Onze aanbevelingen voor Bacoli

Bacoli: toegangsbewijs Casina Vanvitelliana

Bacoli: toegangsbewijs Casina Vanvitelliana

Het suggestieve gebouw in barokstijl uit de achttiende eeuw is door verschillende regisseurs vereeuwigd in hun films en wordt tegenwoordig - na een recente renovatie zowel binnen als buiten - gekozen als fotografisch decor door verschillende pasgetrouwden of showbusiness-persoonlijkheden die een bijzonder choreografische voorstelling willen. achtergrond voor hun presentatieboek. In het midden van het meer van Fusaro staat het Real Casino di Caccia, ontworpen door de gebroeders Vanvitelli in opdracht van de familie Bourbon, destijds verantwoordelijk voor Napels en het Koninkrijk van Twee Sicilië. Van 9 juni tot 31 juli 2023 organiseert de Casina Vanvitelliana "Pop World", een tijdelijke tentoonstelling met 45 werken van Andy Warhol

Vanuit Bacoli: Onderwaterpark van Baia met rondvaart op glazen bodem

Vanuit Bacoli: Onderwaterpark van Baia met rondvaart op glazen bodem

De duiker aan boord van Iris zal duiken om de prachtige unieke mozaïeken te ontdekken, sommige zelfs polychroom en de kamers waar de oude Romeinen woonden. Tour langs de kust met de mogelijkheid om Montenuovo en het kasteel van Baia vanaf de zee te bewonderen.

Van Napels: Phlegraean Fields & Baia Archaeological Tour

Van Napels: Phlegraean Fields & Baia Archaeological Tour

Ervaar de oude wonderen van Cuma en de thermale baden van Baia! Begin aan een reis om de ongelooflijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de regio Campanië te ontdekken. Je eerste stop is het prachtige Lago d'Averno, een oude vulkanische krater die volgens de Griekse mythologie de ingang was naar de onderwereld. Geniet van een korte stop op deze prachtige natuurlijke plek voordat je doorgaat naar het nabijgelegen Baia en zijn beroemde thermale baden. Geniet van het adembenemende uitzicht over de omgeving met een panoramische stop bij het meer. Dit deel is met je gids en de chauffeur. Vervolgens arriveert u in Pozzuoli, waar uw chauffeur u naar de iconische Tempio di Serapide brengt. Deze prachtige tempel werd gebouwd in de 2e eeuw en is opgedragen aan de Grieks-Romeinse god Serapis. Daarna neemt je bekwame chauffeur je mee op een reis boven Solftara, de wereldberoemde actieve vulkaan in het gebied. Met ons tourpakket, dat een circuit naar zowel Cuma als Baia omvat, kun je ook het ongelooflijke Anfiteatro di Pozzuoli zien met zijn fascinerende geschiedenis en verbluffende architectuur. Daarna kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en een wandeling maken in het charmante Pozzuoli-gebied. Je hebt de mogelijkheid om het Anfiteatro di Pozzuoli alleen te bezoeken met behulp van onze chauffeur. Deze ongelooflijke tour door Cuma en Terme di Baia is een once-in-a-lifetime ervaring die je niet wilt missen. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van deze regio en creëer onvergetelijke herinneringen.

Phlegraeïsche velden: Cuma Baia en Pozzuoli privé excursie

Phlegraeïsche velden: Cuma Baia en Pozzuoli privé excursie

Ontsnap aan de drukte van Napels tijdens een dagtour door de Phlegraean Fields, het vulkanische landschap van Campanië rondom de metropool. Nadat je bent opgehaald bij je vooraf afgesproken locatie in Napels, reis je naar het regionale park, ook wel bekend als de Campi Flegrei. Het fascinerende gebied dankt zijn gevarieerde landschap aan de talrijke, nu uitgedoofde en slapende vulkanen en de bradyseismische verschijnselen die het meest voorkomen in het Macellum van Pozzuoli. Bezoek deze voormalige markt van de Romeinse kolonie Puteoli, opgegraven in de 18e eeuw na de ontdekking van een standbeeld van Serapis. Bekijk de overgebleven kolommen van het macellum, bezaaid met gaten van weekdieren. Bezoek de Akropolis van Cuma op de plaats van de verwoeste stad Cumae aan de kust van de Tyrrheense Zee. Opgericht door Euboeaanse Grieken, is het beroemdste monument hier het Sybil-grotreservaat. Ga naar de voormalige Romeinse badplaats Baiae om het Museum van de Flegreïsche Velden te zien in het voormalige Aragonese fort. Een groot deel van de site bevindt zich onder water, maar bovengronds zie je de overblijfselen van tempels voor Venus, Diana en Mercurius. Andere hoogtepunten zijn de enorme Romeinse stortbak van de Piscina Mirabilis in Miseno, in de oudheid bekend als Misenum, toen het de thuisbasis was van de grootste basis van de Romeinse marine. Bewonder de vulkanische meren van D'Averno, Fusaro en Miseno voordat je terugkeert naar Napels.

Veelgestelde vragen over Bacoli

Wat zijn de topattracties van Bacoli?

De topattracties van Bacoli zijn:

Bekijk alle topattracties van Bacoli

De topbezienswaardigheden in Bacoli

Activiteiten in Bacoli

Steden in Italië

Andere activiteiten in Bacoli

Wil je alle activiteiten in Bacoli bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.