Kies data
Bacalar

Vervoer

Bacalar Vervoer: Onze meest aanbevolen

Chetumal Airport: gedeelde transfer van en naar Bacalar

1. Chetumal Airport: gedeelde transfer van en naar Bacalar

Geniet van een zorgeloze vakantie van begin tot eind wanneer u uw luchthaventransferservice van tevoren boekt. Kies tussen een enkele reis of retourtransfer tussen Chetumal Airport en uw hotel of accommodatie in Bacalar. Zodra u aankomt op Chetumal Airport, haalt u uw bagage op en verlaat u de aankomsthal, waar uw chauffeur op u wacht. Uw chauffeur houdt een bordje met uw naam vast, zodat u uw rit gemakkelijk kunt vinden. Spring aan boord van je gedeelde transfer en ontspan terwijl je het uitzicht bewondert op weg naar je hotel of accommodatie. Voor vertrek kunt u rechtstreeks bij uw hotel of accommodatie in Bacalar worden opgehaald en dezelfde geweldige service krijgen op weg naar de luchthaven van Chetumal.

Chetumal Airport: enkele reis privétransfer naar Bacalar

2. Chetumal Airport: enkele reis privétransfer naar Bacalar

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Van Bacalar: privétransfer naar de grens tussen Belize en Mexico

3. Van Bacalar: privétransfer naar de grens tussen Belize en Mexico

Klantenservice is beschikbaar via Whatsapp voor aanvullende informatie over uw overdracht Je wordt opgehaald bij je hotel en accommodatie in het centrum van Bacalar en het omliggende gebied. Houd er rekening mee dat het ophaalgebied geen hotels in de omgeving van Buenavista of Pedro Antonio Santos omvat. De chauffeur zal op het gevraagde tijdstip verschijnen in de lobby of de ingang van het gebouw Zorg ervoor dat u voor vertrek uw paspoort en benodigde documentatie bij de hand heeft Eenmaal in de auto, ontspan en geniet van de rit! Afzetten bij de ingang van het grensstation van Belize

Van Bacalar: transfer naar Chetumal Terminal Marítima

4. Van Bacalar: transfer naar Chetumal Terminal Marítima

Reserveer uw stoel van tevoren en geniet van een probleemloze transfer in uw verbinding naar San Pedro, Belice. Spring aan boord van uw gedeelde transfer en ontspan. Verschijn op het afgesproken tijdstip en maak een rit van 40 minuten die u op tijd naar de Chetumal Terminal Marítima brengt voor uw aangepaste en migratiedocumentatie. Eersteklas service in laat model voertuigen met inzittendenverzekering volgens de lokale regelgeving.

  • Transfers

Veelgestelde vragen over Vervoer in Bacalar

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in Bacalar?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bacalar:

Sitemap Bacalar

Wil je alle activiteiten in Bacalar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.