Datums kiezen

Ontdek het beste van
Ballinluig

Ballinluig

Onze aanbevelingen voor Ballinluig

Perthshire: kloofwandeling

1. Perthshire: kloofwandeling

Gorge Walking bij Nae Limits is niet jouw typische kloofklauteren. Een reis door de Calvine-kloof maken, komt het dichtst in de buurt van het ervaren van een echt natuurlijk waterpark voor jou en je mede-avonturiers. Grote vriendelijke glijbanen, prachtige zwembaden, watervallen en klifsprongen bieden een speeltuin voor alle leeftijden en niveaus. Kies en kies je obstakels om je grenzen te verleggen. Deze Gorge-wandelervaring is perfect voor diegenen die hun teen willen onderdompelen in de wereld van avontuur en is een geweldig dagje uit met het gezin. Het Nae Limits-team zal de route aanpassen aan iedereen in de groep, zodat je op de meest leuke manier van de top naar de bodem van de kloof komt.

Perthshire: Tay wildwaterraften

2. Perthshire: Tay wildwaterraften

Als je nog nooit eerder White Water Rafting hebt meegemaakt, dan is dit de reis voor jou! Tijdens deze wildwaterraftingtrip drijf, peddel en speel je je een weg over het 10 kilometer lange stuk van Aberfeldy naar Grandtully. Ervaar wildwaterstroomversnellingen en prachtige Schotse landschappen terwijl u geniet van uw River Tay White Water Rafting-trip. Tijdens de zomermaanden, wanneer we het geluk hebben om de zon te zien in plaats van de regen, staat de rivier behoorlijk laag. Daarom, hoewel het nog steeds een mooie reis is voor beginners, willen anderen misschien enkele van onze meer avontuurlijke activiteiten ontdekken.

Pitlochry: geavanceerde canyoning in de Upper Falls of Bruar

3. Pitlochry: geavanceerde canyoning in de Upper Falls of Bruar

De Upper Falls Canyoning-trip is de ultieme canyoning-ervaring. In dit steilere en diepere deel van de Bruar-watervallen ben je vastbesloten om een verbluffende reis te maken langs een reeks ongelooflijke watervallen, waaronder glijbanen op twee niveaus en technische klifsprongen. Jij en je mede-canyoners abseilen van een waterval van 22 meter en verkennen de voet van het diepe ravijn. Dus als je zeker bent van hoogtes en op zoek bent naar het volgende niveau, dan is dit het Canyoning-avontuur voor jou.

Perthshire: Adventure Tubing en Cliff Jumping-ervaring

4. Perthshire: Adventure Tubing en Cliff Jumping-ervaring

Tijdens de Nae Limits Adventure Tubing-trip reis je langs de prachtige rivier de Garry. Je zult merken dat je in de beroemde Killiecrankie-kloof je instincten bestrijdt door van een klif te springen of te ontspannen terwijl je de adrenaline opsnuift vanuit het comfort van je tube. Nadat de klifspringers hun kick hebben gehad, navigeert het hele team de rivier met behulp van de vaardigheden die door uw gids worden uitgelegd. Geniet van het landschap of vecht met je team tot het einde. Adventure Tubing is het perfecte avontuur voor een gezin, een avontuurlijk stel of een team van vrienden. Deze reis komt tegemoet aan alle behoeften van de groep en zorgt ervoor dat de gekken hun adrenalinekick krijgen van de optionele klifspringen, terwijl de rest van de groep genoeg spanning krijgt van de kleine stroomversnellingen.

Pitlochry: Lower Falls of Bruar begeleide canyoning-ervaring

5. Pitlochry: Lower Falls of Bruar begeleide canyoning-ervaring

De Lower Falls of Bruar is de perfecte plek om je Canyoning-reis te beginnen. Deze Canyoning-ervaring heeft het allemaal, van sprongen tot glijbanen, verwacht nat te worden en veel plezier te hebben terwijl je deze spectaculaire kloof afdaalt. Nae Limits zorgt ervoor dat dit een Canyoning-ervaring wordt die je nooit zult vergeten

Perthshire: White Water Tubing

6. Perthshire: White Water Tubing

Nae Limits White Water Tubing-avontuur laat je door smalle scheuten, druppels en watervallen navigeren. Houd je stevig vast terwijl je de stroomversnellingen van de rivier de Tummel berijdt onder de praktische begeleiding van ons team. Verwacht nat te worden en te zwemmen, niet iedereen zal overeind blijven op dit krappe en technische gedeelte van de rivier de Tummel. Sluit je White Water Tubing-trip af met wat optionele klifspringen voor een laatste adrenalinestoot. Watervertrouwen wordt aanbevolen, want je wordt nat, heel nat! Als je op zoek bent naar een nog grotere hit, kom dan naar ons toe in het weekend tijdens de maanden juni-september voor de Dam-release.

Andere activiteiten in Ballinluig

Wil je alle activiteiten in Ballinluig bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.