Balearen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Balearen: tours & tickets

Balearen: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Balearen

Super leuke boottocht, een hele leuke ervaring. Mensen die met passie over het eiland en de zee vertellen. Kinderen hebben zich super vermaakt en het is zeker een aanrader om te doen met kinderen mits ze wel een zwemdiploma hebben vanwege het snorkelen. Een lekkere lunch goed geregeld en voldoende drinken aan boord. We hebben een heerlijke middag gehad

Ibiza: Family Boat Cruise met lunch Beoordeeld door Dagmar, 29-07-2020

Volgens de kapitein konden er 120 gasten mee. Nu waren het er Iets minder dan 80 En toch leek de boot al redelijk gevuld. Uitsluitend gevaren op de motor. Op terugvaart met motor en klein zijl Voor het idee. Was leuk, maar had evengoed een motorboot kunnen boeken.

Vanuit Palma de Mallorca: boottocht met catamaran van 5 uur Beoordeeld door Annemarie, 02-08-2020

Leuke activiteit die niet zo standaard is

Goede communicatie Vriendelijke gids- hij bleef niet te lang en niet te kort bij de tekeningen staan en wist antwoorden op de vragen die gesteld werden. Door de uitleg kregen de tekeningen meer betekenis. Zeker een aanrader voor als je niet van standaard houdt.

Ibiza: alternatieve privé-fietstour langs street art Beoordeeld door Petra, 10-10-2019

We hebben een heel fijne, boeiende en ontspannende halve dag in Ibiza beleefd. Met leuke weetjes, interessante verhalen en goede tips wist Nico ons nog meer van Ibiza te houden.

Ibiza: hoogtepunten van de stad per fiets Beoordeeld door Els, 01-11-2019

Erg prettig om met de mobiele ticket zo te kunnen doorlopen, langs de lange rij wachtenden. Kathedraal is prachtig, Palma een mooie stad met veel bezienswaardigheden.