een van onze bussen met airconditioning. Onze eerste stop voor vandaag is in de stad Ávila, een van de best bewaarde vestingwerken in Spanje. Volg je gids op een wandeltour door de oude stad om de indrukwekkende geschiedenis van deze stad te ontdekken. Bekijk kerken in romaanse stijl, gotische paleizen en een versterkte kathedraal uit de middeleeuwen. Bezoek de Muren van Ávila en stel je de verhalen voor die ze door de eeuwen heen hebben meegemaakt. Bewonder de vestingwerken en torens, die de stad de status van Unesco-werelderfgoedlocatie hebben gegeven. We vervolgen de tour naar Segovia. Bij aankomst verdelen we ons in verschillende groepen. Als je hebt gekozen voor de optie om Segovia in je eigen tempo te bezoeken, heb je ongeveer drie uur vrije tijd. Als je de optie met monumenten hebt gekozen, heb je ongeveer een uur vrije tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. De rest van de groep gaat naar het restaurant om te genieten van een lunch met geroosterd speenvarken die je niet onverschillig zal laten. Na de lunch ontmoeten degenen die voor de rondleiding met monumenten hebben gekozen elkaar weer met de gids om aan de rondleiding in Segovia te beginnen. Wandel door de oude Joodse wijk van de stad, bezoek de buitenkant van de kathedraal en loop naar het Alcazar van Segovia. Geniet van een rondleiding in het kasteel en bewonder dit spectaculaire fort. Wist je dat de architectuur Walt Disney inspireerde voor een van zijn films? Kun je ons vertellen welke? Als je Segovia op eigen gelegenheid hebt bezocht, ontmoet je de rest van de groep op de afgesproken tijd om terug te keren naar Madrid.

Vanuit Madrid: rondleiding door Segovia, Ávila en Toledo

Vanuit Madrid: rondleiding door Segovia, Ávila en Toledo

Ontdek met ons drie unieke steden, Werelderfgoedlocaties! We bezoeken Segovia, Ávila en Toledo vanuit Madrid. We vertrekken vroeg en gaan naar Toledo, waar we beginnen met een rondleiding onder begeleiding van onze officiële gids. Toledo heeft een lange christelijke, joodse en islamitische traditie. Daarom wordt het ook wel de stad van drie culturen genoemd. Tijdens deze tour zullen we niet alleen de meest representatieve plaatsen van elk van deze steden bezoeken, maar we zullen ook enkele kostbare verborgen hoekjes en gaatjes bezoeken die alleen bekend zijn bij een paar lokale bewoners. Ga met ons mee en ontdek de geheimen van de op één na grootste kathedraal van Spanje met onze officiële gids. Om afscheid te nemen van Toledo, zullen we de stad doorkruisen door zijn smalle en pittoreske straatjes, gedenkwaardig om onvergetelijke beelden te koesteren, daarnaast zal ik je een van de beste panoramische uitzichten over de stad laten zien, waar je zeker je beste foto zult maken! Daarna vertrekken we naar Ávila. Bezoek het historische centrum van Ávila en ontdek de erfenis van deze stad die door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Laat u verrassen door de fascinerende geschiedenis! De route gaat verder langs een stuk van de beroemde muren van Ávila. Hoe is het tot op de dag van vandaag bewaard gebleven? We zullen deze vragen onthullen op de dikke muur die het hele historische centrum van de stad omringt terwijl we richting de kathedraal en andere monumenten gaan. Als de upgrade-optie is geselecteerd, maken we een stop om te lunchen in een lokaal restaurant in de oude stad, waar we zullen genieten van een typische "Iberische traditionele maaltijd", zo niet, dan kun je genieten van vrije tijd voor de lunch, de gids geeft aanbevelingen van restaurants in de omgeving. We vervolgen onze reis naar Segovia, onze derde stop van de dag en onze derde stad die door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. We komen aan in het historische centrum van Segovia, beginnen dan aan een wandeling door het centrale plein van de stad, de Plaza Mayor, en overwegen monumenten zoals het majestueuze Romeinse aquaduct. We gaan verder door de oude wijk van de stad totdat we de kathedraal bereiken, en uiteindelijk komen we aan in het majestueuze Alcazar, het oude koninklijke paleis en fort. Daar heb je vrije tijd om op eigen gelegenheid een klein stukje van de stad te ontdekken, goede foto's te maken en leuke souvenirs te kopen. Aan het einde van je tour (de ervaring duurt ongeveer 12 uur), keer je terug naar het centrum van Madrid in een comfortabele minibus, waar je gids je dingen kan aanbevelen om te doen tijdens de rest van je verblijf.

Van Madrid: dagtour Avila en Segovia

Van Madrid: dagtour Avila en Segovia

Ontdek de historische bezienswaardigheden en monumenten in Avila en Segovia tijdens een begeleide dagtrip vanuit Madrid. Bewonder de buitenkant van de Ávila-muren en zie het Romeinse aquaduct. Begin in het centrum van Madrid en reis per bus naar de steden Avila en Segovia. Bekijk de buitenkant van de Ávila-muren die de stad omringen en die in slechts 10 jaar tussen de 11e en 14e eeuw werd voltooid. Bezoek vervolgens het interieur van de basiliek van San Vicente, bekend als de basiliek van de Heilige Broeders Martelaren, Vicente, Sabina en Cristeta. Ga door de Plaza Mayor en de kathedraal om het kerkklooster van Santa Teresa te bereiken en verken de buitenkant van de kerk. Als het bezoek aan Ávila is afgelopen, geniet je van vrije tijd om een wijntje, een frisdrankje en een aperitief te drinken en om te lunchen of om de stad verder te bezoeken. Ga naar de stad Segovia en bezoek het Romeinse aquaduct, het hoogste en best bewaarde. Ga door het Casa de los Picos, Plaza de Juan Bravo en Plaza Mayor waar u de kathedraal vindt, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van de Assumptie en van San Frutos. Eindig bij El Alcázar de Segovia, een middeleeuws fort, gelegen op een rotsachtige rots aan de samenvloeiing van twee rivieren in de buurt van de Sierra de Guadarrama. Het is een van de meest karakteristieke kastelen-paleizen in Spanje dankzij zijn vorm, zoals de boeg van een schip.

Vanuit Madrid: Dagtocht naar Ávila en Salamanca met gids

Vanuit Madrid: Dagtocht naar Ávila en Salamanca met gids

Verken de omgeving van Madrid met een bezoek aan Ávila en Salamanca tijdens een rondleiding. Geniet van rondleidingen door beide historische steden en kies tussen privé- en gedeelde touropties. Vertrek vanuit Madrid in een bus met airconditioning en begeef je eerst naar Salamanca. Verken de charmante straatjes en ontdek de beroemdste toeristische attracties, waaronder de Plaza Mayor, gekenmerkt door zijn indrukwekkende barokke versieringen en de kathedraal. Na een bezoek aan Salamanca en zijn kathedraal reist u naar Ávila om deze dynamische stad te verkennen. Ontdek onder andere de beroemde middeleeuwse muren van Ávila, het heiligdom van San Vicente en de kathedraal van Ávila.

Avila: stadstour met gids in Tuk Tuk

Avila: stadstour met gids in Tuk Tuk

Rijd op een Tuk Tuk-tour door de hele monumentale stad. Deze beroemde route neemt je mee naar de meest emblematische plaatsen zoals Torreón de los Guzmanes, de basiliek van San Vicente, de kathedraal van El Salvador, de Nationale Parador en de kerk van Santa Teresa. Terwijl je reist, vertelt je audiogids je de geschiedenis van deze plaatsen en legendes van de stad. Als je vragen hebt, of meer begrip zoekt, vraag het dan aan je chauffeur die net zo thuis is in de verhalen van de stad. Stop bij Mirador de los Cuatro Postes en geniet van het fascinerende uitzicht over de stad vanaf dit uitkijkpunt. Maak hier wat foto's om de tour voor altijd te onthouden. Kies tussen verschillende vertrektijden en bekijk de stad 's ochtends,' s middags of tijdens de verlichte nacht.

Van Madrid: dagtour naar Avila en Segovia met Alcazar

Van Madrid: dagtour naar Avila en Segovia met Alcazar

Een geweldige tour om twee van de oudste steden van Spanje te bezoeken. Een professionele tweetalige gids (Spaans en Engels) zal je zijn grote geheimen vertellen terwijl hij je de prachtige monumenten begeleidt en laat zien. Het bezoek begint met een bezoek aan de stad Avila, gefascineerd door zijn muren en de verhalen verteld door de gids. Als u de stad Avila verlaat, geniet u van een panoramisch uitzicht waar u spectaculaire foto's kunt maken. Reis naar Segovia om het duizend jaar oude Romeinse aquaduct uit de 2e eeuw te zien. Daarna ga je naar de gotische kathedraal van Nuestra Señora de La Asunción en San Frutos. Ken de hoeken en waardeer de gebouwen op weg naar het beroemde Alcazar waarin Disney werd geïnspireerd om het kasteel van de film "Sneeuwwitje" te maken. Keer ten slotte terug naar Madrid om te vertellen over onze ongelooflijke ervaring.

Vanuit Madrid: Dagtrip naar Segovia, Avila & Toledo

Vanuit Madrid: Dagtrip naar Segovia, Avila & Toledo

Ontdek de verborgen hoekjes, authentieke geheime juweeltjes en de mooiste plekjes van drie steden tijdens een dagexcursie naar Segovia, Avila en Toledo. We beginnen onze tour in Segovia met een rondleiding door het historische centrum, het Plaza Mayor en bekijken monumenten zoals het Romeinse aquaduct en de kathedraal voordat we het Real Alcazar binnengaan. De volgende halte is Avila. We leren over de mysteries van de beroemde dikke stadsmuren voordat we naar de Romeinse necropolis gaan. We hebben ook wat vrije tijd om te genieten van het uitstekende lokale eten. Tot slot bezoeken we Toledo, de derde stad die door Unesco tot werelderfgoed is verklaard en bekend staat om zijn lange christelijke, joodse en islamitische historische traditie. Hier bezoeken we de op één na grootste kathedraal van Spanje.

Veelgestelde vragen over Ávila

Wat zijn de leukste buitenactiviteiten om te doen tijdens een bezoek aan Ávila?

De leukste buitenactiviteiten zijn:

Bekijk de leukste buitenactiviteiten van Ávila op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Ávila

Activiteiten in Ávila

Steden in Spanje

Andere activiteiten in Ávila

Wil je alle activiteiten in Ávila bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ávila

Gemiddelde beoordeling

4.5
(3.461 beoordelingen)

Het boekings- en betalingsproces was eenvoudig te navigeren. De locatie voor het ophalen was vlak bij het Koninklijk Paleis en het metrostation Opera en gemakkelijk te vinden. De bus vertrok op tijd en het was een vlotte rit. De tour werd uitgevoerd in het Spaans en Engels en de groep splitste zich in twee groepen voor beide tours door Avila en Segovia. We hadden een kaartje om de basiliek van Sint Theresa te bezoeken en de muren in Avila te beklimmen en een gastronomische lunch te nuttigen en het Alcazar in Segovia te bezoeken. Het was een busrit van negen uur, waarvan twee uur in Avila en drie uur in Segovia. Beide gidsen spraken Engels en waren zeer deskundig en betrokken bij het uitleggen van de bezienswaardigheden. Ik ben blij dat we de lunchoptie hebben genomen, omdat Segovia erg druk was en het proberen om ergens te eten te vinden geen eten zou zijn geweest. Ik had liever meer tijd gehad om het aquaduct in Segovia te verkennen, maar slaagde er net na de lunch in om de top van het aquaduct te bereiken en ook de kathedraal van Segovia te bezoeken. Het was echter een uitstekende en plezierige tour.

Een uitstekende tour, de prijs-kwaliteitverhouding was super goed, de Ainoa-gids was uitstekend, zeer goed beheer van de groep, zeer attent en zeer deskundig, wat te allen tijde een zeer goede sfeer genereerde, het regende veel voor ons gedurende bijna de hele tour maar het is nog steeds Dus het was erg leuk. Ik raad het 100% aan.

Het vervoer was schoon, comfortabel en nieuw, de gids die ons op de reis vergezelde was zeer attent en legde alles heel goed uit. Om de Tour te leren kennen, is de Tour een goede optie, maar de tijd is absoluut erg kort steden met veel bezienswaardigheden die u voorlopig nog niet heeft bezocht.

Om in zo'n korte tijd twee steden te bezoeken, is de excursie de moeite waard. Je krijgt echt een idee van hoe mooi ze zijn en je ziet wat het belangrijkste is. De chauffeur en gids waren geweldig. We hebben een geweldige dag gehad. 100% aan te bevelen.

Martha heeft alles met bijzondere gratie uitgelegd, uitstekende tour voor liefhebbers van de middeleeuwen