Kies data

Dingen om te doen Axelsvik

Axelsvik: De beste dingen die je niet wil missen

Rovaniemi: ijsbrekercruise met lunch en ijsdrijven

1. Rovaniemi: ijsbrekercruise met lunch en ijsdrijven

Maak een dagtocht vanuit Rovaniemi om deze ongelooflijke ijsbrekercruise te ervaren. De shuttlebus haalt je op van meerdere locaties in Rovaniemi en na een rit naar Zweden vertrekt jouw schip vanuit Axelsvik. Na een snelle check-in begint een van de grootste avonturen in Lapland, een rondvaart door het ijs in de Botnische Zee. Stop tijdens de cruise om te genieten van het drijven in overlevingspakken in het midden van de Noordelijke IJszee en loop veilig over het bevroren zee-ijs. Geniet van een audiogids-rondleiding langs alle 7 dekken van het schip met een audiogids-app in 18 talen. Bekijk een exclusieve 11-minuten durende film over ijsbrekers van over de hele wereld in het ijsbreker-theater. Als je honger krijgt, kun je genieten van een cafetaria aan boord, waar je op eigen kosten kunt genieten van warme dranken en snacks. De kapitein overhandigt je aan het eind van de tocht een Cruise & Swim-certificaat als gedenkwaardig cadeau. Als de cruise is afgelopen, ga je naar Kukkolaforsen, een Zweeds vissersdorp, waar een lunchbuffet wordt geserveerd in een panoramarestaurant aan de rivier. Het openluchtmuseum van het middeleeuwse dorp is ook gratis te bezoeken. Geniet na de lunch van een mooie rit terug naar Rovaniemi.

Van Kemi: Icebreaker Cruise met lunch en drijvend op het ijs

2. Van Kemi: Icebreaker Cruise met lunch en drijvend op het ijs

Maak een dagtocht vanuit Kemi en ervaar een opwindende cruise aan boord van een ijsbrekerschip. Stop onderweg en loop over het bevroren zee-ijs. Geniet van snacks en warme dranken in de cafetaria. De shuttlebus haalt je op van meerdere locaties in Kemi en na een rit naar Zweden vertrekt je schip vanaf Axelsvik. Na een snelle check-in begint u aan een van de grootste avonturen in Lapland, een rondvaart door het ijs in de Botnische Zee. Stop tijdens de cruise om te genieten van het dobberen in overlevingspakken in het midden van de Noordelijke IJszee en loop veilig op het bevroren zee-ijs. Geniet van een audio-rondleiding door alle 7 dekken van het schip via een audiogids-applicatie in 16 talen. Bekijk een exclusieve film van 11 minuten over ijsbrekers over de hele wereld in het ijsbrekertheater. Als u honger krijgt, kunt u genieten van een cafetaria aan boord, waar u kunt genieten van warme dranken en snacks die u kunt kopen. De kapitein overhandigt u aan het einde van de tour een Cruise & Swim-certificaat als een gedenkwaardig geschenk. Wanneer de cruise is afgelopen, gaat u naar Kukkolaforsen, een Zweeds vissersdorp, waar een lunchbuffet wordt geserveerd in een panoramisch restaurant aan de rivier. Het openluchtmuseum van het middeleeuwse dorp is ook gratis te bezoeken. Geniet na de lunch van een mooie rit terug naar Kemi.

Beschikbare activiteiten

  • Dagtochten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Axelsvik

Wil je alle activiteiten in Axelsvik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Axelsvik

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 32 beoordelingen

We hadden een fantastische tijd op onze tour. De gids was zeer goed geïnformeerd, de buschauffeur was erg goed. Zelfs op de besneeuwde, met ijs bedekte wegen die dag voelde ik me altijd veilig met zijn rijstijl. De boot was geweldig, soepel, de tour en het ontmoeten van de kapitein was leuk. Drijven in de reddingspakken was geweldig, wat een ervaring! Lunchbuffet was erg goed, mooie keuze aan gerechten. De hele tour was erg georganiseerd, leuk en een unieke ervaring.

De cruise was een fantastische ervaring! Heel goed georganiseerd, we zijn onder de indruk. Leuk dat je een lijn kunt kopen met foto's van het zwemmen, een hele positieve verrassing. Het enige minpuntje waar de organisatoren aan moeten denken, is dat ze de certificaten van de cruise met de naam en achternaam erop moeten uitdelen. We zouden deze prachtige attractie graag herhalen. WIJ ADVISEREN !!!

Een onvergetelijke ervaring! Vrijwel alles is te zien op de ijsbreker! Het geluid van krakend ijs zal u bevallen! Zwemmen in de Botnische Golf is een aparte bonus. Het is jammer dat het ijs niet zo sterk was en er niet op te komen was, maar dat mocht de ervaring niet bederven. Aanbevelen!

Het was een buitengewone en onvergetelijke ervaring Zeer goed georganiseerd Echt professioneel

Het is een aanrader om te doen als je naar Filandia reist