Kies data
Bacalar

Tours bij zonsondergang

Bacalar Tours bij zonsondergang: Onze meest aanbevolen

Bacalar: boottocht in kleine groep met gids

1. Bacalar: boottocht in kleine groep met gids

Begin aan een kleine groepsrondvaart terwijl je je verwondert over spectaculaire middag- of zonsondergangen in Bacalar, bekend als het "Seven Coloured Lake". Ontmoet je gids en ga aan boord van de boot in Bacalar. Geniet van de voorzieningen die tijdens de tour worden aangeboden, zoals snacks, bier en goede muziek. Geniet van het uitzicht en de natuurlijke schoonheid die Bacalar te bieden heeft. Ontspan en geniet van het landschap of ga zwemmen. Lees meer over de flora en fauna van de lagune vanuit uw deskundige gids. Ontdek de natuurlijke habitat van de soorten die in het gebied leven.

Bacalar: groepszeiltocht met zwemmen en drinken

2. Bacalar: groepszeiltocht met zwemmen en drinken

Ontdek de bezienswaardigheden van de Bacalar-lagune tijdens een gedeelde tour terwijl je fruit en drankjes proeft. Begin je avontuur in het iconische Casa China Bacalar. Ontvang alle informatie en uitrusting die nodig zijn voor uw 3 uur durende zeilavontuur voordat u aan boord gaat. Neem plaats terwijl uw boot u door de Cenote Esmeralda voert. Met een diepte van meer dan 70 meter is dit de grootste cenote in de hele lagune. Stop vervolgens op het strand van het grootste en meest luxueuze hotel in Bacalar dat nooit is geopend. Geniet van het ondiepe, sprankelend blauwe water en profiteer van de fotomoment. Bewonder vervolgens de stromatolieten, het eerste bewijs van leven op aarde. Leer er alles over. Stop ten slotte aan het zuidelijke uiteinde van de Bacalar-lagune om te genieten van het kristalheldere, turkooisblauwe water. Zwem in ondiepe wateren omringd door ongerepte natuur en maak ongelooflijke foto's voordat u geniet van het ontspannende zeil terug naar het dok.

Bacalar: zeiltocht in kleine groep met gids

3. Bacalar: zeiltocht in kleine groep met gids

Creëer levenslange herinneringen terwijl je de ongerepte schoonheid van Bacalar ervaart met een zeiltocht met kleine groepen met live commentaar van een deskundige gids en ongelooflijke uitzichten. Nadat je je kapitein hebt ontmoet, zeil je met een kleine groep in een catamaran of monohull. Bezoek enkele opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder The Black Cenote, The Birds Island en The Pirates Channel, waar je meer te weten kunt komen over de flora en fauna van elke plaats. Aangedreven door wind en zonder motorgeluid, zult u echt de wonderen van de kustlijn van Bacalar kunnen ervaren. Leun achterover en ontspan met een paar drankjes terwijl uw gids u over de regio leert.

Bacalar: privézeiltocht met catamaran

4. Bacalar: privézeiltocht met catamaran

Ontmoet je kapitein en zeil dan weg met een kleine groep op een Hobie Cat-catamaran. Bezoek enkele belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de Zwarte Cenode, het Vogel-eiland, en het Piratenkanaal; je leert bij elke plek meer over de flora en fauna. Ontspan en geniet van de kleuren en geluiden van de natuur, terwijl je kapitein drankjes voor je klaarmaakt. 

Bacalar: privé SUP-tour

5. Bacalar: privé SUP-tour

Bereid je voor op een reis door turquoise wateren op je eigen stand-up paddleboard. Ervaar een privé SUP (Stand-Up Paddleboard) -tour waar u kunt genieten van volledige rust. Deze exclusieve tour is het perfecte toevluchtsoord voor vrienden en familie om zich te binden en blijvende herinneringen te creëren. Of je nu een SUP-beginner of een professional bent, deze tour biedt basisinstructies en biedt de mogelijkheid om alle ecologische schoonheden van de Bacalar-lagune te ontdekken. Terwijl je peddelt, word je vergezeld door ervaren tweetalige instructeurs, snacks en een gids die tijdens de reis foto's maakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je eigen camera nat wordt.

  • Wateractiviteiten
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Tours bij zonsondergang in Bacalar

Welke andere activiteiten dan Tours bij zonsondergang zijn de moeite waard in Bacalar?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bacalar:

Welke Tours bij zonsondergang in Bacalar nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Bacalar

Wil je alle activiteiten in Bacalar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bacalar

Dit was een geweldige tour. we kregen Diana als gids en ze was geweldig. We maakten 2 stops om te zwemmen, dronken wat biertjes onderweg, aten een snack, dansten weg met iedereen op de boot. Het was echt een hype. Bedankt voor het regelen van GetYourGuide. Aan iedereen aanbevolen.

Een prachtige tocht in de lagune. Vriendelijke en informatieve gastheer en kapitein, perfecte lengte van de tour en zelfs frisdranken en snacks - we zouden dit ten zeerste aanbevelen aan iedereen die winkelt voor een Bacalar-boottocht. Het was heel goed georganiseerd.

Zeer goede tour in de baai met een geweldige gids en navigator. De activiteit laat ons tijd om te zwemmen en meer te leren over de lagune

De tour is erg cool, de gidsen zijn vriendelijk. Mooie plaats. Het was het zo waard. Dank je!!!!

Het was een erg leuke gids en een navenant geweldige middag.