Ontdek het beste van
Baeza

Onze aanbevelingen voor Baeza

Gratis rondleiding Baeza

1. Gratis rondleiding Baeza

Deze tour door Baeza is zo ontworpen dat je niets mist in 1:30 uur. (Ongeveer) Onder begeleiding van een officiële gids leren we over de erfenis die de oude koningen achterlieten, het interessante leven van onze voorouders en de curiositeiten die enkele van de meest emblematische gebouwen in Baeza vergezellen. Aan het eind van het bezoek geef ik je heerlijke aanbevelingen over waar je lekker kunt eten. Die plek met een lokale sfeer die je niet op internet kunt vinden. We beginnen onze rondleiding op de Paseo de la Constitución en bewonderen de architectuur van de buitenkant. Een van de hoogtepunten is het bezoek aan de Oude Universiteit van Baeza, hoewel we er rekening mee moeten houden dat de toegang tot het interieur afhankelijk is van de openings- en sluitingstijden. We gaan verder met het verkennen van de Plaza de Santa Cruz, waar we de kerk van de Santa Cruz en het imposante paleis van Jabalquinto vinden. Onze volgende stop is het Plaza de Santa María, waar we de majestueuze kathedraal, het stadhuis, het San Felipe Neri seminarie en de Santa María fontein kunnen bewonderen. We wandelen door de steegjes in de buurt van de kathedraal en bekijken de buitenkant van het Rubín de Ceballos Paleis, waarna we naar het Plaza del Pópulo gaan, waar de Jaén Poort, de Villalar Boog, de Oude Slagerij, de Notariskantoren en de Rechtbank zich bevinden. Civiel, naast de indrukwekkende Fontein van de Leeuwen. Kortom, met deze gratis rondleiding door Baeza Esencial kun je genieten van een panoramische rondleiding langs deze opmerkelijke bezienswaardigheden en krijg je een overzicht van de geschiedenis en architectuur van deze Andalusische stad. Aan het eind van de rondleiding werkt elke deelnemer economisch samen met de gids.

Úbeda en Baeza Combo Tour in het Spaans

2. Úbeda en Baeza Combo Tour in het Spaans

Slenter door de prachtige straten van Úbeda en Baeza op dezelfde dag, of desgewenst op verschillende dagen, tijdens een gecombineerde sightseeingtour met een Spaanssprekende gids. Ontdek mooie voorbeelden van renaissance-architectuur in de smalle steegjes en brede pleinen en leer de nog steeds aanwezige multireligieuze geschiedenis van de joodse, islamitische en christelijke kolonisten kennen. Betreed de Baeza-kathedraal, genomineerd als een van de 12 schatten van Spanje in 2007. Leer de fascinerende geschiedenis kennen, afwisselend als moskee en kerk in de Middeleeuwen. Ga naar de historische El Salvador-kapel in Úbeda en hoor over de artistieke nalatenschap van de grote architect Andres de Vandelvira. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op de zee van olijfbomen van Jaén vanuit verschillende gezichtspunten in beide steden, en proef de lokale olijfolie tijdens een gratis olieproeverij. Als klap op de vuurpijl bezoek je ook het Vela de los Cobos-paleis in Úbeda

Baeza: stadswandeling met hoogtepunten in het Spaans

3. Baeza: stadswandeling met hoogtepunten in het Spaans

Krijg een insider's blik op de meest historische wijk van Baeza tijdens een groepswandeling door de Plaza de Santa María, het paleis van Jabalquinto, de oude universiteit en meer. Begin je stedelijke wandelavontuur van dit UNESCO-werelderfgoed door je Spaanssprekende gids te ontmoeten bij het Touristour-kantoor in de buurt van het historische centrum. Loop langs de geplaveide straten naar de Plaza de Santa María om de eerste kathedraal in heel Andalusië, het conciliaire seminarie van San Felipe Neri en de bron van Santa Maria te bewonderen. Bewonder de ongelooflijke gevel van het Jabalquinto-paleis, ook bekend als een van de mooiste voorbeelden van Isabelline-gotische architectuur in het gebied. Bewonder vervolgens de kerk van Santa Cruz, die een fantastisch getuigenis is van de Andalusische Romaanse stijl. Slenter door de historische straten naar de oude universiteit en neem plaats in een van de kerkbanken van het klaslokaal waar de vereerde Spaanse dichter Antonio Machado zeven jaar lang lesgaf. Je volgende stop is de Plaza del Pópulo met zijn opmerkelijke Fontein van de Leeuwen, de Puerta de Jaén en de Villalar-boog. Luister naar je deskundige gids terwijl ze levendige verhalen vertellen over deze historische straten en pleinen die aanvoelen als een stap terug in de tijd met hun herenhuizen met wapenschilden, indrukwekkende kerken en paleizen, ommuurde steegjes en kleine witgekalkte huizen. Bezoek vervolgens de Paseo de la Constitución waar de Torre de los Aliatares, de Alhóndiga en het Concejo-balkon zich allemaal bevinden. Terwijl je langs de overblijfselen van de immense islamitische verdedigingsmuur met zijn torens en forten van weleer loopt, neem je een kijkje in de gouden gevels bij de kathedraal, evenals in de richting van de opvallende rivier de Guadalquivir.

Bezoek een almazara + extra vergine olijfolie proeven: Baeza

4. Bezoek een almazara + extra vergine olijfolie proeven: Baeza

Dit bezoek is de beste manier om meer te leren over de complexe en wonderlijke wereld van olijfolie in een olijfmolen (Almazara) die midden in de beroemde "zee van olijfbomen" ligt. Naast een rondleiding door de molen, een proeverij van EVOO om de nuances en kenmerken van de verschillende variëteiten van het "vloeibare goud" te leren onderscheiden. Een onvergetelijke ervaring om de geschiedenis, cultuur en gastronomie van dit prachtige land in je op te nemen. Tijdens de activiteit bezoeken we de olijfmolen El Alcazar, een van de grootste in Andalusië en beroemd om een van de beste olijfoliesoorten ter wereld. We zullen de Extra Vergine Olijfolie proeven en leren hoe je de variëteiten kunt onderscheiden en hoe je een extra vergine olijfolie kunt onderscheiden van een niet-extra vergine olijfolie.

Madrid: 2 uur privé off-road segwaytour door Casa de Campo

5. Madrid: 2 uur privé off-road segwaytour door Casa de Campo

Verken tijdens deze 2 uur durende Segway-tour het grootste park van Madrid, Casa de Campo. Je rijdt echter niet op een gewone Segway. Voel de adrenaline terwijl je off-road gaat op een Segway x2, waarmee je de verschillende soorten terrein van Casa de Campo kunt verkennen. Perfect voor groepen van 12 personen of meer, dit is een tour waar je van kunt genieten met het hele gezin, een grote groep vrienden of andere reizigers die op zoek zijn naar een spannende ervaring in Madrid. En met uw deskundige gids die de hele tijd naast u rijdt, geniet u van een meer persoonlijke en informatieve ervaring in een van de grootste parken van Europa.

Baeza: stadstour met gids van 2,5 uur

6. Baeza: stadstour met gids van 2,5 uur

Ervaar Baeza, een van de mooiste steden in Andalusië. Je ontmoet de kathedraal van Baeza en ontdekt de UNESCO-werelderfgoedmonumenten van het historische stadscentrum met een Spaanstalige gids. Je bezoekt de binnenkant van de oude universiteit en de kerk van Santa Cruz, evenals het paleis van Jabalquinto. Wandel later over het Santa Maria-plein en bekijk de steegjes van de kathedraal, het uitkijkpunt over de rivier de Guadalquivir, het Rubin de Ceballos-paleis, de Plaza de los Leones en de Paseo de la Constitución. Je ziet ook een deel van de enorme islamitische verdedigingsmuur, torens en een fort, die doen denken aan een bepaalde tijd in de geschiedenis van de stad.

Olijfoliemolenrondleiding en proeverij

7. Olijfoliemolenrondleiding en proeverij

Aoveland is een unieke moderne molen in het charmante stadje Baeza, dat op de Werelderfgoedlijst staat, waar traditie en innovatie de lokale gastronomie en kunst omarmen. We willen dat je een reis van de boerderij naar de tafel beleeft door de productie van olijfolie door een bezoek te brengen aan de oliemolen Oleícola Jaén, een familiebedrijf opgericht in 1982, toegewijd aan het produceren van enkele van de beste Spaanse oliën door middel van meesterschap en innovatie. Wij leiden u rond in de faciliteiten van de molen en delen onze kennis over de basis van het beroemde mediterrane dieet met u. Kom en laat je zintuigen ontwaken!

Baeza: rondleiding door de stad

8. Baeza: rondleiding door de stad

Baeza is "poëzie op steen", een mengeling van artistieke stijlen en een grote culturele rijkdom die Antonio Machado inspireerde tot enkele van zijn gedichten. Ontdek met ons de schoonheid van een stad en haar grote erfenis. Tickets inbegrepen voor de monumenten. In Baeza bezoekt u de Plaza de los Leones, het historische centrum met de oude universiteit (interieur), het klaslokaal van Antonio Machado (interieur), de kerk van Santa Cruz, het Santa María-plein, de kathedraal, de Paseo de las Murallas (panoramisch uitzicht op de vallei del Guadalquivir) en Plaza de la Constitución (oud marktplein). Het bezoek omvat de toegang tot het interpretatiecentrum van de middeleeuwse Baeza Torreón de la Puerta de Úbeda (3 €/persoon kosten inbegrepen) en de toegang tot de kathedraal (6 €/persoon kosten inbegrepen) Geniet aan het einde van de tour van een typische olijfolieproeverij

GRATIS RONDLEIDING BAEZA. "Terug naar het verleden: Van Viatia tot Baeza".

9. GRATIS RONDLEIDING BAEZA. "Terug naar het verleden: Van Viatia tot Baeza".

Dit bezoek is met veel zorg en toewijding voorbereid. Na de nauwgezette bestudering van de beste geschiedenisboeken van Baeza, geschreven door illustere en betrokken Baezanos die verliefd zijn op hun stad, heb ik een selectie gemaakt van de meest interessante geschiedenis, de meest bijzondere legendes en de meest merkwaardige feiten, met als doel elke bezoeker een aangename ervaring en een mooie wandeling vol kennis te bieden. Sinds de Bronstijd, beschaving na beschaving, waren zich bewust van het natuurlijke voorrecht van deze stad, dankzij welke het een erfgoed bewaart dat betovert. Tijdens dit bezoek gaan we de oude stad in, waar we verliefd zullen worden op de majestueuze pleinen met kostbare zandstenen gebouwen en geboeid zullen raken door de aantrekkelijke verhalen. Baeza is platteland, erfgoed, geschiedenis, universiteit, burgerwacht, gastronomie en de erfenis van Machado. Tijdens dit bezoek zal er geen gebrek zijn aan gastronomische aanbevelingen, zodat je toeristische ervaring in Baeza zo compleet mogelijk is. En natuurlijk leren we het verhaal van de prachtige dichter Antonio Machado in deze stad, die hij zelf beschreef als: 'een vochtige en koude stad, vervallen en somber, tussen Andalusië en La Mancha.'

Úbeda of Baeza: rondleidingen en toegangskaarten Toeristenpas voor 7 dagen

10. Úbeda of Baeza: rondleidingen en toegangskaarten Toeristenpas voor 7 dagen

De toeristenpas is 7 dagen geldig en is inclusief rondleidingen, toegangskaarten en een olijfolieproeverij. Profiteer van kortingen op tal van bezienswaardigheden. Geniet van de flexibiliteit om deze werelderfgoedsteden in je eigen tempo te bezoeken. De Úbeda & Baeza toeristenpas is inclusief: - Úbeda begeleide wandeling (2 uur en 15 minuten) - Begeleide wandeling door Baeza (2 uur en 15 minuten) - Toegangsticket Capilla de El Salvador - Sinagoga del Agua-toegangsticket - Toegangsticket Catedral de Baeza - Toegangsticket Palacio del Deán Ortega - Toegangsticket Palacio Vázquez de Molina - Toegangsticket Antigua Universidad, Aula de Antonio Machado, Paraninfo, Palacio de Jabalquinto, Iglesia de Santa Cruz - Proeverij van Baeza Extra Virgen Olijfolie De pas biedt ook kortingen op: - Santa María de los Reales Alcázares 1,00€ (inclusief audiogids) - Museo Cultura del Olivo (2 toegangskaarten voor de prijs van 1) - Oratorium San Juan de la Cruz 1,00€ - Úbeda Turistic Tren 1,00€ - Baeza Turistic Tren 1,00€ - Centro de Interpretación La Baeza Middeleeuws -Museo Ciudad de Baeza - Castillo de Sabiote 1,00€ (rondleiding inbegrepen)

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Baeza

Gratis rondleiding Baeza

Gratis rondleiding Baeza

Deze tour door Baeza is zo ontworpen dat je niets mist in 1:30 uur. (Ongeveer) Onder begeleiding van een officiële gids leren we over de erfenis die de oude koningen achterlieten, het interessante leven van onze voorouders en de curiositeiten die enkele van de meest emblematische gebouwen in Baeza vergezellen. Aan het eind van het bezoek geef ik je heerlijke aanbevelingen over waar je lekker kunt eten. Die plek met een lokale sfeer die je niet op internet kunt vinden. We beginnen onze rondleiding op de Paseo de la Constitución en bewonderen de architectuur van de buitenkant. Een van de hoogtepunten is het bezoek aan de Oude Universiteit van Baeza, hoewel we er rekening mee moeten houden dat de toegang tot het interieur afhankelijk is van de openings- en sluitingstijden. We gaan verder met het verkennen van de Plaza de Santa Cruz, waar we de kerk van de Santa Cruz en het imposante paleis van Jabalquinto vinden. Onze volgende stop is het Plaza de Santa María, waar we de majestueuze kathedraal, het stadhuis, het San Felipe Neri seminarie en de Santa María fontein kunnen bewonderen. We wandelen door de steegjes in de buurt van de kathedraal en bekijken de buitenkant van het Rubín de Ceballos Paleis, waarna we naar het Plaza del Pópulo gaan, waar de Jaén Poort, de Villalar Boog, de Oude Slagerij, de Notariskantoren en de Rechtbank zich bevinden. Civiel, naast de indrukwekkende Fontein van de Leeuwen. Kortom, met deze gratis rondleiding door Baeza Esencial kun je genieten van een panoramische rondleiding langs deze opmerkelijke bezienswaardigheden en krijg je een overzicht van de geschiedenis en architectuur van deze Andalusische stad. Aan het eind van de rondleiding werkt elke deelnemer economisch samen met de gids.

Úbeda en Baeza Combo Tour in het Spaans

Úbeda en Baeza Combo Tour in het Spaans

Slenter door de prachtige straten van Úbeda en Baeza op dezelfde dag, of desgewenst op verschillende dagen, tijdens een gecombineerde sightseeingtour met een Spaanssprekende gids. Ontdek mooie voorbeelden van renaissance-architectuur in de smalle steegjes en brede pleinen en leer de nog steeds aanwezige multireligieuze geschiedenis van de joodse, islamitische en christelijke kolonisten kennen. Betreed de Baeza-kathedraal, genomineerd als een van de 12 schatten van Spanje in 2007. Leer de fascinerende geschiedenis kennen, afwisselend als moskee en kerk in de Middeleeuwen. Ga naar de historische El Salvador-kapel in Úbeda en hoor over de artistieke nalatenschap van de grote architect Andres de Vandelvira. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op de zee van olijfbomen van Jaén vanuit verschillende gezichtspunten in beide steden, en proef de lokale olijfolie tijdens een gratis olieproeverij. Als klap op de vuurpijl bezoek je ook het Vela de los Cobos-paleis in Úbeda

Baeza: stadswandeling met hoogtepunten in het Spaans

Baeza: stadswandeling met hoogtepunten in het Spaans

Krijg een insider's blik op de meest historische wijk van Baeza tijdens een groepswandeling door de Plaza de Santa María, het paleis van Jabalquinto, de oude universiteit en meer. Begin je stedelijke wandelavontuur van dit UNESCO-werelderfgoed door je Spaanssprekende gids te ontmoeten bij het Touristour-kantoor in de buurt van het historische centrum. Loop langs de geplaveide straten naar de Plaza de Santa María om de eerste kathedraal in heel Andalusië, het conciliaire seminarie van San Felipe Neri en de bron van Santa Maria te bewonderen. Bewonder de ongelooflijke gevel van het Jabalquinto-paleis, ook bekend als een van de mooiste voorbeelden van Isabelline-gotische architectuur in het gebied. Bewonder vervolgens de kerk van Santa Cruz, die een fantastisch getuigenis is van de Andalusische Romaanse stijl. Slenter door de historische straten naar de oude universiteit en neem plaats in een van de kerkbanken van het klaslokaal waar de vereerde Spaanse dichter Antonio Machado zeven jaar lang lesgaf. Je volgende stop is de Plaza del Pópulo met zijn opmerkelijke Fontein van de Leeuwen, de Puerta de Jaén en de Villalar-boog. Luister naar je deskundige gids terwijl ze levendige verhalen vertellen over deze historische straten en pleinen die aanvoelen als een stap terug in de tijd met hun herenhuizen met wapenschilden, indrukwekkende kerken en paleizen, ommuurde steegjes en kleine witgekalkte huizen. Bezoek vervolgens de Paseo de la Constitución waar de Torre de los Aliatares, de Alhóndiga en het Concejo-balkon zich allemaal bevinden. Terwijl je langs de overblijfselen van de immense islamitische verdedigingsmuur met zijn torens en forten van weleer loopt, neem je een kijkje in de gouden gevels bij de kathedraal, evenals in de richting van de opvallende rivier de Guadalquivir.

Bezoek een almazara + extra vergine olijfolie proeven: Baeza

Bezoek een almazara + extra vergine olijfolie proeven: Baeza

Dit bezoek is de beste manier om meer te leren over de complexe en wonderlijke wereld van olijfolie in een olijfmolen (Almazara) die midden in de beroemde "zee van olijfbomen" ligt. Naast een rondleiding door de molen, een proeverij van EVOO om de nuances en kenmerken van de verschillende variëteiten van het "vloeibare goud" te leren onderscheiden. Een onvergetelijke ervaring om de geschiedenis, cultuur en gastronomie van dit prachtige land in je op te nemen. Tijdens de activiteit bezoeken we de olijfmolen El Alcazar, een van de grootste in Andalusië en beroemd om een van de beste olijfoliesoorten ter wereld. We zullen de Extra Vergine Olijfolie proeven en leren hoe je de variëteiten kunt onderscheiden en hoe je een extra vergine olijfolie kunt onderscheiden van een niet-extra vergine olijfolie.

Madrid: 2 uur privé off-road segwaytour door Casa de Campo

Madrid: 2 uur privé off-road segwaytour door Casa de Campo

Verken tijdens deze 2 uur durende Segway-tour het grootste park van Madrid, Casa de Campo. Je rijdt echter niet op een gewone Segway. Voel de adrenaline terwijl je off-road gaat op een Segway x2, waarmee je de verschillende soorten terrein van Casa de Campo kunt verkennen. Perfect voor groepen van 12 personen of meer, dit is een tour waar je van kunt genieten met het hele gezin, een grote groep vrienden of andere reizigers die op zoek zijn naar een spannende ervaring in Madrid. En met uw deskundige gids die de hele tijd naast u rijdt, geniet u van een meer persoonlijke en informatieve ervaring in een van de grootste parken van Europa.

Baeza: stadstour met gids van 2,5 uur

Baeza: stadstour met gids van 2,5 uur

Ervaar Baeza, een van de mooiste steden in Andalusië. Je ontmoet de kathedraal van Baeza en ontdekt de UNESCO-werelderfgoedmonumenten van het historische stadscentrum met een Spaanstalige gids. Je bezoekt de binnenkant van de oude universiteit en de kerk van Santa Cruz, evenals het paleis van Jabalquinto. Wandel later over het Santa Maria-plein en bekijk de steegjes van de kathedraal, het uitkijkpunt over de rivier de Guadalquivir, het Rubin de Ceballos-paleis, de Plaza de los Leones en de Paseo de la Constitución. Je ziet ook een deel van de enorme islamitische verdedigingsmuur, torens en een fort, die doen denken aan een bepaalde tijd in de geschiedenis van de stad.

Olijfoliemolenrondleiding en proeverij

Olijfoliemolenrondleiding en proeverij

Aoveland is een unieke moderne molen in het charmante stadje Baeza, dat op de Werelderfgoedlijst staat, waar traditie en innovatie de lokale gastronomie en kunst omarmen. We willen dat je een reis van de boerderij naar de tafel beleeft door de productie van olijfolie door een bezoek te brengen aan de oliemolen Oleícola Jaén, een familiebedrijf opgericht in 1982, toegewijd aan het produceren van enkele van de beste Spaanse oliën door middel van meesterschap en innovatie. Wij leiden u rond in de faciliteiten van de molen en delen onze kennis over de basis van het beroemde mediterrane dieet met u. Kom en laat je zintuigen ontwaken!

Baeza: rondleiding door de stad

Baeza: rondleiding door de stad

Baeza is "poëzie op steen", een mengeling van artistieke stijlen en een grote culturele rijkdom die Antonio Machado inspireerde tot enkele van zijn gedichten. Ontdek met ons de schoonheid van een stad en haar grote erfenis. Tickets inbegrepen voor de monumenten. In Baeza bezoekt u de Plaza de los Leones, het historische centrum met de oude universiteit (interieur), het klaslokaal van Antonio Machado (interieur), de kerk van Santa Cruz, het Santa María-plein, de kathedraal, de Paseo de las Murallas (panoramisch uitzicht op de vallei del Guadalquivir) en Plaza de la Constitución (oud marktplein). Het bezoek omvat de toegang tot het interpretatiecentrum van de middeleeuwse Baeza Torreón de la Puerta de Úbeda (3 €/persoon kosten inbegrepen) en de toegang tot de kathedraal (6 €/persoon kosten inbegrepen) Geniet aan het einde van de tour van een typische olijfolieproeverij

GRATIS RONDLEIDING BAEZA. "Terug naar het verleden: Van Viatia tot Baeza".

GRATIS RONDLEIDING BAEZA. "Terug naar het verleden: Van Viatia tot Baeza".

Dit bezoek is met veel zorg en toewijding voorbereid. Na de nauwgezette bestudering van de beste geschiedenisboeken van Baeza, geschreven door illustere en betrokken Baezanos die verliefd zijn op hun stad, heb ik een selectie gemaakt van de meest interessante geschiedenis, de meest bijzondere legendes en de meest merkwaardige feiten, met als doel elke bezoeker een aangename ervaring en een mooie wandeling vol kennis te bieden. Sinds de Bronstijd, beschaving na beschaving, waren zich bewust van het natuurlijke voorrecht van deze stad, dankzij welke het een erfgoed bewaart dat betovert. Tijdens dit bezoek gaan we de oude stad in, waar we verliefd zullen worden op de majestueuze pleinen met kostbare zandstenen gebouwen en geboeid zullen raken door de aantrekkelijke verhalen. Baeza is platteland, erfgoed, geschiedenis, universiteit, burgerwacht, gastronomie en de erfenis van Machado. Tijdens dit bezoek zal er geen gebrek zijn aan gastronomische aanbevelingen, zodat je toeristische ervaring in Baeza zo compleet mogelijk is. En natuurlijk leren we het verhaal van de prachtige dichter Antonio Machado in deze stad, die hij zelf beschreef als: 'een vochtige en koude stad, vervallen en somber, tussen Andalusië en La Mancha.'

Úbeda of Baeza: rondleidingen en toegangskaarten Toeristenpas voor 7 dagen

Úbeda of Baeza: rondleidingen en toegangskaarten Toeristenpas voor 7 dagen

De toeristenpas is 7 dagen geldig en is inclusief rondleidingen, toegangskaarten en een olijfolieproeverij. Profiteer van kortingen op tal van bezienswaardigheden. Geniet van de flexibiliteit om deze werelderfgoedsteden in je eigen tempo te bezoeken. De Úbeda & Baeza toeristenpas is inclusief: - Úbeda begeleide wandeling (2 uur en 15 minuten) - Begeleide wandeling door Baeza (2 uur en 15 minuten) - Toegangsticket Capilla de El Salvador - Sinagoga del Agua-toegangsticket - Toegangsticket Catedral de Baeza - Toegangsticket Palacio del Deán Ortega - Toegangsticket Palacio Vázquez de Molina - Toegangsticket Antigua Universidad, Aula de Antonio Machado, Paraninfo, Palacio de Jabalquinto, Iglesia de Santa Cruz - Proeverij van Baeza Extra Virgen Olijfolie De pas biedt ook kortingen op: - Santa María de los Reales Alcázares 1,00€ (inclusief audiogids) - Museo Cultura del Olivo (2 toegangskaarten voor de prijs van 1) - Oratorium San Juan de la Cruz 1,00€ - Úbeda Turistic Tren 1,00€ - Baeza Turistic Tren 1,00€ - Centro de Interpretación La Baeza Middeleeuws -Museo Ciudad de Baeza - Castillo de Sabiote 1,00€ (rondleiding inbegrepen)

Veelgestelde vragen over Baeza

Wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen van Baeza?

Dit zijn de populairste musea en tentoonstellingen:

Bekijk de beste musea en tentoonstellingen van Baeza op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Baeza

Activiteiten in Baeza

Steden in Spanje

Andere activiteiten in Baeza

Wil je alle activiteiten in Baeza bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Baeza

Gemiddelde beoordeling

4.8
(99 beoordelingen)