Kies data
Dingen om te doen

Bad Ischl

Bad Ischl: De beste dingen die je niet wil missen

Berg Salzkammergut: bergen en meren vanuit Salzburg

1. Berg Salzkammergut: bergen en meren vanuit Salzburg

Zomer in Salzkammergut: Het Salzkammergut-gebied is lange tijd een droombestemming geweest voor Oostenrijkse vorsten. Van keizer Franz Joseph en zijn hofhouding in Bad Ischl tot de prins-bisschoppen van Salzburg in Jagdschloss Fuschl. De schilderachtige landschappen van Salzburg, Opper-Oostenrijk en Steiermark zullen inderdaad fascineren. Bezoek het "Mozartdorp" St. Gilgen, het huis van de moeder van Mozart en geniet van een boottocht van 25 minuten naar St. Wolfgang (boottochten zijn seizoensgebonden van 1 mei tot 26 oktober). Bezoek in de stad St. Wolfgang het beroemde gotische altaar van Michael Pacher en geniet van een koffiepauze in een restaurant van wereldklasse, "Im Weissen Rössl". De rit terug naar Salzburg voert langs de Krottensee en kasteel Hüttenstein en de Mondsee, die wordt omgeven door spectaculaire bergen. Al met al een onvergetelijke ervaring. Van 27 oktober t / m 30 april ben je in plaats van de rondvaart van harte uitgenodigd voor koffie met gebak. "

Vanaf Salzburg: Private Tour van Hallstatt

2. Vanaf Salzburg: Private Tour van Hallstatt

Profiteer van de pick-up bij je hotel in Salzburg (of een andere locatie in de stad op aanvraag), en voldoen aan uw prive chauffeur / gids voor een excursie naar Hallstatt. Reis langs de oevers van de smaragdgroene Fuschlsee aan de Schloss Fuschl (Fuschl Castle), en dan verder naar St. Gilgen aan een prachtige foto van het prachtige landschap te nemen van een geweldig uitzicht punt. Vertrek St. Gilgen en rijden langs de oevers van de Wolfgangsee en op weg naar Bad Ischl, beroemd om zijn spa en het keizerlijke zomerpaleis. Vervolgens maak je een weg door het schilderachtige Bad Goisern tot een van de hoogtepunten van de tour in de prachtige stad van Hallstatt te bereiken, beschouwd als de parel van de Oostenrijkse Lake District. Bij aankomst in Hallstatt, zal uw gids wijzen alle verborgen edelstenen en must-see bezienswaardigheden. U zult 2,5 uur de tijd om de stad te verkennen, waardoor veel tijd voor de lunch in één van de restaurants aan het meer (op eigen kosten). Laat Hallstatt en maak je weg terug naar Salzburg via de Gosausee meer, waarbij de achtergrond van de glinsterende Dachsteingletsjer wacht u voor een korte stop. Reis door de Dachstein-gebergte, het passeren van het skigebied gebied van Rußbach naar Golling voordat afzetten bij uw hotel of een locatie van uw keuze in Salzburg.

Privé-dagtour door Hallstatt

3. Privé-dagtour door Hallstatt

Met een professionele lokale gids en een luxe privévoertuig bespaart u tijd en haalt u het maximale uit een privé sightseeingtour van een hele dag naar Hallstatt. Vanaf 10 uur. Maak het u gemakkelijk in uw luxe touringcar en geniet van het prachtige landschap van Salzburg op weg naar de eerste halte, het charmante dorpje Ebenau. Na een korte rit komt u aan bij Schloss Fuschl, een oud jachthuis van de aartsbisschop van Prinz, gelegen aan de pittoreske Fuschlsee (meer van Fuschl). Maak een paar foto's van het kasteel en het smaragdgroene meer als achtergrond. Uw reis brengt u naar St. Gilgen en de Wolfgangsee (Wolfgangsee). Het dorp St Gilgen werd gebruikt in de wereldberoemde film The Sound of Music en was de geboorteplaats van de moeder van Mozart. Uw reis voert u langs de Wolfgangsee naar Bad Ischl, waar de Kaiser (Keizer) Villa staat. Zodra je aankomt in Hallstatt, zal je professionele lokale gids je wijzen op alle must-sees in Hallstatt, waaronder een prachtige fotoplek, Charnel House (Bone House), Hallstatt Museum, Hallstatt Waterfall "Waldbachstrub", het Sky View Platform, Hallstatt's lokale woonplaats, en meer. Na een 8-uur durende verkenning van Hallstatt en het merengebied, keert je rit terug naar Salzburg via Gosau, Abtenau en Golling, waar je privétour eindigt met een drop-off in je stadshotel in Salzburg of ergens anders in de stad van Salzburg.

Privérondleiding door Hallstatt vanuit Salzburg

4. Privérondleiding door Hallstatt vanuit Salzburg

Dit is een geweldige excursie voor iedereen die van ongelooflijke landschappen en geschiedenis houdt. Na je gids in je hotel (of een andere locatie in de stad) te hebben ontmoet, ontsnap je uit Salzburg voor een privé-excursie naar Hallstatt. Reis langs de smaragdgroene Fuschlsee naar de eerste stop bij kasteel Fuschl. Reis door naar St. Gilgen en maak een prachtige foto van het prachtige landschap vanuit een geweldig uitzichtpunt. We verlaten St. Gilgen en rijden langs de Wolfgangsee. Onze reis brengt je naar Bad Ischl, beroemd om zijn spa en het zomerpaleis van de keizer. Als je door Bad Goisern rijdt, bereik je een van de hoogtepunten van onze tour, Hallstatt: de parel van het Lake District. In Hallstatt kunt u kiezen tussen het nemen van de panoramakabelbaan de berg op en ervaar het prachtige werelderfgoed op 360 meter boven de stad, op de Hallstatt-hemelwandeling en verder naar de oudste zoutmijn ter wereld. Als alternatief kunt u het 5 Fingers-uitkijkplatform bezoeken - dit is waarschijnlijk het meest spectaculaire uitkijkplatform in de Alpen en reikt als een hand over de 400 meter lange daling. Maar het is niet alleen het uitkijkplatform, het is ook de route daar die veel speciale functies biedt. Na je avontuur in de bergen of de zoutmijn heb je genoeg tijd om alle verborgen juweeltjes en de must-sees van Hallstatt te ontdekken, en om te lunchen in een van de prachtige restaurants aan het meer (op eigen kosten) . Op weg naar huis vanuit Hallstatt wacht de Gosausee met de achtergrond van de glinsterende Dachstein-gletsjer op een korte stop. Reis vervolgens langs het Dachstein-gebergte door het skigebied van Russbach naar Golling en uiteindelijk zal je gids je afzetten bij je hotel of een andere bestemming in de stad Salzburg.

Van Wenen: privétour Melk, Hallstatt en Salzburg

5. Van Wenen: privétour Melk, Hallstatt en Salzburg

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Wenen, kun je achterover leunen en ontspannen in het comfort van een luxe voertuig terwijl je je een weg baant naar de stad Melk. Bezoek de benedictijnenabdij op een rots met een spectaculair uitzicht op de rivier de Donau. Bekijk het graf van Saint Coloman van Stockerau en ga naar de top van de abdij om een panoramisch uitzicht op Melk te krijgen. Rijd langs mooie meren en schilderachtige stadjes zoals Bad Ischl. Stop bij de prachtige stad Hallstatt aan de Hallstätter See en leer meer over de historische zoutproductie. Bezoek een ondergronds zoutmeer om de mummie van een prehistorische mijnwerker te zien die in zout is bewaard! Bezoek vervolgens de geboorteplaats van Wolfgang Amadeus Mozart in de stad Salzburg. Verken de hoogtepunten van de door UNESCO beschermde oude binnenstad en ontdek waar de legendarische film "The Sound of Music" is opgenomen. Keer terug naar Wenen en word aan het einde van een gedenkwaardige dag afgezet bij je hotel

Sitemap Bad Ischl

Wil je alle activiteiten in Bad Ischl ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.