Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Dagtocht

Van Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia

Van Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia

Spaar tot 15%

Vanaf € 51 € 43,35 per persoon

Ontdek de monumenten en historische locaties in Avila en Segovia tijdens een begeleide excursie vanuit Madrid. Breng de dag door met het leren over de geschiedenis van de steden. Bekijk het Romeinse aquaduct in Segovia en bewonder de middeleeuwse muren van Avila uit de 11e eeuw.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Spaans, Engels

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de historische steden Avila en Segovia, erfgoed van de mensheid
 • Bewonder het prachtige Romeinse aquaduct van Segovia
 • Bewonder de middeleeuwse muren van Avila, die dateren uit de 11e eeuw
Volledige beschrijving
Avila is een van de oudste steden van Spanje en wordt omgeven door goed bewaarde muren uit de 11e eeuw en lijkt op een immens kasteel. De oude wijken herbergen een aantal belangrijke romaanse kerken, gotische paleizen en de 12e-eeuwse gotische kathedraal van de stad, die ook versterkt is. Tijdens deze dagexcursie vanuit Madrid zie je de buitenkant van de Avila-kathedraal, de romaanse basiliek van San Vicente en bezoek je de Plaza Mayor. Maak een korte wandeling door de oude straten van de stad naar het klooster van Ste. Therese. Vervolg uw weg naar Segovia, een stad die rijk is aan historische monumenten. Bekijk het prachtige Romeinse aquaduct uit de tijd van keizer Augustus. De elegante kathedraal en het fort Alcazar, het meest spectaculaire kasteel van Spanje, behoren tot de hoogtepunten. Zowel Avila als Segovia staan op de Werelderfgoedlijst van de mensheid.
Inbegrepen
 • Vervoer per luxe touringcar
 • Live gids
 • Eten (kan als add-on geboekt worden)
 • Drankjes
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Busstation, Calle Ferraz, 3 Bus: lijn 74 Metro: Plaza España Station (lijnen 3 en 10) en Ventura Rodriguez Station (lijn 3)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Het wordt aanbevolen om je eigen koptelefoon (draadkoptelefoon 3.5) mee te nemen om de rondleiding door het Alcazar in Segovia te maken. Indien u niet in het bezit bent van een eigen koptelefoon, wordt deze door de leverancier aan u uitgeleend. Ze worden na elk gebruik gedesinfecteerd.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 106 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De tour was erg goed, de gids, ik denk dat haar naam Ana was, was erg aardig en deskundig, ze beantwoordde elke vraag. Het enige was dat een andere deelnemer de groep niet wilde volgen en erg storend was, maar de gids hield haar kalm en handelde de situatie af. De chauffeur Paco was ook erg aardig.

14 augustus 2021

Een vrolijke dag

Alles was heel goed georganiseerd, altijd nadenkend over het welzijn van de reizigers en mogelijke problemen vermijdend, met respect voor de vrijheid en voorkeuren van elk van hen. De behandeling van de mensen op kantoor was geweldig, de mensen die je in de bus brachten, ook erg hartelijk en attent, en de gids, Diana in ons geval, was geweldig. Vriendelijk, vriendelijk, goed opgeleid en attent. Zonder de uitleg te belasten, alles op tijd en met de juiste duur, maar streng. Met professionaliteit en het bijwonen van momenten van rust, vrijheid en aandacht. Effectief en efficient. De chauffeur is ook erg toegewijd aan ons welzijn. Jammer dat de hitte zo geweldig is, maar dat is een ander onderwerp. We houden u in gedachten wanneer we ons volgende uitje beslissen. Zonder aarzeling. Dank u.

Verder lezen

28 augustus 2016

Leuke dagtrip vanuit Madrid

De vrouwelijke gids was zeer deskundig, maar liep de tour als een strak schip. Er was geen vrije tijd om alleen rond te dwalen, behalve tijdens de pauze in de wasruimte en als je ervoor koos om de lunchoptie niet te doen. Je had je dicht bij haar in de kerken en het kasteel terwijl ze zich voortbewoog. Voor het ochtendbezoek aan Avila vertelde ik de gids dat ik graag langs de muren van Avila wilde lopen en de bus wilde ontmoeten terwijl mijn vriendin haar rondreis deed. Ze vond het goed. Ik heb hier enorm van genoten omdat ik al veel kerken had gezien. Het ticket is 5 euro. Het Avila-gedeelte was erg gericht op St. Theresa. Er was geen fotostop bij de "4 palen" voor een uitzicht op de ommuurde stad van veraf, wat teleurstellend was. Voor Segovia was het aquaduct het hoogtepunt. Omdat we de lunch niet hadden gekozen, konden we langer blijven door foto's te maken en de trap op te lopen en een stukje muur ernaast. We aten alleen in een restaurant, het traditionele Segovia-et

Verder lezen

25 april 2016

Georganiseerd door

Product ID: 44412