Belevingen in

Ayutthaya

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Ayutthaya

Wil je alle activiteiten in Ayutthaya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ayutthaya

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.209 beoordelingen

Deze ervaring was echt heel leuk, het biedt veel waar voor je geld omdat het de intrance omvatte. De gids was ongelooflijk lief en aardig, altijd bereid om onze wensen te vervullen en zorgde altijd als we niets nodig hadden. Trouwens, haar Engels was behoorlijk goed en zeer begrijpelijk. Het was echter zo heet dat het de hele ervaring behoorlijk moeilijk maakte om ervan te genieten, dus wees er gewoon op voorbereid. De markt is klein, dus verwacht geen grote boodschappen te doen. Neem tissues mee, want op sommige plaatsen brengen ze extra in rekening naast de kosten voor het gebruik van de toillete. De airconditioning in de bus was de beste plek om een beetje af te koelen.

Meneer Sanit was de beste chauffeur. Hij was de hele rit erg vriendelijk en uiterst beleefd door ons te vragen waar we heen wilden en ervoor te zorgen dat we daar veilig aankwamen. Hij speelde Chinese muziek op de auto sinds hij zag dat mijn ouders Aziatisch waren. Hij glimlachte ook altijd beleefd en was meer dan bereid om te chaperonneren en naar schema's te kijken voor het beste tijdstip waarop de trein langs de markt zal komen.

Zeer goed georganiseerde dagtrip, onze gids Tan zorgde voor een leuke dag. Een echte aanrader! De boottrip op de markt vond ik maar niets, luide en stinkende motor op de boot. De markt zelf was wel tof, alle souveniertjes ook goedkoper dan in Bangkok.

Zeer professionele gids die duidelijke uitleg gaf en ook voor fotograaf speelde. Steeds eerder beperkte tijd per tempel, maar er zijn er dan ook veel te bezoeken. Het eten eten s middags was ook een uitgebreid buffet.

Een geweldige excursie om Ayutthaya op één dag te zien. De gids (Jenni) maakte de routes erg vermakelijk en legde interessante feiten uit over Thailand en Ayutthaya.