Kies data
Bacalar

Grotduiken

Bacalar Grotduiken: Onze meest aanbevolen

Bacalar: stand up paddle-tour bij zonsopgang

1. Bacalar: stand up paddle-tour bij zonsopgang

Beleef deze unieke ervaring door de Lagune van de Zeven Kleuren en bekijk de majestueuze uitzichten op de natuur met hun unieke karakter. De lagune heeft kalm water en het maakt het gemakkelijker om te peddelen terwijl je van het avontuur geniet. Peddel door de lagune en relax een tijdje in de Cenote Negro, ook wel bekend als de Heksen Cenote. Je kunt zwemmen, snorkelen of gewoon naar de vogels luisteren, maar het mooiste dat je zult zien is de prachtige zonsopgang; geniet van hoe de zon opkomt om een nieuwe dag te beginnen.

  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Grotduiken in Bacalar

Welke andere activiteiten dan Grotduiken zijn de moeite waard in Bacalar?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bacalar:

Sitemap Bacalar

Wil je alle activiteiten in Bacalar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bacalar

Heerlijke ochtend! Voldoende begeleiding, voldoende rustmomenten, water, een stuk fruit en aangename muziek. Zeker geschikt voor beginners zoals wij. Na de activiteit nog even nagenoten in de strandbar.

Uitstekende activiteit om de dag te beginnen. Helaas hadden we geen zon om de zonsopgang te zien, maar we hebben er toch van genoten. Dank je!

Zeer leuke gidsen, korte instructie op de planken, bezocht Black Cenote, speelde volleybal in het water en had een geweldige zonsopgang!

Te doen ! Goede ervaring, er is op dit moment niemand op het meer, het is een echt voorrecht. De monitoren waren schattig!

Geweldige paddle-sessie, prachtige landschappen en zeer vriendelijke gidsen!