Kies data
Belevingen in

Balearen

Deze Spaanse archipel heeft prachtig landschap, oogstrelende architectuur en vele avonturen voor je in petto.

Sitemap Balearen

Wil je alle activiteiten in Balearen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Balearen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 28.547 beoordelingen

Desiree is een hele leuke, lieve en spontane gids. Ze weet heel veel over de flora en fauna van het eiland te vertellen en maakt van de jeepsafari een echte belevenis; van verse kruiden plukken in de natuur tot het verschaffen van leuke weetjes over het eiland. Daarnaast is ze ook het perfecte aanspreekpunt als je meer wilt weten over leuke plekjes op het eiland en leuke andere tips. Kortom; Desiree is een rijdende encyclopedie en het is dus zeker een aanrader om met haar op jeep safari te gaan door de prachtige natuur van Ibiza :)

Leuke rondvaart met een ontspannen leuk team aan boord. Het was onze tweede tour binnen 8 dagen, eenmaal vanuit Palma, eenmaal vanuit Colonia de Sant Jordi, eenmaal met vrienden, eenmaal met familie. Beide erg leuk. In eerste instantie lijkt het ontmoedigend als je de wachtrij bij het inchecken ziet, maar het spreidt zich enorm uit.

We hebben een fantastische dag gehad in Es caragol en Es Trenc. We aten erg goed en het team was geweldig. Zowel Kapitein John als de rest van de bemanning.

100% aan te bevelen. Vraag alle boten alleen om voor de poseidoneas-weiden te zorgen wanneer ze in de baaien voor anker gaan. Heel erg bedankt

Heerlijke boottocht en relaxte bemanning. Schipper met humor en een authentieke boot met heus bovendek waar je vanaf kan duiken of springen.