Azoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Azoren

Wil je alle activiteiten in Azoren ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Azoren

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.989 beoordelingen

Fantastische ervaring. We kregen een goede uitleg op voorhand, we hadden een enthousiaste kapitein en begeleider, we moesten niet ver varen voor we bij de dolfijnen waren en hebben een geweldige ervaring gehad door ze van zo dichtbij te zien. De organisatie was vooral erg diervriendelijk, wanneer ze merkten dat een groep dolfijnen niet geïnteresseerd was, zeiden ze dat we hen niet gingen stresseren en we een andere groep gingen zoeken die er wel oké mee waren. Een van de mooiste ervaringen van mijn leven. Top top top organisatie!!

Dit is echt een aanrader! De groep is klein dus je hoeft niet (lang) te wachten voor een foto maken. De gids (Fernando) legt alles goed uit en spreekt uitstekend Engels. Ondertussen kan je van allerlei soorten vragen stellen over het eiland maar ook over gewoontes of dergelijk van de mensen op het eiland. Je kan worden opgehaald van je hotel en ook weer terug worden gebracht, ik vroeg of ik op een andere plek afgezet kon worden en dat was geen probleem. Vriendelijk en behulpzaam van begin tot eind!

het was geweldig ! wij hadden bruno als gids . super leerzaam , hij verteld je echt van alles . hij is hier geboren en zijn familie leeft hier dus hij weet echt een heleboel. echt een aanraden ! thanks for the nice day ! :D

Geweldige ervaring, met een top gids, hij wist echt zoveel te vertellen. En de spa is 's avonds echt heel mooi,

Tientallen dolfijnen en 7 potvissen op een tocht.

Geweldig en uniek dat er 7 potvissen gelijkertijd gespit werden. Bijzondere ervaring.