Bandaranaike Airport: transfers en diensten

Bandaranaike Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Colombo: Colombo Airport (CMB) en Negombo City Transfer

1. Colombo: Colombo Airport (CMB) en Negombo City Transfer

Geniet van een ontspannen en comfortabele privétransfer van Sri Lanka's Bandaranaike International Airport (CMB) naar je hotel in Negombo. Na de landing op de luchthaven ga je naar de aankomsthal om je chauffeur te ontmoeten, die een bord met je naam erop zal vasthouden. Als je je chauffeur niet kunt lokaliseren, staat er 24/7 een ondersteuningsteam voor je klaar. Je chauffeur begeleidt jou en je bagage in een comfortabel en veilig voertuig, zodat je alleen maar achterover hoeft te leunen en te ontspannen tijdens de 1-2 uur durende reis. Vertrouw op de expertise van je chauffeur om de veiligste, meest verkeersvrije route te nemen. Laat het je chauffeur gerust weten als je moet stoppen voor een verfrissing of voor noodgevallen.

Sri Lanka: eSim Mobiel Data Plan

2. Sri Lanka: eSim Mobiel Data Plan

Maak uw reis naar Sri Lanka probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reis met supersnel bereik in Sri Lanka. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Voorkom de moeite van het beheren van meerdere sims met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de Zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG voucher. Gebruiksaanbieders: Mobitel

Sri Lanka: eSIM-gegevensabonnement

3. Sri Lanka: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Sri Lanka zorgeloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Sri Lanka, evenals in Cambodja, Japan en Bangladesh. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): smartone Info lokale operator: Sri Lanka: dialoog Cambodja: Hallo Axiata Japan: softbank Bangladesh: Robi

Colombo: Sri Lanka eSIM Roaming Mobiel Data Plan

4. Colombo: Sri Lanka eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Azië heeft, selecteert u gewoon de optie 22 Aziatische landen, die betrekking heeft op:Vietnam, Hongkong, Macau, Cambodja, China, Taiwan, Maleisië, Australië, Indonesië, Filipijnen, Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Koeweit, Saoedi-Arabië Arabië, Israël, Japan, Zuid-Korea Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:Hutchison Telecom Lanka Ltd

Transport:CMB (BIA) naar elke bestemming (auto geregeld)

5. Transport:CMB (BIA) naar elke bestemming (auto geregeld)

Word opgehaald van Bandaranayake International Airport en afgezet bij je hotel, accommodatie of een andere locatie in Sri Lanka Rijd met een Engelssprekende, ervaren en vriendelijke chauffeur. Laat u direct naar uw bestemming brengen en voorkom ongemakken die zich kunnen voordoen bij het regelen van uw vervoer op de luchthaven. We geven prioriteit aan de veiligheid en het comfort van onze reizigers tijdens de hele reis. Bij Happy Tours Lanka Taxi Service zijn we toegewijd om je te voorzien van handige, betrouwbare en comfortabele vervoersoplossingen die aan al je wensen voldoen. Of u nu een reiziger bent die op het vliegveld aankomt of een toerist die ons prachtige land verkent, wij zijn er om uw reis soepel, veilig en plezierig te laten verlopen. Let op: deze prijs is alleen voor het regelen van een voertuig voor je, en het bedrag dat je moet betalen voor de transfer varieert afhankelijk van je bestemming. Zodra je hebt geboekt, stuur je de leverancier je vluchtgegevens, aankomsttijd en bestemming via whatsapp of e-mail. Er zal een assistent op het vliegveld op je wachten om je op te halen.

Colombo Internationale Luchthaven naar elke Bestemming Transfer

6. Colombo Internationale Luchthaven naar elke Bestemming Transfer

Lanka tours en transfers bieden de unieke luchthaventaxidiensten in Sri Lanka tegen de beste prijs. We hebben alle soorten taxi's, zoals eersteklas, economische, busjes, enz.. we hebben goed ervaren en Engels sprekende chauffeurs, meer veiligheid bij het vallen, schone taxi's. Wij geven om alle luchthaventransfers van onze klanten, evenals om comfort en veiligheid tijdens de reis. Wij nodigen u graag uit om de unieke ervaring te beleven. speciale opmerking Wij brengen via deze website alleen kosten in rekening voor de afspraak die leidt tot contact met ons. Wij laten u het relevante bedrag weten dat u moet betalen op basis van de transferbestemming waarnaar u wilt reizen.

Colombo: Stadsrondleiding met gids

7. Colombo: Stadsrondleiding met gids

Ontdek het hart en de ziel van de hoofdstad van Sri Lanka met een rondleiding door Colombo. Deze bruisende metropool herbergt een groot aantal levendige kleuren, geluiden en smaken die erop wachten om ervaren te worden. Terwijl je de straten van de stad verkent, maak je kennis met de rijke geschiedenis, diverse culturen en verbluffende natuurlijke schoonheid die de stad te bieden heeft. Van prachtige tempels en oude bezienswaardigheden tot indrukwekkende musea en moderne winkelstraten, Colombo is een schatkamer vol opwinding en ontdekking. En met je eigen privégids en voertuig heb je de vrijheid en flexibiliteit om je tour af te stemmen op je interesses en tempo. Dus als je klaar bent om de verborgen juweeltjes van Colombo te ontdekken en de volledige rijkdom van de hoofdstad van Sri Lanka te ervaren, boek dan vandaag nog je tour en laat het avontuur beginnen!

Colombo: Colombo Airport (CMB) en Colombo City Transfer

8. Colombo: Colombo Airport (CMB) en Colombo City Transfer

Geniet van een ontspannen en comfortabele privétransfer van Colombo's Bandaranaike International Airport (CMB) naar uw hotel. Ga na de landing naar de aankomsthal van de luchthaven om uw chauffeur te ontmoeten die een bord vasthoudt met uw naam erop. Als u uw chauffeur niet kunt vinden, staat er 24/7 een ondersteuningsteam voor u klaar. Laat uw chauffeur u en uw bagage naar uw comfortabele en veilige voertuig begeleiden. Leun achterover en ontspan tijdens de 1-2 uur durende reis naar uw gewenste inleverlocatie. Vertrouw op de expertise van uw chauffeur om de veiligste, meest verkeersvrije route mogelijk te maken. Laat het uw chauffeur gerust weten als u moet stoppen voor verfrissingen of noodgevallen.

Transfers vanaf luchthaven Bandaranayake

9. Transfers vanaf luchthaven Bandaranayake

Laat je ophalen van Bandaranayake International Airport en ga verder naar de bestemming van je keuze. Deze service is inclusief de kosten van snelwegkaartjes en drinkwater. U wordt verzorgd door een Engelssprekende, ervaren en vriendelijke chauffeur. Laat u direct naar uw bestemming vervoeren en vermijd gedoe met het regelen van uw vervoer op de luchthaven. Zodra u geboekt heeft, dient u de leverancier uw aankomsttijd en het aantal passagiers dat met u zal reizen door te geven. Uw chauffeur wacht in de lobby van de luchthaven op u met een bordje.

Transfer van Bandaranayake Airpot (CMB) naar elke stad

10. Transfer van Bandaranayake Airpot (CMB) naar elke stad

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier van overstappen van Colombo International Airport naar een stad of bestemming, dan ligt de ideale oplossing binnen onze luchthaventransferservice. Het perfecte antwoord op deze behoefte, onze service wordt benadrukt door de aanwezigheid van onze doorgewinterde en vriendelijke Engelssprekende chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor uw ophaalservice op de luchthaven. Ze begeleiden u naar uw voertuig met airconditioning en zorgen voor een rit van het grootste comfort. Door hun bekendheid met de routebeschrijvingen en routes naar verschillende bestemmingen, wordt uw reis punctueel en veilig. Het aanbieden van een meet & greet-service op de luchthaven is een centraal aspect van onze toewijding aan uw gemak en het vlotte begin van uw reis op een onbekende locatie. De aanwezigheid van onze bekwame chauffeurs in de aankomsthal garandeert uw comfort aangezien zij u helpen met uw bagage en u begeleiden naar uw aangewezen voertuig. Deze aandacht voor detail is een integraal onderdeel van een ononderbroken overdrachtservaring, vrij van enig ongemak.

163 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Bandaranaike Airport: topattracties in de buurt

Bandaranaike Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Colombo: Colombo Airport (CMB) en Negombo City Transfer

Colombo: Colombo Airport (CMB) en Negombo City Transfer

Geniet van een ontspannen en comfortabele privétransfer van Sri Lanka's Bandaranaike International Airport (CMB) naar je hotel in Negombo. Na de landing op de luchthaven ga je naar de aankomsthal om je chauffeur te ontmoeten, die een bord met je naam erop zal vasthouden. Als je je chauffeur niet kunt lokaliseren, staat er 24/7 een ondersteuningsteam voor je klaar. Je chauffeur begeleidt jou en je bagage in een comfortabel en veilig voertuig, zodat je alleen maar achterover hoeft te leunen en te ontspannen tijdens de 1-2 uur durende reis. Vertrouw op de expertise van je chauffeur om de veiligste, meest verkeersvrije route te nemen. Laat het je chauffeur gerust weten als je moet stoppen voor een verfrissing of voor noodgevallen.

Sri Lanka: eSim Mobiel Data Plan

Sri Lanka: eSim Mobiel Data Plan

Maak uw reis naar Sri Lanka probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reis met supersnel bereik in Sri Lanka. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Voorkom de moeite van het beheren van meerdere sims met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de Zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG voucher. Gebruiksaanbieders: Mobitel

Sri Lanka: eSIM-gegevensabonnement

Sri Lanka: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Sri Lanka zorgeloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Sri Lanka, evenals in Cambodja, Japan en Bangladesh. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): smartone Info lokale operator: Sri Lanka: dialoog Cambodja: Hallo Axiata Japan: softbank Bangladesh: Robi

Colombo: Sri Lanka eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Colombo: Sri Lanka eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Azië heeft, selecteert u gewoon de optie 22 Aziatische landen, die betrekking heeft op:Vietnam, Hongkong, Macau, Cambodja, China, Taiwan, Maleisië, Australië, Indonesië, Filipijnen, Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Koeweit, Saoedi-Arabië Arabië, Israël, Japan, Zuid-Korea Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:Hutchison Telecom Lanka Ltd

Transport:CMB (BIA) naar elke bestemming (auto geregeld)

Transport:CMB (BIA) naar elke bestemming (auto geregeld)

Word opgehaald van Bandaranayake International Airport en afgezet bij je hotel, accommodatie of een andere locatie in Sri Lanka Rijd met een Engelssprekende, ervaren en vriendelijke chauffeur. Laat u direct naar uw bestemming brengen en voorkom ongemakken die zich kunnen voordoen bij het regelen van uw vervoer op de luchthaven. We geven prioriteit aan de veiligheid en het comfort van onze reizigers tijdens de hele reis. Bij Happy Tours Lanka Taxi Service zijn we toegewijd om je te voorzien van handige, betrouwbare en comfortabele vervoersoplossingen die aan al je wensen voldoen. Of u nu een reiziger bent die op het vliegveld aankomt of een toerist die ons prachtige land verkent, wij zijn er om uw reis soepel, veilig en plezierig te laten verlopen. Let op: deze prijs is alleen voor het regelen van een voertuig voor je, en het bedrag dat je moet betalen voor de transfer varieert afhankelijk van je bestemming. Zodra je hebt geboekt, stuur je de leverancier je vluchtgegevens, aankomsttijd en bestemming via whatsapp of e-mail. Er zal een assistent op het vliegveld op je wachten om je op te halen.

Colombo Internationale Luchthaven naar elke Bestemming Transfer

Colombo Internationale Luchthaven naar elke Bestemming Transfer

Lanka tours en transfers bieden de unieke luchthaventaxidiensten in Sri Lanka tegen de beste prijs. We hebben alle soorten taxi's, zoals eersteklas, economische, busjes, enz.. we hebben goed ervaren en Engels sprekende chauffeurs, meer veiligheid bij het vallen, schone taxi's. Wij geven om alle luchthaventransfers van onze klanten, evenals om comfort en veiligheid tijdens de reis. Wij nodigen u graag uit om de unieke ervaring te beleven. speciale opmerking Wij brengen via deze website alleen kosten in rekening voor de afspraak die leidt tot contact met ons. Wij laten u het relevante bedrag weten dat u moet betalen op basis van de transferbestemming waarnaar u wilt reizen.

Colombo: Stadsrondleiding met gids

Colombo: Stadsrondleiding met gids

Ontdek het hart en de ziel van de hoofdstad van Sri Lanka met een rondleiding door Colombo. Deze bruisende metropool herbergt een groot aantal levendige kleuren, geluiden en smaken die erop wachten om ervaren te worden. Terwijl je de straten van de stad verkent, maak je kennis met de rijke geschiedenis, diverse culturen en verbluffende natuurlijke schoonheid die de stad te bieden heeft. Van prachtige tempels en oude bezienswaardigheden tot indrukwekkende musea en moderne winkelstraten, Colombo is een schatkamer vol opwinding en ontdekking. En met je eigen privégids en voertuig heb je de vrijheid en flexibiliteit om je tour af te stemmen op je interesses en tempo. Dus als je klaar bent om de verborgen juweeltjes van Colombo te ontdekken en de volledige rijkdom van de hoofdstad van Sri Lanka te ervaren, boek dan vandaag nog je tour en laat het avontuur beginnen!

Colombo: Colombo Airport (CMB) en Colombo City Transfer

Colombo: Colombo Airport (CMB) en Colombo City Transfer

Geniet van een ontspannen en comfortabele privétransfer van Colombo's Bandaranaike International Airport (CMB) naar uw hotel. Ga na de landing naar de aankomsthal van de luchthaven om uw chauffeur te ontmoeten die een bord vasthoudt met uw naam erop. Als u uw chauffeur niet kunt vinden, staat er 24/7 een ondersteuningsteam voor u klaar. Laat uw chauffeur u en uw bagage naar uw comfortabele en veilige voertuig begeleiden. Leun achterover en ontspan tijdens de 1-2 uur durende reis naar uw gewenste inleverlocatie. Vertrouw op de expertise van uw chauffeur om de veiligste, meest verkeersvrije route mogelijk te maken. Laat het uw chauffeur gerust weten als u moet stoppen voor verfrissingen of noodgevallen.

Transfers vanaf luchthaven Bandaranayake

Transfers vanaf luchthaven Bandaranayake

Laat je ophalen van Bandaranayake International Airport en ga verder naar de bestemming van je keuze. Deze service is inclusief de kosten van snelwegkaartjes en drinkwater. U wordt verzorgd door een Engelssprekende, ervaren en vriendelijke chauffeur. Laat u direct naar uw bestemming vervoeren en vermijd gedoe met het regelen van uw vervoer op de luchthaven. Zodra u geboekt heeft, dient u de leverancier uw aankomsttijd en het aantal passagiers dat met u zal reizen door te geven. Uw chauffeur wacht in de lobby van de luchthaven op u met een bordje.

Transfer van Bandaranayake Airpot (CMB) naar elke stad

Transfer van Bandaranayake Airpot (CMB) naar elke stad

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier van overstappen van Colombo International Airport naar een stad of bestemming, dan ligt de ideale oplossing binnen onze luchthaventransferservice. Het perfecte antwoord op deze behoefte, onze service wordt benadrukt door de aanwezigheid van onze doorgewinterde en vriendelijke Engelssprekende chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor uw ophaalservice op de luchthaven. Ze begeleiden u naar uw voertuig met airconditioning en zorgen voor een rit van het grootste comfort. Door hun bekendheid met de routebeschrijvingen en routes naar verschillende bestemmingen, wordt uw reis punctueel en veilig. Het aanbieden van een meet & greet-service op de luchthaven is een centraal aspect van onze toewijding aan uw gemak en het vlotte begin van uw reis op een onbekende locatie. De aanwezigheid van onze bekwame chauffeurs in de aankomsthal garandeert uw comfort aangezien zij u helpen met uw bagage en u begeleiden naar uw aangewezen voertuig. Deze aandacht voor detail is een integraal onderdeel van een ononderbroken overdrachtservaring, vrij van enig ongemak.

De topbezienswaardigheden in Colombo

Activiteiten in Bandaranaike Airport

Steden in Sri Lanka

Andere activiteiten in Bandaranaike Airport

Wil je alle activiteiten in Bandaranaike Airport bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bandaranaike Airport

Gemiddelde beoordeling

4.4
(37 beoordelingen)

Heel fijne transfer! Wel aan de dure kant voor Sri Lankaanse begrippen. Maar heel fijne en betrouwbare service met lieve chauffeur die ons veel tips voor de reis kon geven.

Van te voren goed contact gehad, bij aankomst rustig geld kunnen pinnen en een simkaart geregeld. Vervolgens naar het loket waar we een taxi toegewezen kregen.

Onze chauffeur was de dag ervoor per bericht bereikbaar om de ophaallocatie en -tijd af te spreken. Alles was perfect en hij was erg vriendelijk.

Het contact met Mewan vooraf was ongecompliceerd en zeer betrouwbaar. De rit verliep vlot. Elk moment!

Helemaal prima! Super fijn om op deze manier je reis te beginnen.