Bali Fietstour op het Platteland

Product ID: 24901

Vanaf € 39 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Pick-up zal bij je hotel in Ubud, Sanur, Kuta of Seminyak plaatsvinden. Pick-up tijden: Nusa Dua 07:15, Jimbaran 07:15, Kuta 08:00, Seminyak 08:15, Sanur 08:30, Ubud 09:00 uur.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Neem een fietstour door het platteland van Bali en ervaar haar authentische kant, weg van alle toeristische plaatsen.
 • Bezoek traditionele dorpjes en kom in contact met de lokale dorpelingen en stop bij opmerkelijke tempels
 • Het ultieme fietsavontuur geeft je een unieke ervaring en een kans om het 'echte 'Bali' te ontdekken.
Overzicht
Deze dagtour en fietsreis brengt je ver weg van de reguliere toeristische route en diep binnen het echte Bali. Grijp de kans om deel te nemen aan deze unieke ervaring om een geheel nieuwe kant van de prachtige Balinese cultuur en het platteland te zien.
Wat te verwachten
Deze fietstocht brengt je ver weg van de reguliere toeristische route en naar landelijk Bali, waar je gebruiken en de eeuwenoude tradities van de Balinese bevolking zul zien.

We zwaaien je accomodatie uit en rijden met een busje met airconditioning naar Kintamani voor het ontbijt. Het restaurant beschikt over een uitstekend uizicht op de actieve vulkaan van de regio, het meer en de berg van Batur.

Na het ontbijt nemen onze vriendelijke gidsen je mee op een fantastische rit door het prachtige Balinese landschap waar je een spectaculair uitzicht zult zien. We rijden door een ongelooflijke 70 hectare bamboebos en zien onderweg traditionele ambachtslieden aan het werk en de landbouwers op hun rijstvelden.

De rit bevat ook een bezoek aan het magische Balinese traditionele dorp Penglipuran. Penglipuran is een zeer traditioneel dorp dat zijn eigen unieke cultuur en manier van leven heeft.

Het dorp is een speciale plaats en een verbazingwekkende schoonheid op Bali. Alle van de huizen zijn gebouwd van het noorden naar het zuiden met een bijna identieke traditionele toegangspoort voor elke familie.

Als je door de tijdloze kleine dorpjes rijdt zul je de glimlach van Balinese kinderen zien en vriendelijke groeten van lokale dorpsbewoners krijgen. Onze volgende halte op onze reis is de prachtige Pura Kehen.

Je mag de tempel binnengaan om haar in al haar pracht te bewonderen. Indien er toevallig een ceremonie plaatsvindt, word je uitgenodigd om getuige van een kleurrijk evenement te zijn, terwijl onze gidsen de betekenis van het ritueel verklaren.

Van daaruit zullen we een korte wandeling door de rijstvelden maken om te zien hoe dorpelingen rijst planten en oogsten (je kunt zelf ook meedoen!). Onze volgende stop zal op een lokale markt in de stad Bangli zijn, waar je een ongelooflijke verzameling van exotisch fruit, kruiden en groenten te koop zult zien.

Nadat de fietstocht is voltooid nodigen wij je uit naar een authentiek restaurant in het midden van de rijstvelden te gaan, waar een prachtige lunch geserveerd zal worden. Je zult in een kleine Balinese plantage zijn waar je over de medische toepassingen en het culturele belang van verschillende lokale planten kunt leren.

Leer ook veel over de vele kruiden die vaak in de keukenworden gebruikt, evenals over verschillende tropische vruchten die in hun natuurlijke omgeving groeien. Ons vriendelijke en leuke team bij Bali Hai Fietstochten nodigt je uit om met ons een onvergetelijke ervaring te delen, een waarvan wij hopen dat je hem altijd zal onthouden.
Inbegrepen
 • Pick-up & retour vervoer naar je hotel in Ubud/Sanur/Kuta/Seminyak
 • Professionele Engels-sprekende fietsgidsen
 • Fiets en helm
 • Ontbijt met uitzicht op berg
 • Mineraalwater
 • Koude verse handdoek
 • Persoonlijke verzekering
 • Sarong
Niet inbegrepen
 • Bescherming tegen de zon

Vanaf € 39 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Bali Hai Bike Tours

Product ID: 24901