Baai van Zea

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Baai van Zea

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.401 beoordelingen

Leuke route en veel te zien. De guide met oordopjes is vaak slecht te verstaan. Kraakt, te onduidelijk ingesproken. Je komt wel op leuke plekken en mooie bezienswaardigheden. De dames en heren die bij de opstapelingen staan zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De bus staat soms lang stil om onduidelijke reden.

Mooie Athene route waardoor je een goed overzicht krijgt van de stad. De Pireus route is minder spectaculair, maar ik was er in Maart en dan is er niet zo veel te doen. De Beach route heb ik niet kunnen doen, deze rijdt buiten het seizoen maar 2 keer per dag.

Perfecte service, met mijn handicap werd ik zelfs zonder problemen zo dicht mogelijk bij het hotel afgezet. Zeer goede manier om mensen die slecht te been zijn of met jonge kinderen zo veel mogelijk van deze fantastische stad te kunnen genieten.

Prima manier om veel van Athene te zien; aardige chauffeurs!

Via deze wijze kan je veel van Athene zien. Aardig aantal stopplaatsen bij bezienswaardigheden. Bewondering voor de chauffeurs die op deze manier de bus door het verkeer van Athene loodsen. Een aanrader.

Prima manier om de stad te leren kennen.

Het was een geweldige manier om door de stad te gaan, met een halte vlak bij ons 'The Stanley's' hotel. Alleen jammer dat in het voor seizoen de bussen maar om het half uur rijden.