Bahiapaleis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Bahiapaleis

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.311 beoordelingen

Onze gids Hakim was heel toegewijd, deskundig en geduldig. Bijzonder leuk was dat hij het erg belangrijk vond en alle moeite deed om ons echt te informeren over zijn geschiedenis, cultuur en stad. Het bezoek verliep geheel volgens ons tempo en onze wensen. Hakim hield ook constant rekening met onze wensen (Twee mensen in de groep waren minder mobiel en we wilden graag voldoende tijd voor foto's en het bezichtigen!). Hij bleef zelf meer dan een uur extra bij ons en regelde een taxi aan zeer redelijke prijs terug naar ons hotel. Zoals verwacht, was er tijdens de tour wel een tussenstop in een winkel met "authentieke Marokkaanse" spullen en een kruidenwinkel. De gids bracht ons daar maar bleef dan gewoon discreet op de achtergrond. Het eerste winkelbezoek was eerder vervelend. Maar in de kruidenwinkel kreeg één van de twee minder mobiele personen dankzij Hakim veilige, aangename rustpauze, terwijl de drie anderen een extra visite deden. De mensen waren er ook helemaal niet opdringerig.

Super mooie ervaring, onze geweldige chauffeur Abdull heeft super voor ons gezorgd, op tijd opgehaald in onze verstoken Riad en veilig weer terug gebracht. Onze gids in de bergen was ook super, flinke trip door de bergen met super mooie uitzichten. Zeer lieve mensen overal en een heerlijke lunch! Bedankt chauffeur Abdull

Veel gezien van Marrakech. Alleen waren we niet helemaal tevreden over onze gids. Rende steeds vooruit. In het Bahia Paleis had hij problemen. Iets met de toegangskaarten!

Toer was uitstekend. Duurde langer dan 3 uur, dus het is het echt waard. Wel jammer dat er geen tijd was om in de kleine winkels op de Soeks te lopen.

Een aanrader. Wij bezochten Marrakech voor de eerste keer met kinderen. Een stadswandeling zonder gids is niet fijn en a-relaxed! Enthousiaste gids!