Kies data

Dingen om te doen Ávila

Ávila: De beste dingen die je niet wil missen

Madrid: dagtrip Avila en Segovia met kaartjes voor monumenten

1. Madrid: dagtrip Avila en Segovia met kaartjes voor monumenten

Maak een dagtrip vanuit Madrid om twee van de oudste steden van Spanje, Avila en Segovia, te bezoeken. Verken de rijke geschiedenis van deze door UNESCO beschermde steden met een gids. Bewonder de muren, de kathedraal en de basiliek van San Vicente van Avila . Ga dan verder naar het Romeinse aquaduct van Segovia, de gotische kathedraal en het fort Alcazar. Rijd een uur van Madrid en beland in Avila. Bekijk de prachtige 11e-eeuwse muren die de stad omringen. Deze vestingwerken zijn de meest complete van heel Spanje. Bezoek vervolgens het interieur van de basiliek van San Vicente om de beste voorbeelden van romaanse architectuur in het land te zien. Passeer de Plaza Mayor en de kathedraal. Bij je volgende stop ga je het kerk-klooster van de heilige Teresa van Jezus binnen dat in de 17e eeuw werd gebouwd door de Orde van de Ongeschoeide Karmelieten, vermoedelijk op dezelfde plaats waar de heilige Teresa van Avila werd geboren. Geniet na het bezoek aan Avila van vrije tijd om wijn, bier, frisdrank en een aperitief te drinken, of ga op eigen gelegenheid verder met het verkennen van de stad. Hergroepeer om 14.00 uur om naar de stad Segovia te gaan. Begin je rondreis door Segovia met een bezoek aan het belangrijkste symbool, het Romeinse aquaduct, zoals blijkt uit zijn aanwezigheid op het wapen van de stad. Passeer de Casa de los Picos, Plaza de Juan Bravo en Plaza Mayor. Aankomst bij de kathedraal gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de Assumptie en van San Frutos. Ga naar binnen om de grootte, elegantie en mix van laatgotische stijl en renaissancekenmerken te zien, om te begrijpen waarom het de Vrouwe van de kathedralen wordt genoemd. Ga ten slotte naar het fort van het Alcazar van Segovia, een middeleeuws kasteel, gelegen op een rotsachtige rots aan de samenvloeiing van 2 rivieren in de buurt van de Sierra de Guadarrama. Wees getuige van een van de meest karakteristieke kasteelpaleizen van Spanje vanwege zijn vormen, zoals de boeg van een schip. Na het bezoek begint de reis terug naar Madrid in een comfortabele bus.

Madrid: dagtocht naar Toledo en Segovia, met optie Avila

2. Madrid: dagtocht naar Toledo en Segovia, met optie Avila

Dompel jezelf onder in de geschiedenis, architectuur en culturele hoogtepunten van Toledo, Segovia en breng een bezoek aan het historische en prachtige Alcázar. Kies tussen een gedeelde of privétour met vertrek vanuit Madrid. Je reis naar Toledo begint met een adembenemend uitzicht op de stad aan de Mirador del Valle, een perfecte gelegenheid om een prachtige panoramische foto te maken. Wanneer je de oude wijk van Toledo binnenkomt, leidt een wandeltour je door de historische Joodse wijk. De tweede helft van de excursie brengt je naar de historische stad Segovia, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie.Bewonder het indrukwekkende Romeinse aquaduct, de prachtige kathedraal en de architectuur uit de antieke Romeinse tijd en de middeleeuwen.  Ten slotte bezoek je het Alcázar van Segovia, een van de beroemdste kastelen van Spanje uit de 12e eeuw. Neem daarna de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, samen met de insidertips van je gids om verborgen juweeltjes te ontdekken.  Verrijk je ervaring met een optionele rondleiding door de stad Avila. Begin je rondleiding bij het uitkijkpunt Four Postes en bewonder de skyline van deze oude stad. Volg daarna je gids door de historische straten. Wandel langs de San Vicente-kerk, de stadsmuren en de indrukwekkende kathedraal van Avila. Luister naar de verhalen over de geschiedenis van de stad en verken de pleinen Adolfo Suárez en Mercado grande.

Avila: stadstour met gids in Tuk Tuk

3. Avila: stadstour met gids in Tuk Tuk

Rijd op een Tuk Tuk-tour door de hele monumentale stad. Deze beroemde route neemt je mee naar de meest emblematische plaatsen zoals Torreón de los Guzmanes, de basiliek van San Vicente, de kathedraal van El Salvador, de Nationale Parador en de kerk van Santa Teresa. Terwijl je reist, vertelt je audiogids je de geschiedenis van deze plaatsen en legendes van de stad. Als je vragen hebt, of meer begrip zoekt, vraag het dan aan je chauffeur die net zo thuis is in de verhalen van de stad. Stop bij Mirador de los Cuatro Postes en geniet van het fascinerende uitzicht over de stad vanaf dit uitkijkpunt. Maak hier wat foto's om de tour voor altijd te onthouden. Kies tussen verschillende vertrektijden en bekijk de stad 's ochtends,' s middags of tijdens de verlichte nacht.

Vanuit Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia met Alcazar

4. Vanuit Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia met Alcazar

Begin aan een rondleiding van een hele dag naar de door UNESCO beschermde steden Avila en Segovia vanuit Madrid aan boord van een bus met airconditioning. Bewonder de kathedraal van Avila en de meest karakteristieke monumenten tijdens een wandeltocht. Sep binnen in het Alcazar van Segovia met toegangskaarten en een gids. Maak een wandeltocht door Avila, een van de oudste steden van Spanje. Bewonder de goed bewaard gebleven, kasteelachtige muren uit de 11e eeuw. Betreed de oude wijken met belangrijke romaanse kerken, gotische paleizen en de 12e-eeuwse gotische kathedraal van de stad. Loop langs de buitenkant van de kathedraal van Avila, bewonder de romaanse basiliek van San Vicente en bezoek het centrale stadsplein Plaza Mayor. Maak een korte wandeling door de oude straten van de stad naar het klooster van Sint Teresa. Ga vervolgens verder naar Segovia, een stad die rijk is aan historische monumenten. Bekijk het magnifieke Romeinse aquaduct uit de tijd van keizer Augustus. Geniet van het rijke architecturale erfgoed door uw gids te volgen naar de kathedraal in gotische stijl. Ten slotte steekt u de wijk Canonjías over totdat u bij het Alcazar van Segovia komt, een van de meest spectaculaire forten van heel Spanje. Nadat je de buitenkant hebt bewonderd, stap je naar binnen om de legendes en het glorieuze verleden te ontdekken.

Madrid: uitstap naar Ávila en Salamanca

5. Madrid: uitstap naar Ávila en Salamanca

Begin je tour in Salamanca, waar je de gelegenheid hebt om de nalatenschap met zijn charmante plekjes en details te bezoeken. Kom meer te weten over de lokale geschiedenis en bezoek een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden in deze steden. Bewonder de indrukwekkende kathedralen en de ornamenten uit de barokke periode in Salamanca's Plaza Mayor. Het plein wordt gekenmerkt door de indrukwekkende barokke ornamenten – breng wat tijd door met het bewonderen van de bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal.  Vervolgens ga je naar Ávila, waar je de stad op een dynamische, vriendelijke en leuke manier kunt verkennen. Maak kennis met de stadsmuren van Ávila, het heiligdom van San Vicente en de kathedraal van Avila.

Van Madrid: rondleiding door Segovia, Ávila en Toledo met lunch

6. Van Madrid: rondleiding door Segovia, Ávila en Toledo met lunch

Ontdek drie steden op één dag tijdens een dagtour door Segovia, Ávila en Toledo vanuit Madrid. Vertrek vroeg en ga naar Segovia, waar je begint met een rondleiding onder begeleiding van een officiële gids, die je rondleidt door het historische centrum van Segovia. Ontdek waarom deze stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Slenter over het belangrijkste plein van de stad - Plaza Mayor, en bewonder monumenten zoals het aquaduct en de kathedraal. Vertrek vervolgens naar Ávila, bezoek het historische centrum van Ávila en ontdek de erfenis van deze stad die door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Laat je verrassen door de fascinerende geschiedenis! Ga verder langs de beroemde muren van Ávila en ontdek hoe de stad zichzelf door de geschiedenis heen heeft bewaard. Bewonder belangrijke monumenten, waaronder de kathedraal. Maak vervolgens een stop om te lunchen in een lokaal restaurant in de oude stad, waar u kunt genieten van een traditionele Iberische lunch. Vervolg uw reis naar Toledo, uw derde stop van de dag en uw derde stad die door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Toledo heeft een lange christelijke, joodse en islamitische traditie. Daarom wordt het ook wel de stad van drie culturen genoemd. Bekijk belangrijke monumenten en juweeltjes buiten de gebaande paden die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Ontdek de geheimen van de op een na grootste kathedraal van Spanje met je officiële gids. De tour eindigt in Toledo en bezoekt een van de meest magische en verborgen juweeltjes van de stad. Steek de stad over door de smalle en pittoreske straatjes, onvergetelijk om onvergetelijke foto's te koesteren, bovendien wordt u meegenomen naar een van de beste panoramische uitzichten van de stad, waar u zeker uw beste foto zult maken. Aan het einde van je tour keer je terug naar het centrum van Madrid in een comfortabele minibus, waar je gids dingen kan aanbevelen die je tijdens de rest van je verblijf kunt doen.

Van Madrid: dagtour Avila en Segovia

7. Van Madrid: dagtour Avila en Segovia

Ontdek de historische bezienswaardigheden en monumenten in Avila en Segovia tijdens een begeleide dagtrip vanuit Madrid. Bewonder de buitenkant van de Ávila-muren en zie het Romeinse aquaduct. Begin in het centrum van Madrid en reis per bus naar de steden Avila en Segovia. Bekijk de buitenkant van de Ávila-muren die de stad omringen en die in slechts 10 jaar tussen de 11e en 14e eeuw werd voltooid. Bezoek vervolgens het interieur van de basiliek van San Vicente, bekend als de basiliek van de Heilige Broeders Martelaren, Vicente, Sabina en Cristeta. Ga door de Plaza Mayor en de kathedraal om het kerkklooster van Santa Teresa te bereiken en verken de buitenkant van de kerk. Als het bezoek aan Ávila is afgelopen, geniet je van vrije tijd om een wijntje, een frisdrankje en een aperitief te drinken en om te lunchen of om de stad verder te bezoeken. Ga naar de stad Segovia en bezoek het Romeinse aquaduct, het hoogste en best bewaarde. Ga door het Casa de los Picos, Plaza de Juan Bravo en Plaza Mayor waar u de kathedraal vindt, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van de Assumptie en van San Frutos. Eindig bij El Alcázar de Segovia, een middeleeuws fort, gelegen op een rotsachtige rots aan de samenvloeiing van twee rivieren in de buurt van de Sierra de Guadarrama. Het is een van de meest karakteristieke kastelen-paleizen in Spanje dankzij zijn vorm, zoals de boeg van een schip.

Van Madrid: dagtocht naar Segovia, Avila en Toledo

8. Van Madrid: dagtocht naar Segovia, Avila en Toledo

Ontdek de verborgen hoekjes, authentieke geheime juwelen en lokale favorieten in drie steden tijdens een dagtour naar Segovia, Ávila en Toledo. Begin in Segovia met een rondleiding door het historische centrum. Ontdek waarom deze stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, loop over de Plaza Mayor en verken monumenten zoals het aquaduct en de kathedraal voordat je het Real Alcázar betreedt. Ga verder naar het historische centrum van Avila. Leer de mysteries van de beroemde dikke verdedigingsmuren kennen voordat je naar de Romeinse necropolis gaat. Reis naar Toledo, de derde stad, uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO en bekend om zijn lange christelijke, joodse en islamitische historische traditie.

Madrid: rondleiding hoogtepunten in Segovia en Ávila

9. Madrid: rondleiding hoogtepunten in Segovia en Ávila

Je verlaat het drukke Madrid en gaat richting de eerste bestemming van de dag, Segovia, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Je krijgt van je begeleidende gids een pakketje met toeristische informatie en kunt dan richting het aquaduct van Segovia waar je tour door deze plaats begint. Leer meer over het aquaduct van Segovia, een Romeins bouwkundig wonder en de bekendste bezienswaardigheid van deze mooie stad. Vanaf het aquaduct ga je naar het middeleeuwse deel van de stad waar je een mooi uitzicht hebt over de Canaleja. Dan kun je door richting Plaza Mayor om de spectaculaire Kathedraal van Segovia te bewonderen. Daarna wandel je naar de Alcázar van Segovia die ooit de versterkte residentie vormde van de koningen van Spanje en een geweldige op paleizen geïnspireerde architectuur tentoonspreidt. Na je wandeling door Segovia ga je terug naar de bus en rijd je richting de volgende bestemming, Ávila, nog een stad die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. In deze fascinerende stad ga je terug de tijd in en beleef je een middeleeuwse ervaring. Ontdek de geschiedenis, eigenaardigheden en legendes van deze mythische en mystieke stad, bekend als de geboorteplaats van Santa Teresa, uitgeroepen tot dokter van de Katholieke Kerk. Wandel langs de ongelooflijke middeleeuwse muur en bewonder de prachtige kathedraal van de stad, de romantische Basiliek St. Vicente, het kleine marktplein, de barokkerk van Santa Teresa en andere interessante plekken.

Avila: privéwandeling

10. Avila: privéwandeling

Ga door de meest karakteristieke plaatsen van Avila tijdens een privéwandeling. Ontdek de plekjes, kunst en verdwaal in de middeleeuwse straatjes. Bekijk de stad door de ogen van een local en geniet van de geschiedenis en cultuur van Avila. Begin op een centraal gelegen ontmoetingspunt naar keuze met de mogelijkheid om de wandeling aan te passen aan uw behoeften. Dwaal door de straten en bewonder unieke bezienswaardigheden zoals de Basilica de San Vicente, het Convento de la Encarnación en de historische muren. Bewonder het uitzicht vanaf het uitkijkpunt Cuatro Postes of bezoek het klooster van Santo Tomas.

Topbezienswaardigheden in Ávila

Beschikbare activiteiten

20 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over Ávila

Welke topattracties zijn een must-see in Ávila?

Ávila: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Andere activiteiten in Ávila

Wil je alle activiteiten in Ávila ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ávila

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.461 beoordelingen

la excursie fue muy bonita , todos los muchachos muy profesionales , el tour estuvo excelente, llegas a un punto de recogida , te esperan unos bus grandes y súper comodos ,te paran en un citio en toledo para que comas algo te dan tiempo libre para el almuerzo ,hay que caminar bastante pero no es demasiado , ademas no te fuerzan , te dan alternativas por si quieres más tiempo libre ,incluye la entrada a un castillo el muyable era juan y muy (me cancelaron otra excursión ese mismo día y los muchachos guías enseguida se comunicaron con la compañía y resolvieron el problema) estoy súper complacida

Zeer mooie rondleiding. Een beetje gehaast bij het ontbijt, maar al het andere geweldig. Onze gidsen Robert en Juan erg aardig en vriendelijk. Robert, met wie we het meest zijn geweest, super goed, beantwoordt alle twijfels, legt heel goed uit, erg aardig en geduldig, en heeft ook een uitstekend gevoel voor humor.

Zeer mooie rondleiding door deze twee majestueuze steden, allemaal in het Engels met een zeer interessante gids en een kleine groep genomen in een eersteklas minibus. Lunch met ontdekking van de lokale gerechten van Segovia indien gewenst. We hebben er helemaal geen spijt van gehad. Een hele fijne dag.

Mooie uitstap en goede organisatie. Niets slecht op aan te merken.

Mooie plaatsen en zeer goede informatie van de gidsen Zeer attent.