Baden-Württemberg

Wat anderen zeggen over Baden-Württemberg

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.577 beoordelingen

Leuk en afwisselend, maar bij scootertocht blijkt met stepje te zijn!

We hebben een heel leuke dag gehad, maar het onderdeel met de stepjes is niet leuk voor kinderen van 16 jaar. Het uur peddelen op de rivier is fantastisch, de puzzeltocht is ook erg leuk; je komt op prachtige plekken en hebt daar mooie uitzichten op Stuttgart en de Neckar. Het onderdeel met de scooter (blijkt Duits voor stepje) was zeer teleurstellend. Het materieel was niet in orde (standaard die terugspringt, remmen die nauwelijks werken). Het bakken van het brood met worst boven de bbq was gezellig en het smaakte allemaal prima.

We hebben een heerlijke tocht gemaakt. Onze gids TEV was duidelijk in zijn verhaal, relaxed en heel oplettend tijdens de rit. Hij zorgde er voor dat we alle vier vooraf goed geïnstrueerd waren en dat we na wat oefeningen als bijna ervaren Segway-rijders wegreden. We hebben hebben genoten van de rit, het uitzicht en de soms spannende en grappige momenten op de Segways. Bedankt TEV!

goede gids die redelijk veel wist over de omgeving. Het ging alleen erg veel over wie er allemaal in de stad was geweest en minder over de stad van nu. leuke plekjes en interessante en grappige feitjes ontbraken een beetje.

Wandeling in historische sferen met veel historische info van gids

Onze gids was een sympathieke 70- er mevrouw met heel veel kennis van geschiedenis en literatuur. Sprak Duits met een heldere stem, heel goed verstaanbaar. Ondanks het regenachtige weer, een genoegen om dit mee te maken.

Ingewisseld bij tourist informatie punt op vliegveld. Vandaar konden we gebruik maken van ov de dagen dat we er waren. Verder leuke kortingen en sommige attracties gratis. Aanrader bij een stedentrip.