Balearen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Balearen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 11.989 beoordelingen

Super leuke boottocht, een hele leuke ervaring. Mensen die met passie over het eiland en de zee vertellen. Kinderen hebben zich super vermaakt en het is zeker een aanrader om te doen met kinderen mits ze wel een zwemdiploma hebben vanwege het snorkelen. Een lekkere lunch goed geregeld en voldoende drinken aan boord. We hebben een heerlijke middag gehad

Volgens de kapitein konden er 120 gasten mee. Nu waren het er Iets minder dan 80 En toch leek de boot al redelijk gevuld. Uitsluitend gevaren op de motor. Op terugvaart met motor en klein zijl Voor het idee. Was leuk, maar had evengoed een motorboot kunnen boeken.

Perfect! Friendly and pasionate guide, beatiful views, relaxed vibe,.. Would recommend! The only negative point was that it was very unclear who was our guide, which group we had to join,... at the beginning.

We hebben een heel fijne, boeiende en ontspannende halve dag in Ibiza beleefd. Met leuke weetjes, interessante verhalen en goede tips wist Nico ons nog meer van Ibiza te houden.

Erg prettig om met de mobiele ticket zo te kunnen doorlopen, langs de lange rij wachtenden. Kathedraal is prachtig, Palma een mooie stad met veel bezienswaardigheden.