Ballestaseilanden: tours en activiteiten

Meer dan 100 keer geboekt vorige week

Ballestaseilanden: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas Eilanden en glijd de duinen van Huacachina af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy. Je avontuur begint met een vroege ophaalservice vanaf je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Wij zijn het ENIGE bedrijf dat luxe bussen aanbiedt voor de lange reis, anderen gebruiken kleine minibusjes. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de plaatselijke restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritjes en sandboarden. Rijd met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. s Avonds ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord leun je achterover en ontspan je op de comfortabele stoelen terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Ontdek de ongelooflijke landschappen buiten Lima, op weg naar Paracas en Huacachina. Ervaar de kans om zeeleeuwen en Humboldtpinguïns te zien op de Ballestas Eilanden, bezoek de oase in Huacachina tijdens een buggyrit en glijd van de duinen naar beneden. Begin je dag om 5:30 uur en ontspan tijdens het rechtstreekse vervoer naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, dit is een rit van 4 uur. Arriveer in Paracas en begin aan een rondvaart van 2 uur naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Neem een lunchpauze en reis dan van Paracas naar Huacachina, een oase in de Ica-woestijn met enkele van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd voordat je de buggy- en sandboardtour gaat doen. Ga met een buggy de duinen op en sandboard naar beneden. Dit is een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Ga 's avonds aan boord van de bus terug naar Lima, leun achterover en ontspan. Je wordt afgezet op dezelfde plek waar we je ophalen, de aankomst in Lima is ongeveer 23.45 uur.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Stop na het ophalen in de vroege ochtend bij een ambachtelijke bakkerij om iets mee te nemen voor onderweg. Kom aan in Paracas en vaar naar de haven El Chaco, gelegen in de baai van Paracas. Van hieruit vaar je in een moderne boot naar de Islas Ballestas en geniet je van het prachtige uitzicht op de eilanden. Terwijl je vaart, kun je uitkijken naar zeedieren zoals zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, zwarte aalscholvers genaamd guanays en verschillende soorten zeevogels. Dan is het tijd om te eten. Bezoek een wijnmakerij genaamd "NIETO" en dineer in het restaurant binnen. Na de lunch is het tijd om te proeven. Hier leer je met een gids hoe je de Peruaanse pisco maakt. Test daarna je kennis en proef de verschillende soorten pisco die lokaal worden geproduceerd. Ga verder naar Ica (Huacachina) en voel de rust terwijl je rond het schilderachtige meer loopt. Laat daarna je adrenaline stromen tijdens een duinbuggy- en sandboardtour in Huacachina. Begin met een spannende 4WD rit door de duinen met een ervaren chauffeur. Als je de top van de duinen hebt bereikt, kun je het sandboarden uitproberen. Begin ten slotte aan de terugreis. Maak onderweg nog een laatste stop bij "Racimo de Uva," waar je wat snacks of souvenirs kunt ophaalservice, zoals wijn, pisco, Peruaanse drankjes en traditionele koekjes. Terugkeer naar Lima - ongeveer 22.30 uur

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Lima rond 05:00 uur, afhankelijk van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar Paracas. Voordat je Paracas bereikt, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas Eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypotheses over de oorsprong, sommigen geloven dat het verwant is aan de Nazca Lijnen, maar er is nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat het ontstaan ervan kan definiëren. Op de Ballestas Eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je zult op toegestane afstand rond de eilanden varen en, afhankelijk van de zeecondities, nabijgelegen grotten bezoeken. Om 11 uur keer je terug naar de haven en breng je wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt om uit te rusten. Ga dan verder naar de volgende bestemming, Huacachina Oasis. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan in een buggy voor een 2 uur durend avontuur over de zandduinen die de waterbron omringen. Vlak voor het einde van de tour stoppen we op het hoogste punt om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina en neem de tijd voor een verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het restaurant van de wijngaard, rijd dan terug naar Lima en kom aan bij je hotel. Rond 21:30 of 22:00 Op deze eendaagse tour heb je een assistent gids op de reis die je zal helpen met je zorgen op je reis.

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Ontdek de Huacachina woestijn en de Ballestas eilanden voor de kust van Paracas op deze dagexcursie vanuit Lima. Bezoek de Ballestas Eilanden en bewonder de plaatselijke wilde dieren zoals zeeleeuwen en zeehonden, en probeer sandboarden in een oase in de Huacachina woestijn. Vroege ochtend start. Passagiers worden opgehaald in Downtown Lima, San Isidro, Westin Hotel en Miraflores. Er wordt alleen opgehaald bij hotels rond Keneddy Park, raadpleeg de hotellijst. Vervolgens transfer van Lima naar Paracas. Bezoek aan de Ballestas Eilanden: Boottocht naar de Ballestas Eilanden waar We zullen de zeefauna kunnen observeren, waaronder zeeleeuwen, pinguïns en vogels. Je zult ook de Kandelabers kunnen zien, lijnen die erg lijken op die van Nazca. Na het bezoek aan de Ballestas Eilanden, vrije tijd in Paracas om de omgeving te voet te verkennen of te ontspannen, in deze plaats zal er een proeverij van typische zoetigheden zijn. Daarna gaan we naar een wijngaard in Ica waar je wijnen, piscos en derivaten kunt proeven, leert hoe je een Pisco Sour maakt en proost met ons vlaggeschip. Lunchpauze in een lokaal restaurant in Ica. Transfer naar Huacachina, een oase in de woestijn. Mogelijkheid om activiteiten te doen zoals tochten per tube en sandboarden. Mogelijkheid om te stoppen bij een winkel in Chincha om souvenirs of lokale producten te kopen (afhankelijk van de beschikbare tijd). Terugkeer naar Lima: Geschatte aankomst tussen 21:00 en 22:00 uur, afhankelijk van het verkeer.

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden Rondleiding per boot

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden Rondleiding per boot

De activiteit begint met een ontmoeting met ons team in een van onze kantoren, waar je desgewenst je spullen kunt achterlaten. Van daaruit gaan we naar de levendige haven van Paracas, waar je onze deskundige tweetalige gids ontmoet. Voordat je aan boord gaat, krijg je waardevolle aanbevelingen om het meeste uit dit spannende avontuur te halen. Aan boord van onze milieuvriendelijke boten wagen we ons in de raadselachtige baai van Paracas. Onze eerste stop is de imposante Kandelaar van Paracas, een gigantische geoglief van 120 meter hoog, uitgehouwen in de zijkant van een klif. Verdiep je in de fascinerende verhalen over de oorsprong, waarvan sommige zelfs buitenaardse connecties suggereren, die dateren van voor de beroemde Nazca Lijnen! Vervolgens reizen we voorbij de baai naar de majestueuze Ballestas Eilanden, die bekend staan om hun diverse wilde dieren. Bekijk de vele diersoorten die deze eilanden hun thuis noemen van dichtbij, van speelse zeeleeuwen tot schattige Humboldtpinguïns en een groot aantal guanovogels zoals guanays, boobies, pelikanen en ranken. Onze deskundige gids zal de fascinerende geschiedenis van deze eilanden en hun vitale rol in de regionale biodiversiteit met je delen. Na het bewonderen van de wilde dieren keren we terug naar de haven, waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de kust en onvergetelijke herinneringen op foto's kunt vastleggen. Voel hoe de zeebries je gezicht streelt terwijl we terug naar de kust varen. Uiteindelijk komen we aan in de haven, waar we van boord gaan, vol herinneringen aan een onvergetelijke ervaring op de Ballestas Eilanden.

Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

Jouw avontuur langs de kust van   Paracas   begint 's ochtends in de jachthaven, vanwaar je vertrekt richting het open, blauwe water van de oceaan. De eerste stop tijdens de tour is de beroemde   El  Candelabro, ook bekend als de "Kandelaar van de Andes", een prehistorische  geoglyph  aan de noordelijke zijde van het schiereiland   Paracas  , bij de Baai van  Pisco  . Bewonder de imposante figuur die in het landschap is gevormd en leer meer over de geschiedenis van deze   geoglyph  van jouw gids. Vervolgens vaart de boot naar de   Ballestaseilanden , een verzameling van biodiverse eilandjes die plek bieden aan een breed scala aan beschermde en bedreigende dieren en vogels. Vanaf de boot kun je deze prachtige eilanden bewonderen en leren over de vele diersoorten die er leven, zoals de nieuwsgierige Humboldtpinguïns, de speelse zeeleeuwen en uitbundig   kleurrijke   vogels. Bezoekers mogen niet bij de eilanden aan land gaan, omdat het een beschermd natuurgebied is. Er is echter genoeg tijd om alle eilanden te zien vanaf je comfortabele boot.

Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

Ervaar een tweedaagse tour buiten Lima. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Lima, vertrekt u naar Paracas, een prachtig stadje aan zee. Reis met een ruime bus en ontspan tijdens de 4 uur durende rit. Eenmaal in Paracas maakt u een boottocht van 2 uur langs de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Zie zeeleeuwen, pinguïns en tal van vogels van dichtbij en in hun natuurlijke habitat. Geniet van vrije tijd van 12.00 uur tot 13.30 uur voor de lunch. Vraag uw gids om aanbevelingen! Om 13.30 uur ga je van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Daar heeft u meer vrije tijd om de oase te verkennen. Bereid je vervolgens voor op 2 uur opwindend duinbuggyen en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard door deze gigantische zandheuvels, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. De volgende dag ga je met een shuttle van Huacachina naar Nazca. Aankomst rond 11:00 uur in Nazca en ga rechtstreeks naar de luchthaven. Vlieg over de mysterieuze Nazca-lijnen, die duizenden mensen jarenlang verbijsterd hebben achtergelaten. Heb 2 uur vrije tijd in Nazca, genoeg tijd om de aquaducten van Cantalloc te bezoeken. Om 15.00 uur reis je terug naar Huacachina en later die avond reis je terug naar Lima. Leun achterover en ontspan op de comfortabele stoelen. Aan het einde van uw reis wordt u rechtstreeks naar uw hotel of hostel gebracht.

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je eilandavontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnebadende zeehonden en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het wateroppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Ballestas, een beschermd leefgebied voor de grote hoeveelheid vogels en het zeeleven die deze eilanden naar huis roepen, is echt een van de natuurlijke schatten van Peru - en een speedboottocht rond hun kusten is de beste manier om de eilanden te zien, en alles wat ze te bieden hebben , dichtbij.

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden & Paracas Nationaal Reservaat

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden & Paracas Nationaal Reservaat

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden, en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Je keert dan terug naar de Marina Turistica voor een rit naar het Paracas National Reserve. Het Paracas National Reserve, een bijna buitenaards landschap, bestaat uit uitgestrekte, uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen kliffen direct naast de heldere, blauwe oceaan. Als je door het reservaat rijdt, zie je de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat deze werd verwoest door een catastrofale aardbeving. Je tour sluit af met een bezoek aan Playa Roja en Lagunillas Beach, twee prachtige kastanjebruine zandstranden die werkelijk uniek zijn. Nadat je enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna hebt gezien, spring je terug in de auto voor een handige transfer terug naar je hotel.

339 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ballestaseilanden: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas Eilanden en glijd de duinen van Huacachina af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy. Je avontuur begint met een vroege ophaalservice vanaf je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Wij zijn het ENIGE bedrijf dat luxe bussen aanbiedt voor de lange reis, anderen gebruiken kleine minibusjes. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de plaatselijke restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritjes en sandboarden. Rijd met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. s Avonds ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord leun je achterover en ontspan je op de comfortabele stoelen terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Ontdek de ongelooflijke landschappen buiten Lima, op weg naar Paracas en Huacachina. Ervaar de kans om zeeleeuwen en Humboldtpinguïns te zien op de Ballestas Eilanden, bezoek de oase in Huacachina tijdens een buggyrit en glijd van de duinen naar beneden. Begin je dag om 5:30 uur en ontspan tijdens het rechtstreekse vervoer naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, dit is een rit van 4 uur. Arriveer in Paracas en begin aan een rondvaart van 2 uur naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Neem een lunchpauze en reis dan van Paracas naar Huacachina, een oase in de Ica-woestijn met enkele van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd voordat je de buggy- en sandboardtour gaat doen. Ga met een buggy de duinen op en sandboard naar beneden. Dit is een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Ga 's avonds aan boord van de bus terug naar Lima, leun achterover en ontspan. Je wordt afgezet op dezelfde plek waar we je ophalen, de aankomst in Lima is ongeveer 23.45 uur.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Stop na het ophalen in de vroege ochtend bij een ambachtelijke bakkerij om iets mee te nemen voor onderweg. Kom aan in Paracas en vaar naar de haven El Chaco, gelegen in de baai van Paracas. Van hieruit vaar je in een moderne boot naar de Islas Ballestas en geniet je van het prachtige uitzicht op de eilanden. Terwijl je vaart, kun je uitkijken naar zeedieren zoals zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, zwarte aalscholvers genaamd guanays en verschillende soorten zeevogels. Dan is het tijd om te eten. Bezoek een wijnmakerij genaamd "NIETO" en dineer in het restaurant binnen. Na de lunch is het tijd om te proeven. Hier leer je met een gids hoe je de Peruaanse pisco maakt. Test daarna je kennis en proef de verschillende soorten pisco die lokaal worden geproduceerd. Ga verder naar Ica (Huacachina) en voel de rust terwijl je rond het schilderachtige meer loopt. Laat daarna je adrenaline stromen tijdens een duinbuggy- en sandboardtour in Huacachina. Begin met een spannende 4WD rit door de duinen met een ervaren chauffeur. Als je de top van de duinen hebt bereikt, kun je het sandboarden uitproberen. Begin ten slotte aan de terugreis. Maak onderweg nog een laatste stop bij "Racimo de Uva," waar je wat snacks of souvenirs kunt ophaalservice, zoals wijn, pisco, Peruaanse drankjes en traditionele koekjes. Terugkeer naar Lima - ongeveer 22.30 uur

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Lima rond 05:00 uur, afhankelijk van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar Paracas. Voordat je Paracas bereikt, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas Eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypotheses over de oorsprong, sommigen geloven dat het verwant is aan de Nazca Lijnen, maar er is nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat het ontstaan ervan kan definiëren. Op de Ballestas Eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je zult op toegestane afstand rond de eilanden varen en, afhankelijk van de zeecondities, nabijgelegen grotten bezoeken. Om 11 uur keer je terug naar de haven en breng je wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt om uit te rusten. Ga dan verder naar de volgende bestemming, Huacachina Oasis. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan in een buggy voor een 2 uur durend avontuur over de zandduinen die de waterbron omringen. Vlak voor het einde van de tour stoppen we op het hoogste punt om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina en neem de tijd voor een verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het restaurant van de wijngaard, rijd dan terug naar Lima en kom aan bij je hotel. Rond 21:30 of 22:00 Op deze eendaagse tour heb je een assistent gids op de reis die je zal helpen met je zorgen op je reis.

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Ontdek de Huacachina woestijn en de Ballestas eilanden voor de kust van Paracas op deze dagexcursie vanuit Lima. Bezoek de Ballestas Eilanden en bewonder de plaatselijke wilde dieren zoals zeeleeuwen en zeehonden, en probeer sandboarden in een oase in de Huacachina woestijn. Vroege ochtend start. Passagiers worden opgehaald in Downtown Lima, San Isidro, Westin Hotel en Miraflores. Er wordt alleen opgehaald bij hotels rond Keneddy Park, raadpleeg de hotellijst. Vervolgens transfer van Lima naar Paracas. Bezoek aan de Ballestas Eilanden: Boottocht naar de Ballestas Eilanden waar We zullen de zeefauna kunnen observeren, waaronder zeeleeuwen, pinguïns en vogels. Je zult ook de Kandelabers kunnen zien, lijnen die erg lijken op die van Nazca. Na het bezoek aan de Ballestas Eilanden, vrije tijd in Paracas om de omgeving te voet te verkennen of te ontspannen, in deze plaats zal er een proeverij van typische zoetigheden zijn. Daarna gaan we naar een wijngaard in Ica waar je wijnen, piscos en derivaten kunt proeven, leert hoe je een Pisco Sour maakt en proost met ons vlaggeschip. Lunchpauze in een lokaal restaurant in Ica. Transfer naar Huacachina, een oase in de woestijn. Mogelijkheid om activiteiten te doen zoals tochten per tube en sandboarden. Mogelijkheid om te stoppen bij een winkel in Chincha om souvenirs of lokale producten te kopen (afhankelijk van de beschikbare tijd). Terugkeer naar Lima: Geschatte aankomst tussen 21:00 en 22:00 uur, afhankelijk van het verkeer.

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden Rondleiding per boot

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden Rondleiding per boot

De activiteit begint met een ontmoeting met ons team in een van onze kantoren, waar je desgewenst je spullen kunt achterlaten. Van daaruit gaan we naar de levendige haven van Paracas, waar je onze deskundige tweetalige gids ontmoet. Voordat je aan boord gaat, krijg je waardevolle aanbevelingen om het meeste uit dit spannende avontuur te halen. Aan boord van onze milieuvriendelijke boten wagen we ons in de raadselachtige baai van Paracas. Onze eerste stop is de imposante Kandelaar van Paracas, een gigantische geoglief van 120 meter hoog, uitgehouwen in de zijkant van een klif. Verdiep je in de fascinerende verhalen over de oorsprong, waarvan sommige zelfs buitenaardse connecties suggereren, die dateren van voor de beroemde Nazca Lijnen! Vervolgens reizen we voorbij de baai naar de majestueuze Ballestas Eilanden, die bekend staan om hun diverse wilde dieren. Bekijk de vele diersoorten die deze eilanden hun thuis noemen van dichtbij, van speelse zeeleeuwen tot schattige Humboldtpinguïns en een groot aantal guanovogels zoals guanays, boobies, pelikanen en ranken. Onze deskundige gids zal de fascinerende geschiedenis van deze eilanden en hun vitale rol in de regionale biodiversiteit met je delen. Na het bewonderen van de wilde dieren keren we terug naar de haven, waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de kust en onvergetelijke herinneringen op foto's kunt vastleggen. Voel hoe de zeebries je gezicht streelt terwijl we terug naar de kust varen. Uiteindelijk komen we aan in de haven, waar we van boord gaan, vol herinneringen aan een onvergetelijke ervaring op de Ballestas Eilanden.

Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

Paracas: ochtendtour per boot naar de Ballestaseilanden

Jouw avontuur langs de kust van   Paracas   begint 's ochtends in de jachthaven, vanwaar je vertrekt richting het open, blauwe water van de oceaan. De eerste stop tijdens de tour is de beroemde   El  Candelabro, ook bekend als de "Kandelaar van de Andes", een prehistorische  geoglyph  aan de noordelijke zijde van het schiereiland   Paracas  , bij de Baai van  Pisco  . Bewonder de imposante figuur die in het landschap is gevormd en leer meer over de geschiedenis van deze   geoglyph  van jouw gids. Vervolgens vaart de boot naar de   Ballestaseilanden , een verzameling van biodiverse eilandjes die plek bieden aan een breed scala aan beschermde en bedreigende dieren en vogels. Vanaf de boot kun je deze prachtige eilanden bewonderen en leren over de vele diersoorten die er leven, zoals de nieuwsgierige Humboldtpinguïns, de speelse zeeleeuwen en uitbundig   kleurrijke   vogels. Bezoekers mogen niet bij de eilanden aan land gaan, omdat het een beschermd natuurgebied is. Er is echter genoeg tijd om alle eilanden te zien vanaf je comfortabele boot.

Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

Ervaar een tweedaagse tour buiten Lima. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Lima, vertrekt u naar Paracas, een prachtig stadje aan zee. Reis met een ruime bus en ontspan tijdens de 4 uur durende rit. Eenmaal in Paracas maakt u een boottocht van 2 uur langs de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Zie zeeleeuwen, pinguïns en tal van vogels van dichtbij en in hun natuurlijke habitat. Geniet van vrije tijd van 12.00 uur tot 13.30 uur voor de lunch. Vraag uw gids om aanbevelingen! Om 13.30 uur ga je van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Daar heeft u meer vrije tijd om de oase te verkennen. Bereid je vervolgens voor op 2 uur opwindend duinbuggyen en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard door deze gigantische zandheuvels, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. De volgende dag ga je met een shuttle van Huacachina naar Nazca. Aankomst rond 11:00 uur in Nazca en ga rechtstreeks naar de luchthaven. Vlieg over de mysterieuze Nazca-lijnen, die duizenden mensen jarenlang verbijsterd hebben achtergelaten. Heb 2 uur vrije tijd in Nazca, genoeg tijd om de aquaducten van Cantalloc te bezoeken. Om 15.00 uur reis je terug naar Huacachina en later die avond reis je terug naar Lima. Leun achterover en ontspan op de comfortabele stoelen. Aan het einde van uw reis wordt u rechtstreeks naar uw hotel of hostel gebracht.

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je eilandavontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnebadende zeehonden en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het wateroppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Ballestas, een beschermd leefgebied voor de grote hoeveelheid vogels en het zeeleven die deze eilanden naar huis roepen, is echt een van de natuurlijke schatten van Peru - en een speedboottocht rond hun kusten is de beste manier om de eilanden te zien, en alles wat ze te bieden hebben , dichtbij.

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden & Paracas Nationaal Reservaat

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden & Paracas Nationaal Reservaat

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden, en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Je keert dan terug naar de Marina Turistica voor een rit naar het Paracas National Reserve. Het Paracas National Reserve, een bijna buitenaards landschap, bestaat uit uitgestrekte, uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen kliffen direct naast de heldere, blauwe oceaan. Als je door het reservaat rijdt, zie je de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat deze werd verwoest door een catastrofale aardbeving. Je tour sluit af met een bezoek aan Playa Roja en Lagunillas Beach, twee prachtige kastanjebruine zandstranden die werkelijk uniek zijn. Nadat je enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna hebt gezien, spring je terug in de auto voor een handige transfer terug naar je hotel.

De topbezienswaardigheden in Paracas

Activiteiten in Ballestaseilanden

Rondleidingen in Peru

Wat te doen in Peru

Andere activiteiten in Ballestaseilanden

Wil je alle activiteiten in Ballestaseilanden bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ballestaseilanden

Gemiddelde beoordeling

4.6
(500 beoordelingen)

Je moet de Ballesta-eilanden bezoeken als je Paracas bezoekt. De opgegeven locatie is niet de juiste. Het eigenlijke ontmoetingspunt bevindt zich buiten de haven, naast een groot kruis, aan het water. We hebben dolfijnen 1 pingüino en veel zeeleeuwen kunnen zien. En een miljoen vogels. Het eiland zelf is prachtig. Bent u een van de eersten, ga dan aan de linkerkant van de boot zitten voor een beter zicht. De tour duurt slechts ongeveer anderhalf uur, maar de gidsen en boottochten waren geweldig

Het is een ongelooflijke tour met een spectaculaire gids. Absoluut een aanrader. De organisatie kan in het begin, tijdens de organisatieperiode tot aan het betreden van het dok, worden verbeterd

De tour begon iets meer dan een uur na de reservering vanwege het feit dat andere passagiers niet waren gearriveerd, soms wordt het ingewikkeld als je weinig tijd hebt voor elke activiteit.

Het bezoek aan de Ballestas-eilanden was ongelooflijk en onze gids, Javier, erg aardig en grappig.

Zag veel verschillende soorten vogels en enkele zeedieren