Balearen

Wat anderen zeggen over Balearen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 11.188 beoordelingen

Super leuke boottocht, een hele leuke ervaring. Mensen die met passie over het eiland en de zee vertellen. Kinderen hebben zich super vermaakt en het is zeker een aanrader om te doen met kinderen mits ze wel een zwemdiploma hebben vanwege het snorkelen. Een lekkere lunch goed geregeld en voldoende drinken aan boord. We hebben een heerlijke middag gehad

Volgens de kapitein konden er 120 gasten mee. Nu waren het er Iets minder dan 80 En toch leek de boot al redelijk gevuld. Uitsluitend gevaren op de motor. Op terugvaart met motor en klein zijl Voor het idee. Was leuk, maar had evengoed een motorboot kunnen boeken.

Leuke activiteit die niet zo standaard is

Goede communicatie Vriendelijke gids- hij bleef niet te lang en niet te kort bij de tekeningen staan en wist antwoorden op de vragen die gesteld werden. Door de uitleg kregen de tekeningen meer betekenis. Zeker een aanrader voor als je niet van standaard houdt.

Erg leuk om te doen. Goede fietsen meegekregen. Wat ik lastig vond is dat we vaak op de stoep moesten fietsen en tegen het verkeer in. Spaanse dame werd erg boos en ging breed staan om de stoep te versperren zodat de rest vd groep er niet langs kan komen.

We hebben een heel fijne, boeiende en ontspannende halve dag in Ibiza beleefd. Met leuke weetjes, interessante verhalen en goede tips wist Nico ons nog meer van Ibiza te houden.