Datums kiezen

Ontdek het beste van
Bahla

Onze aanbevelingen voor Bahla

Muscat: Hele dag Nizwa tour met audiogids

1. Muscat: Hele dag Nizwa tour met audiogids

Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat naar het Shatti Al-Qurum hotel waar de tour begint. Je chauffeur laat je zien hoe je het audiogids systeem kunt gebruiken om te profiteren van het GPS commentaar (beschikbaar in vijf talen) dat de tour volgt. Reis naar Nizwa, de culturele hoofdstad van Oman en de thuisbasis van enkele van de belangrijkste bouwwerken. Stop onderweg bij het charmante voorouderlijke dorp Birka Al Mawz, dat aan de voet van de Jebel Akhdar (Groene Berg) ligt. Bewonder in Nizwa het centrale fort en zijn reusachtige kanontoren, wandel door de traditionele souq (markt) en geniet natuurlijk van een lokaal restaurant voor de lunch. Bezoek na de lunch het unieke Jabreen kasteel, gebouwd in de 17e eeuw. Het heeft prachtig pleisterwerk, gebeeldhouwde deuren en beschilderde houten balken. Je ziet ook een van de oudste steden in de regio, Oman Bahla, voordat je terugkeert naar je hotel.

Nizwa Vrijdags Markt Avontuur

2. Nizwa Vrijdags Markt Avontuur

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Muscat om 5:30 uur en kom aan op de beroemde vrijdagse veemarkt van Nizwa. Bezoek de Veemarkt, Nizwa Souq, Nizwa fort en ga dan verder met een bezoek aan Jabreen Castle, Bezoek het kasteel en maak een fotostop bij Bahla fort. Op de terugweg naar Muscat bezoek je Birkat Al Mouz & Falaj. Keer terug naar Muscat. Dagtour (8,5 uur) Ontdek de levendige tradities van Oman op de vrijdagmarkt van Nizwa! Ga mee op ons 8 uur durende avontuur dat begint om 5:30 uur om getuige te zijn van de levendige veilingen, verken de bruisende Nizwa Souk, Nizwa Fort, Jabreen Castle, fotostop van Bahla Fort, Birkat Al Mouz, Falaj Al Daris en dompel jezelf onder in de Omaanse cultuur.

Muscat: dagtour Nizwa-oase met lunch

3. Muscat: dagtour Nizwa-oase met lunch

De tour begint met ophalen van je hotel of haven in Muscat en reist naar de betoverende oude stad Nizwa. Verken bij aankomst de bezienswaardigheden van de historische vestingwerken van de stad, bekend om de vele moskeeën en oude gebouwen. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van Nizwa van je ervaren gids, terwijl je naar een van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, het fort, rijdt. Verken het fort met je gids en ga dan verder naar de Nizwa-souk, verfraaid met zilveren sieraden, antiek en traditioneel uitgesneden dolken. Ga daarna naar Bahla, een stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en de thuisbasis is van enkele van de oudste forten van het land. Geniet hier van een fotostop tussen een achtergrond van aardewerkambachtslieden en kleiforten. Ga ten slotte naar het Jabrin Fort, dat er al staat sinds 1675, en bewonder de verbluffende interieurarchitectuur voordat je terugkeert naar Muscat.

2-Daagse tour naar Nizwa, Bahla en Alhamra met 1 avondtour

4. 2-Daagse tour naar Nizwa, Bahla en Alhamra met 1 avondtour

Uw reis naar het binnenland van Oman begint rond 07.00 uur door u op te halen bij uw hotel in Muscat. Een rit van ongeveer 150 km naar Nizwa zal zeker uw aandacht trekken als we onderweg bergen en kleine dorpjes passeren. Elk van de 2 dagen zal worden verdeeld in ochtend- en avondtochten. Aankomst in Nizwa wordt rond 9.30 uur verwacht. Je begint daar door rond te lopen op de beroemde oude markt en te genieten van de souvenirwinkels en lokale gerechten en koffie. Om naast het prachtige Nizwa Fort en zijn omgeving te gaan en daar je beste foto's te maken. Daarna wordt u overgebracht naar een leuk pension met privézwembad in Bahla om even uit te rusten. Rond 15.30 uur tot 16.00 uur begint het avondgedeelte van de eerste dag met een tocht naar het prachtige bergdorpje Misfat Alabreyeen. Je zult versteld staan van de rust en kalmte, met alle kleine bedrijven en café's die er de laatste tijd ontstaan. Koffie of diner, lekker eten of drinken doe je er zeker. Daarna terug naar het gastenverblijf, zodat je voldoende rust krijgt of een duik neemt in het zwembad. De volgende dag begint rond 8.00 uur. U kunt een klein ontbijt nuttigen op de lokale markt voordat we naar het Bahla Fort en de oude markt gaan. Dit fort is enorm en kijkt uit over het marktgebied en de palmentuinen eromheen. Zeker een onvergetelijke ervaring. Nadat je het fort hebt verlaten, loop je een korte tijd naar Bahla Souq. Vervolgens wordt u overgebracht naar het architecturale meesterwerk van Jibreen Castle om getuige te zijn van de schoonheid van dit oude gebouw. Daarna even uitrusten in het gastenverblijf voordat je aan het avondgedeelte van de tweede dag begint. Rond 15.00 uur rijden we ongeveer 35 minuten richting Oman Across the Ages Museum. Wees klaar om te genieten van elk stukje van dit geweldige bouwwerk met zijn moderne en verfijnde ontwerp. En natuurlijk krijg je een idee over de geschiedenis van Oman in verschillende tijden. Vanaf daar gaan we rond 20.00 uur weer terug naar Muscat. Onderweg bent u vrij om een bezoek aan Nizwa aan te vragen en een kopje koffie te drinken in de nieuw opkomende drukte van het oude dorp AlAqr. Het zal iets zijn dat je niet wilt missen als je deze interessante tour afsluit.

Veelgestelde vragen over Bahla

Wat zijn de topattracties van Bahla?

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Bahla?

Andere activiteiten in Bahla

Wil je alle activiteiten in Bahla bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bahla

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 95 beoordelingen

De organisatie werkte heel goed. De chauffeur sprak goed Engels en probeerde altijd voor ons te zorgen. De informatie over de Earphone was erg interessant en informatief.