1. Indonesië
 2. Bali
 3. Kuta

Bali: surfles van 2,5 uur

Product ID: 105077
Bekijk gallery
Leer surfen of verbeter je techniek tijdens een surfles van 2,5 uur op Bali. Zet je eerste stap op weg naar volledige beheersing met een beginnersles. Of ontdek hoe je moet duckdiven, een goede golf kiest en manoeuvres maakt als je al meer ervaring hebt.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Directe bevestiging
Instructeur
Engels, Indonesisch

Inclusief ophaalservice

Je wordt opgehaald bij je hotel in Seminyak, Kuta, Legian of Canggu. De lokale partner zoekt contact met je over de ophaaltijd. Dat zal ongeveer 30 minuten voor de les zijn, afhankelijk van je locatie.

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Leer surfen of verbeter je skills
 • Krijg stap-voor-stap-aanwijzingen van gekwalificeerde leraren
 • Ontdek de beste surflocaties van Bali met de experts
 • Krijg te horen hoe je veilig kunt blijven in zee
 • Draag bij aan een weeshuis dat door de lokale instructeurs wordt beheerd
Volledige beschrijving
Flexibele gidsen staan je bij tijdens een surfles van 2,5 uur, die is afgestemd op jouw niveau. Leer surfen als je het nog nooit hebt gedaan, of verbeter je techniek in een ontspannen en veilige omgeving als je al iets verder gevorderd bent. De gidsen houden rekening met wat jij wel en niet leuk vindt en passen zich daaraan aan om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk vooruitgang boekt!  

Geef je niveau aan bij het boeken en surf vervolgens, afhankelijk van de weersomstandigheden en de golven, bij verschillende rustige locaties aan zowel de oost- als westkant van het eiland. Wanneer de omstandigheden ideaal zijn is dit de perfecte kans om Bali vanuit een ander perspectief te verkennen.

Alle instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben Bronze Medallion en Life Saving-certificaten (International Life Guard Association), zijn geaccrediteerd door de Association of Surf Instructors (ASI) en hebben een EHBO- en reanimatiecursus afgerond. Bekijk de opties hieronder en kies de les die het beste bij je past.

Beginners:
Deze les is gericht op mensen zonder surfervaring of beginners die de basistechnieken nog eens willen herhalen. Hier leer je hoe je  met de surfplank om moet gaan, hoe je de juiste peddeltechnieken gebruikt, hoe je op gang komt en hoe je kunt draaien. Je komt ook meer te weten over de omstandigheden van de zee en veiligheid. 

Ervaren:
Als je rechtop kunt staan op je plank en al eens met succes op groene golven gesurft hebt, ben je klaar voor begeleiding op een iets hoger niveau! Leer hoe je je surfvaardigheden kunt verbeteren en krijg surfgeheimen te horen van je instructeur. 

Gevorderden:
Leer hoe je de juiste positie kunt innemen om moeilijkere golven op te wachten terwijl ze dichterbij komen. Ontdek hoe je moet duckdiven, hoe je de goede golven kunt uitkiezen en hoe je manoeuvres zoals cutbacks, bottom turns en top turns kunt uitvoeren.
Inbegrepen
 • Ophaal- en terugbrengservice bij je hotel
 • Surfplanken
 • Rashguards
Niet geschikt voor
 • Zwangere vrouwen
 • Rolstoelgebruikers

Vanaf € 37,17 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,8/5
organisatie
4,7/5
prijs / kwaliteit
4,7/5
veiligheid
4,8/5

Georganiseerd door

Bali Green Surf School

Product ID: 105077