Kies data

Bacalar Tours bij zonsondergang

Bacalar Tours bij zonsondergang: Onze meest aanbevolen

Bacalar: Groepszeiltocht met zwemmen en drinken

1. Bacalar: Groepszeiltocht met zwemmen en drinken

Vaar met vrienden over het kristalheldere water van de Bacalar-lagune. Glijd door het turquoise water, ontspan op ondiepe plekken en spring in verfrissend koel water om te zwemmen tijdens deze groepszeiltocht. Geniet van een koud drankje en maak een aantal ongelooflijke foto's van dit natuurlijke wonderland. Begin je avontuur bij het iconische Casa China Bacalar. Ontvang alle informatie en uitrusting die nodig is voor uw 3 uur durende zeilavontuur voordat u aan boord klimt. Kom tot rust terwijl uw boot u door de Cenote Esmeralda vaart. Stop op de meest relevante plekken in de lagune zoals Pirate Canal en Bird Island om in kristalhelder water te zwemmen en meer te weten te komen over de geschiedenis, flora en fauna van Bacalar. Keer terug naar de aanlegsteiger bij Casa China Bacalar en maak wat foto's vanaf de uitkijktoren met panoramisch uitzicht.

Bacalar: zeiltocht in een kleine groep met gids

2. Bacalar: zeiltocht in een kleine groep met gids

Bewonder de ongerepte schoonheid van Bacalar tijdens een zeiltocht met een kleine groep, inclusief live toelichting van een deskundige gids en een ongelofelijk mooi uitzicht. Nadat je de kapitein hebt ontmoet, vaar je met een kleine groep in een catamaran of monohull. Bezoek een aantal belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de Zwarte Cenode, het Vogel-eiland en het Piratenkanaal. En bij elke plek kom je meer te weten over de flora en fauna. Aangedreven door de wind en zonder motorgeluid kun je de wonderen van de kust van Bacalar vanaf het water ervaren. Ga lekker zitten en geniet van een paar drankjes terwijl de gids je meer vertelt over de regio.

Bacalar: privézeiltocht met catamaran

3. Bacalar: privézeiltocht met catamaran

Ontmoet je kapitein en zeil dan weg met een kleine groep op een Hobie Cat-catamaran. Bezoek enkele belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de Zwarte Cenode, het Vogel-eiland, en het Piratenkanaal; je leert bij elke plek meer over de flora en fauna. Ontspan en geniet van de kleuren en geluiden van de natuur, terwijl je kapitein drankjes voor je klaarmaakt. 

Bacalar: privé SUP-tour

4. Bacalar: privé SUP-tour

Maak je klaar voor een reis door turquoise wateren op je eigen stand-up paddleboard. Beleef een privé SUP-tour (Stand-Up Paddleboard) waarbij u kunt genieten van volledige rust. Deze exclusieve tour is het perfecte toevluchtsoord voor vrienden en familie om een band op te bouwen en blijvende herinneringen te creëren. Of je nu een SUP-beginner of -professional bent, deze tour biedt basisinstructies en biedt de mogelijkheid om alle ecologische schoonheden van de Bacalar-lagune te verkennen. Tijdens het peddelen word je vergezeld door ervaren tweetalige instructeurs, snacks en een gids die tijdens de reis foto's maakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je eigen camera nat wordt.

Overzicht activiteiten in Bacalar

Wil je alle activiteiten in Bacalar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bacalar

Zeer mooie cruise met 3 stops om te snorkelen en veel uitleg (in het Engels) van onze schipper 1/ bij Cenote Negro en Cenote Esmeralda 2/ Islamophobe Pajeres of Birds Island 3/ Canal de l'as piratas We hielden van de schoonheidslagune en de rust van de catamaran om ervan te genieten is duurder maar echt beter dan de kleine gemotoriseerde "zeepkisten" die in overvloed aanwezig zijn op de lagune Een echt moment van magie en gemeenschap met de natuur

Alex was onze kapitein, vanaf het eerste moment zorgde hij ervoor dat we ons op ons gemak voelden. Hij trad zelfs op als gids voor ons en legde curiositeiten en verhalen over de lagune uit. De omgeving is erg mooi en de boot is super comfortabel, al geeft het misschien het tegenovergestelde gevoel. We zouden veel langer zijn gebleven!

Bacalar is een prachtige plek, de ervaring van het touren door de lagune in een catamaran was erg goed, we hebben echt genoten van de tour. De aandacht van de kapitein, Alex was erg goed, hij is een persoon die veel zorg besteedt aan zijn werk

Het was een geweldige rondreis! Zeer ontspannen en informatief. We hebben echt een leuke tijd gehad! Dank ook aan Alex, onze kapitein!

Fantastische ervaring met 2 topgidsen (David & Alex) die ons meenamen op een privétour door de lagune. Elke dag te doen